Филтрирай по
Цена
лв. лв.
Марка
Виж ощеСкрий
Размер
Виж ощеСкрий
Филтър

Дезодорант

Покажи:
40
20 40 60
Показани са 1-20 от общо 20 артикул(а)

Оптимална и дълготрайна защита против изпотяване с правилния дезодорант

Независимо дали ви предстои ден, изпълнен с тежки тренировки, или пък просто забързаното ежедневие ще си каже своето – необходимостта от дълготрайна защита против изпотяване е задължителна. За да се чувстваме комфортно и удобно в кожата си, е важно да притежаваме точния дезодорант.

При нас откривате разнообразие от антиперспиранти на отлични цени, които гарантирано ще се погрижат за доброто ви самочувствие. Независимо дали ще спрете избора си на дезодорант стик, рол он, или спрей, безспорно използването на подобен продукт е задължителна стъпка от поддържането на стилен и елегантен външен вид.

Точният дезодорант ще ви защитава от изпотяване в продължение на дълги часове

Дългият работен ден определено изисква грижи и внимание, насочени към външния ни вид. Използването на дезодорант определено ще ни помогне в напрегнатите и динамични ситуации, които вече не са чужди за никого.

След взимането на душ сутрин се препоръчва горещо нанасянето на продукт против изпотяване. Той гарантира действие и защита в продължение на часове, което определено ще ви спаси от изпадането в много неловки и неприятни ситуации. Спрямо собствените си предпочитания, бихте могли да избирате измежду:

  • Дезодорант рол он – един от най-предпочитаните и нашумели продукти против изпотяване, рол оните осигуряват дългочасова грижа, а формулите им са така разработени, че да не оставят петна по дрехите ви;
  • Дезодорант спрей – силно ароматизирани, тези продукти имат също обещаващо антиперспирантно действие – често биват предлагани като част от парфюмен козметичен комплект;
  • Дезодорант стик – продукт против изпотяване в суха форма, попиващ веднага и осигуряващ незабележимо защитно действие през целия ден;

В продуктовия асортимент на Parfium.bg се натъквате на разнообразие от продукти против изпотяване за дамите, господата и за онези клиенти, предпочитащи унисекс ароматите.

Най-добрите марки дезодоранти са при нас и ви очакват

В света на козметиката, осигуряваща дълготрайна защита против изпотяване, определено има марки, чието име се е превърнало в еталон.

Дезодорантите на Nivea вече дълги години се нареждат сред най-любимите на клиентите и не е никак изненадващ фактът, че заемат и едно от първите места по продажби. Характеризират се с разнообразие от аромати, които ще спечелят дори и най-взискателните клиенти.

Продуктите на Sebamed се причисляват към медицинската дермокозметика и са особено удачен избор в случаите, когато страдате от особено чувствителна и лесно раздразваща се кожа.

От линиите на дизайнерите вниманието ни грабват дезодоранти, носещи знаковите ухания на някои от най-популярните и обичани парфюми – Armaf, Calvin Klein, Carolina Herrera, Cartier, Mugler, Paco Rabanne.

 

Често задавани въпроси

Кой е най-подходящият начин за комбиниране на парфюм и дезодорант?

Ако предпочитаният от вас дезодорант е част от линията на обичан и популярен парфюм, то винаги е препоръчително да използвате и двата продукта в комбинация – по този начин ще подсилите аромата на уханието и ще бъдете защитени от изпотяване.

По какво да познаем, ако даден дезодорант не се отразява добре на кожата ни?

Редно е да споменем, че има разлика между това даден дезодорант да не ви носи задоволителни резултати и да раздразва кожата ви. В първия случай просто няма да сте удовлетворени от нивото му на защита против изпотяване. Във втория случай ще усетите щипане и зачервяване на мястото на нанасяне – в такива ситуации е необходимо своевременно да прекратите употребата на продукта.

Какъв тип дезодорант да избера за всекидневна употреба?

И трита типа дезодорант – рол он, стик и спрей, предоставят оптимално и високо ниво на защита. На кой от тях да се спрете е въпрос на личен избор и лични предпочитания относно най-удобната за вас форма на нанасяне.

Колко често е препоръчително да нанасяме дезодорант през деня?

Ако продуктът се отразява добре на кожата ви, то няма ограничения относно честотата на неговото нанасяне. Използвайте любимия си дезодорант толкова често, колкото изпитвате необходимост и нужда.

Прочети още