Филтрирай по
Цена
лв. лв.
Марка
Виж ощеСкрий
Ароматна група
Виж ощеСкрий
Размер
Виж ощеСкрий
Пол
Филтър

Нишови без опаковка

Покажи:
40
20 40 60
Показани са 1-20 от общо 142 артикул(а)

Безспорно създаването на нишови парфюми граничи с изкуство – сам по себе си процесът е дълъг, сложен и придружен от много вдъхновение, прецизност и внимателен подбор на съставките в съдържанието.

Нишовата парфюмерия е своеобразен връх в парфюмния свят – подборът на съставките в парфюмите често е необичаен, предизвикателен, способен да възхити дори и най-претенциозните и взискателни клиенти. Не е никак странно да срещнем асортимент от барут, сол, бадеми, смокини, кафе, ликьори и още цяла плеяда причудливи съставки, говорейки за нишова парфюмерия. Някои от най-извесните производители на този тип ароматни съвършенства са

  • Montale
  • Nasomatto
  • VanCleef & Arpels
  • TizianaTerenzi
  • Sospiro

Приветстваме ви в секцията на нашия онлайн магазин, посветена на нишовите парфюми без опаковка – сега имате възможността да се сдобиете с някои от най-търсените и будещи възхищение ароматни есенции на по-ниски и достъпни цени.

Откриваме ли разлика в съдържанието между нишовите парфюми с и без опаковка?

Единствената разлика е в липсата на оригиналната брандова опаковка – съдържанието на тестерите е идентично с това на ароматите, предназначени за масова продажба. Знаем, че тестерът е предназначен за ориентир за клиента в козметичния магазин – затова парфюмната му есенция е идентична с тази във варианта с официална опаковка. Възможно е и да срещнете нишов парфюм без опаковка и с липсваща капачка – това отново по никакъв начин не нарушава оригиналността и качеството на аромата.

Използвани ли са нишовите парфюми без опаковка преди това?

Не, нишовите парфюми без опаковка от магазина на Parfium.bg не са използвани преди това – те пристигат при вас с непокътнато съдържание, готови да бъдат използвани за първи път от своите нови притежатели.

Категорично вариантът за нишови парфюми без опаковка е наистина изгоден и струващ си отделянето на внимание – считаме, че всеки следва да има възможността да се сдобие с невероятно парфюмно бижу на страхотни цени. Сега имате този шанс – избирайте измежду цяла колекция от оригинални и маркови нишови аромати без опаковка още днес!

 

Прочети още