Филтрирай по
Цена
лв. лв.
Марка
Виж ощеСкрий
Ароматна група
Виж ощеСкрий
Размер
Виж ощеСкрий
Пол
Филтър

Дамски без опаковка

Покажи:
40
20 40 60
Показани са 1-20 от общо 229 артикул(а)
В тази секция ще намерите оригинални продукти с доказан произход и отлично качество. Дамските парфюми „без опаковка“ са в така наречената „транспортна опаковка“. Тя представлява брандирана от съответната марка, картонена кутия, която обикновенно не е защитена с целофан. В много редки случаи, тези продкти нямат капачка, или са без никаква опаковка. Качеството на парфюма, флакона и концентрацията на основните съставки са 100% еднакви с оригиналния, запечатан марков продукт. Дамските парфюми „без опаковка“, или така наречените тестери са предназначени за лично ползване. Купувайки си, оригинален дамски тестер, вие спестявате лични средства, без да правите компромис с качеството на избрания аромат.

Какво наричаме тестер или парфюм без опаковка?

Двете названия означават едно и също нещо и се отнасят към продукти, които се предлагат без оригиналната опаковка, придружаваща определените за продажба артикули. Това е така, защото всяка парфюмна марка определя няколко продукта, чието предназначение е да бъдат поставени на рафта в магазина и да дадат възможност на клиентите да тестват аромата. При нас имате възможност да се сдобиете с тези парфюми без опаковка, без цялостта им да е била нарушена преди това или да са били използвани. Сдобивате се с пълноразмерен, траен и висококачествен продукт.

Защо цената на дамските парфюми без опаковка е по-ниска?

Поради отсъствието на оригинална опаковка. Често тестерите на дамски парфюми пристигат при вас вбяла картонена кутия, предназначена за транспортиране. Това е единствената разлика с продуктите,опаковани от марката. Всяка опаковка е част от цялостното представяне на продукта – наличието йоправдава по-завишената цена в сравнение с тестерите. Не се изненадвайте, ако вашият парфюм безопаковка пристигне и без капачка – често срещано е, но никак не означава, че продуктът исъдържанието му са по-малко трайни или качествени.

С богат избор ли разполагате по отношение на дамски парфюми без опаковка?

Нашият екип се е погрижил да ви предостави наистина богат асортимент от продукти без опаковка – при нас откривате аромати на водещи имена от парфюмния благоуханен свят. Dior, Bvlgari, Versace, Lancome, Armani, Guerlain, Carolina Herrera, Thierry Mugler, Prada са само част ароматните брандове, чиито продукти без опаковка откривате в нашия богат продуктов каталог.

Дамските парфюми тестери идентични ли са по съдържание и трайност с парфюмите с опаковка?

Да, напълно идентични са. Няма разлика по отношение на парфюмните компоненти и трайността, с която се характеризират и ароматите с опаковка.

Прочети още