za_nas_1200x400_1.png

История на Parfium.bg


Историята на Parfium.bg е история за малък семеен бизнес, създаден с много любов и труд, специално за българския пазар.

През 2009-та година, основателката на бранда Биляна Филаретова и синът й Васил Йорданов решават да обединят знанията и уменията си. Самата Биляна има зад гърба си дългогодишен професионален опит в областта на селективната парфюмерия и козметика. Тя е преминала през много обучения при едни от най-известните парфюмерийни брандове, предлагани в България и отговаря за подбирането на най-качествените аромати за клиентите. Васил, от друга страна, има богат опит с онлайн търговията – той е собственик на един от първите онлайн магазини в страната и се грижи за безпроблемното и плавно пазаруване в Parfium.bg.

Въпреки общите им усилия, бизнесът се развива с много бавни темпове през първите години. Причината е, че онлайн дистрибуцията на стоки е все още непозната за България. Но постепенно Parfium.bg успява да докаже на хората, че поръчването онлайн може да им спести много време, обикаляне по магазините и понякога дори пари.

Все пак, Биляна и Васил не забравят, че за някои хора, пазаруването на място винаги ще бъде по-удобно. Затова, след редица препятствия и трудни моменти, през 2014-та те успяват да отворят първия и единствен шоурум на Parfium.bg в София. В него клиентите могат да се уверят, че предлаганата селекция парфюми и козметика е оригинална. Може да го посетите на ул. Иван Вазов 22 в София. Нашите информирани консултанти ще ви покажат новите и класическите линии в парфюмерията, и с тяхна помощ ще направите най-добрия избор.

Формула за успех


Към днешна дата семейството на Parfium.bg е още по-голямо. И именно в това е тайната на успеха ни – сплотен екип с професионално отношение към всеки клиент. Служителите на компанията ни редовно преминават през различни обучения, за да може винаги да ви бъдат полезни и да ви бъде максимално лесно и приятно да пазарувате с нас.

Главната ни цел е винаги да предлагаме адекватно ценообразуване, защото знаем, че заслужавате да получите добра цена срещу доверието, което ни поверявате. Това ни позволява да бъдем конкурентноспособни и да отговорим на вашите нужди със страхотни оферти и неустоими предложения.

Богата продуктова гама


В онлайн магазина на Parfium.bg ще откриете голямо разнообразие от дамски, мъжки и унисекс аромати, подаръчни комплекти, специализирана козметика и още много други. Следете редовно сезонните промоции и големите намаления, за да зарадвате себе си или любим човек с оригинален и запомнящ се аромат на изгодни цени.

Разгледайте актуалните ни промоции като кликнете на бутона долу.

Част от нашия екип

 

Биляна Филаретова

Основател и управител

Любим аромат:

Boucheron Oud de Carthage

 

Кристина Манолова

Мениджър екип

Любим аромат:

Versace Crystal Noir

 

 

Веселин Георгиев

Продуктов мениджър

Любим аромат:

Tom Ford Tobacco Vanille

 

 

Ирина Станова

Мениджър продажби

Любим аромат:

Cartier La Panthere

 

 

Моника Кацарска

Мениджър Шоурум

Любим аромат:

Tiziana Terenzi Kirke

 

 

Ася Атанасова

Оператор в онлайн магазин

Любим аромат:

Viktor&Rolf Flowerbomb

 

 

Билян Атмаджов

Проджект мениджър

Любим аромат:

Yves Saint Laurent La nuit de L'Homme

 

 

Силвия Стоянова

Мениджър дигитален маркетинг

Любим аромат:

Dolce & Gabbanna The One 

Къде ще те посрещнем?

ШОУРУМ

Работно време:
Понеделник:09:30 - 18:30 ч.
Вторник:09:30 - 18:30 ч.
Сряда:09:30 - 18:30 ч.
Четвъртък:09:30 - 18:30 ч.
Петък:09:30 - 18:30 ч.
Събота:12:00 - 18:00 ч.
Неделя:почивен ден