• ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТИТЕ

 

  • ГАРАНЦИЯ ЗА ЛОЯЛНОСТ КЪМ КЛИЕНТИТЕ

 

  • 100% ГАРАНЦИЯ ЗА ОРИГИНАЛНОСТ

 

 

Уважаеми потребители,

 

В морето от онлайн магазини за парфюмерия е наистина трудно да се ориентирате. Цветните реклами с примамливи снимки, прекрасни описания и особено атрактивни цени са едно невероятно изкушение, на което не се устоява лесно.

 

От опит знаем - 90% от клиентите ни задават един и същ въпрос: "Оригинални ли са парфюмите?". Затова решихме да Ви представим малко полезна информация относно това как да различите продуктите-реплика от оригинала.

 

 

Как да различите продуктите-реплика?

 

1. В онлайн магазините, предлагащи продукти имитации, в 99% от случаите всички ароматни брандове са представени с еднакви цени. Например продуктите на Chanel, Bvlgari, Nina Ricci са с еднаква цена. На реалния парфюмериен пазар това е невъзможно.
2. Онлайн магазините, предлагащи продукти-имитации, не предлагат флакони с различни разфасовки, а само 100 мл продукти.
3. Онлайн магазините, предлагащи продукти-имитации, не предлагат подаръчни комплекти и продукти за тяло към ароматите.
4. Парфюмите-имитации в началото имат сходен аромат с оригинала. Максимум до 30 минути нюансът се променя неузнаваемо, а в последствие изчезва.
5. Парфюмните имитации в много случаи предизвикват кожни и дихателни алергични реакции.
6. Флаконите на парфюмните имитации са направени от евтини и некачествени материали. Помпите им са от пластмаса, капсулирани са лошо и често текат.

 

 

Parfium.bg има претенции да предлага само качествена оригинална парфюмерия и затова искаме да ви запознаем с особеностите на предлаганите от нас парфюмерийни продукти.

Парфюмът се състои от водно-алкохолен разтвор или денатуриран спирт, в който е разтворен парфюмният екстракт (ПЕ). Това е най-важният и основен компонент, който определя основните характеристики на парфюма. 

 

Чист Парфюм / Perfume / Le parfum

Чистият парфюм е с 20-40% концентрация на ПЕ. Характеризира се със сила, издръжливост и висока трайност. Това са най-скъпите парфюми. Предлагат се в малки милилитри и обикновенно се задържат върху кожата 12-18 часа.

Парфюмна вода / Eau De Perfume / Eau de Parfum / EDP

Концентрацията на ПЕ е между 10-30%. Те са втори по ранг в класацията на парфюмните продукти. Трайността е между 8-12 часа в зависимост от сезона и биохимията на тялото. 

Тоалетна водa / Eau de Toilet / Eau de Toilette / EDT

Тоалетните води са по-леката версия на парфюмните води. Те съдържат по-малка концентрации на ПЕ, която варира между 5-20%. Очакванията за трайност от ЕДТ са между 3-6 часа, което зависи сътоветно от биохимията на тялото и сезона. За да удължите трайността на ЕДТ, е добре да използвате цялата линия продукти за тяло. 

Одеколон / Eau de Cologne / Cologne / EDC

Разликата между EDP и EDC е концентрацията на ПЕ, който за тази категория варира между 2-3%. Тези продукти често се използват в комбинация с тоалетните води. Предпочитани са през топлите сезони. За по-добра трайност използвайте върху цялото тяло, като го комбинирате с душ гелове и лосиони за тяло.

Ароматни води / Perfumed Body Waters

Те са по-слабо ароматни от одеколона, съдържанието на ПЕ е около 1%, но имат хидратиращ и успокояващ ефект върху кожата. За да повишите ароматната трайност, използвайте заедно с продуктите за тяло от ароматната линия. 

 

 

Разликата между тестер и оригинален запечатан продукт

 

Тестерите са оригинални по състав продукти, които имат следните особености:

 

Характерът и трайността са еднакви с тези на оригиналния продукт. Те са предназначени за тестване от клиентите в търговските обекти, но поради по-ниската си цена са предпочитани от определени потребители. Разликата е основно в опаковката, която при тестерите е транспортна. Не са целофанирани. Някои се предлагат без капачки. Продуктът Тестер в този си вид се предлага от ПРОИЗВОДИТЕЛЯ.