Топ 5 на най-популярните марки за парфюми

Топ 5 на най-популярните марки за парфюми   Парфюмите винаги са имали специална власт над хората. С тяхна помощ можете да завладеете и да се покорите, да привлечете вниманието и да отдръпнете от себе си, да подчертаете индивидуалността си и да се слеете в една тенденция с тълпата. Но всеки се стреми да намери своя съвършен аромат, а известните марки предлагат на клиентите си достоен избор. Кои парфюмерийни брандове обаче са успели да привлекат най-голям интерес със своите продукти? Опитахме се да анализираме исканията на потребителите и съставихме ТОП 5 списък на марките, които се превърнаха лидери в търсенето.

 Dior

Зашеметяващият успех на марката Christian Dior започна с малка парфюмна лаборатория, която по-късно прерасна в компанията Christian Dior Perfume. Известният създател винаги е имал слабост към ароматите, считайки ги за основен нюанс на женската индивидуалност.

Кристиан Диор умира отдавна, през 1957 година. Много от ароматите на марката бяха пуснати след смъртта му, но във всяка от тях се усеща едно докосване на велик майстор. Благодарение на вродената си интуиция и безкрайния оптимизъм, той безпогрешно успява да улови настроението на обществеността и да знае какъв аромат и какъв костюм да й предложи.

Най-известните парфюми на Dior са Miss Dior и Diorissimo. “Златният век” на марката е периодът на края на 80-те - началото на 90-те години на ХХ век. По това време излизат продуктите Dune, J'adore, Dolce Vita и др.

Christian Dior J`adore парфюм за жени EDP

Dolce & Gabbana

Търговската марка Dolce & Gabbana се счита за най-известния италиански дует в света на модата. Творенията им удивляват и шокират, наслаждават и завладяват, а невероятната парфюмерия от повече от десетилетие остава подарък  от тях за нежната половинка от човечеството.

Първият женски аромат на Dolce Gabbana излиза през 1992 година. Огромният успех на този продукт кара създателите да помислят и за мъжка линия. Идеята е въплътена през 1996 г. в модерен мъжки аромат. Всички парфюми са разработени с особена грижа, майсторите са постоянно в търсене на нови композиционни решения. От създаването на първата марка парфюми бяха издадени повече от 70 ароматни продукта с ярък и запомнящ се характер. Сред най-популярните парфюми са The One за мъже, The One за жени, Intenso и др.

Dolce & Gabbana The One парфюм за мъже EDP

Versace

Модната къща Versace стана известна не само с изящните си колекции от дрехи, но и със своята парфюмерия, превърнала се в шедьовър. Ароматите, произведени под марката Versace имат уникален деликатен мирис, който е лесно разпознаваем. Многослойните парфюми са идеални за нежния пол от всички възрасти. Те подчертават чувствеността и изяществото, деликатния вкус и статуса, добавят фатален нюанс към всеки стил. Сред най-популярните парфюми на марката са  Bright Crystal, Versense, Crystal Noir, Yellow Diamond, Crystal Absolu и др.

Versace Crystal Noir парфюм за жени EDP

Hugo Boss

Hugo Boss e една от най-известните немски модни къщи, която произвежда дрехи, аксесоари и парфюми. Историята ѝ заочва през 1923 г., когато е създадено малко предприятие, специализирано в текстилната промишленост и намиращо се в малък немски град, наречен Метцинген. Легендарният създател - Хюго Бос, е поставил началото точно след Първата световна война с една-единствена цел - да възвърне любовта на хората към красивите дрехи. Днес марката Hugo Boss е включена в известния топ списък на най-добрите световни марки както за дрехи, така и за парфюми. Сред най-обичаните аромати на марката са Hugo Boss The Scent , Hugo Boss In Motion, Hugo Boss Bottled, Hugo Boss Woman и др.

Hugo Boss The Scent парфюм за мъже EDT

Bvlgari

Преди повече от век е създадена една от най-проспериращите и луксозни модни къщи в света - Bvlgari. Това известно име произлиза от 1905 г. по време на откриването на първия бижутериен бутик на марката - „Via Dei Condotti“. Негов основател е Сотириос Вулгарис със синовете си Константино и Джорджо. Именно на този етап от живота главата на семейството променя фамилното си име на Булгари, добавяйки към него италиански звук. "Via dei Condotti" веднага става популярна сред богатите и успешни граждани на Рим. И  до днес Bvlgari си остава истинска модна империя, която произвежда не само бижута, но и часовници, козметика, аксесоари и парфюми. А отделно от това притежава и мрежа от петзвездни хотели по целия свят. Сред най-популярните парфюми на Bvlgari са Bvlgari Aqva , Bvlgari Man Extreme, Bvlgari Omnia, Bvlgari Pour Homme, Bvlgari Goldea и др.

Bvlgari Goldea парфюм за жени EDP

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какви са спецификите на мъжката кожа и как да се грижим за нея 

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите парфюми за зима 2017/2018 - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Трикове за трайност на парфюмите

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив