Блог

Добре дошли в блога на Parfium.bg! Тук ще откриете най-новите тенденции в света на парфюмите и красотата. Нашите статии ви предлагат съвети за избор на идеалния аромат, грижа за кожата и много други теми, свързани със стил и елегантност. Твоето ново вдъхновение те очаква тук!
 
Sort by:
 • Уникалните парфюми с послание
  Уникалните парфюми с послание
  Публикувана: 2024-04-27 От: Parfium

  Зад създаването на всеки един от висококачествените парфюми на доказани брандове стои определена концепция. Целта, както на марките, така и на парфюмеристите, които работят по проектирането на уханията, е да бъдат предадени определени послания на клиентите. Някои се фокусират върху чувствата и емоциите, за други водещо е впечатлението от природни картини и значими събития.

  Прочети още
 • Фините ухания, които ще докоснат сетивата ви
  Фините ухания, които ще докоснат сетивата ви
  Публикувана: 2024-04-12 От: Parfium

  Парфюмите с фини и деликатни ухания притежават характерен чар и правят впечатление по свой собствен начин. Те са непринудени, ефирни и нежни. Харесват се на ценители, които обичат да очароват околните елегантно, изискано и със стил. Повечето фини ухания са подходящи за различни поводи и може да се използват през всички сезони, но най-примамливи са през пролетта и лятото.

  Прочети още
 • Сладките парфюми, които обожаваме
  Сладките парфюми, които обожаваме
  Публикувана: 2024-03-28 От: Parfium

  Сладките парфюми създават игрив и изпълнен с радост и наслади свят. Изградени са от искрящи, мистериозни и чувствени нотки. Те са истинско изкушение, на което да се отдадем изцяло и без угризения. Парфюмите със сладки и апетитни уханни нотки са любими на хора, които обичат живота и всички удоволствия, които той носи.

  Прочети още
 • Как да изберем парфюм за първа среща
  Как да изберем парфюм за първа среща
  Публикувана: 2024-03-11 От: Parfium

  Увереността е от ключово значение, за да премине успешно всяка първа среща и да оставим отлично впечатление у човека отсреща. Важно е да сме наясно с всичките си качества, да ги подчертаем и демонстрираме, за да се представим в най-добра светлина и да не позволим на притеснението да ни завладее. Верен помощник в тази наша мисия може да бъде правилно подбраният парфюм. С какво трябва да се съобразим?

  Прочети още
1234567891011 .... >|
Showing 1 to 4 of 733 (184 Pages)