Филтрирай по
Цена
лв. лв.
Марка
Виж ощеСкрий
Ароматна група
Виж ощеСкрий
Размер
Виж ощеСкрий
Пол
Филтър

Мъжки без опаковка

Покажи:
40
20 40 60
Показани са 1-20 от общо 207 артикул(а)
В тази секция ще намерите оригинални продукти с доказан произход и отлично качество. Мъжките парфюми „без опаковка“, са в така наречената „транспортна опаковка“. Тя представлява брандирана от съответната марка, картонена кутия, която обикновенно не е защитена с целофан. В много редки случаи тези продкти нямат капачка или са без никаква опаковка. Качеството на парфюма, флакона и концентрацията на основните съставки са 100% еднакви с оригиналния, запечатан продукт. Мъжките парфюми „без опаковка“ или така наречените тестери са предназначени за лично ползване. Купувайки си, оригинален мъжки тестер вие спестявате лични средства, без да правите компромис с качеството на избрания аромат.

Идентични ли са мъжките парфюми без опаковка с тези с?

Да, идентични са по своя състав, съдържание и трайност. Разликата е единствено в липсата на оригиналната парфюмна опаковка. Безспорно можете да бъдете сигурни, че се сдобивате с оригинален и марков продукт. Ако опаковката не представлява важност за вас, то тестерът е идеален вариант, тъй като и цената му е по-ниска.

Защо мъжките парфюми тестери се предлагат на по-ниска цена?

Това се дължи не на компромис с качеството и трайността им, а поради липсата на оригиналната кутия. Често срещано е и тестерите да нямат капачка. Това отново по никакъв начин не означава, че те са с по-ниско качество. Съдържанието и съставките са идентични – ролята на парфюма без опаковка е да даде възможност на клиента да тества аромата и да прецени дали отговаря на собствените му вкусове.

Богат ли е изборът на мъжки парфюми без опаковка?

На страниците на Parfium.bg с лекота откривате множество тестери на мъжки парфюми. При нас откривате ухания на водещите парфюмни марки в света – Dior, Bvlgari, Versace, Tom Ford, Armani, Hugo Boss, Paco Rabanne, Calvin Klein и още хиляди.

От кои парфюмни семейства откриваме мъжки парфюми без опаковка?

Изборът е наистина огромен – в каталога ни се включват разнообразни по аромат мъжки парфюми безопаковка, които бързо ще се превърнат във вашите следващи козметични любимци. Зелени, свежи, кожени, ориенталски, флорални, плодови, цитрусови – продукти без опаковка биха могли да открият всички мъже, които ценят качествената и благоуханна козметика.

Оригинални тестери на мъжки парфюми за всеки повод?

Да, категорично. При нас се натъквате на леки цитрусови аромати, подходящи за ежедневието или офиса например, както и на подчертано по-тежки и енигматични парфюми, които биха били идеалният аксесоар за романтична вечеря или вечерно излизане.

Прочети още