Parfium.bg с нова визия

Редовните посетители на най-големият онлайн магазин за парфюми и козметика в България вероятно вече са забелязали промяната във външният вид на сайта и неговите функционалности. Новият дизайн на Parfium.bg ни обещава скоростно зареждане на страниците, лесно пазаруване и „тонове” богата и полезна информация относно търсените аромати и тяхната употреба. Разбира се, колегите от Parfium.bg са опитали да запазят своя идентичен стил и да го пренесат в „съвременните” мобилни технологии. На лице е традиционният лилав цвят, подредбата на секциите в сайта е запазена и съвсем леко променена, а пазаруването все още може да се случва, без да е необходима регистрация в системата!

Общо взето най-съществените и важни неща, които „бутат” Parfium.bg с едни гърди пред конкурентите са запазени. Въпросът, е успели ли са колегите от козметичният магазин да надградят над постигнатото или просто са „освежили” сайта си. Според нас – категорично ДА! Интегрирани са няколко нови функционалност, които превръщат Parfium.bg в модерен, функционален и съвременен онлайн магазин. Може би някои от вас вече са се запознали с новите функции на магазинът, но ние сме длъжни да ги посочим за тези, които не са, а и все пак да внесем известно разяснение относно използването им.

Респонсив уеб дизайн

Безспорно най-голямата промяна в дизайнът на Parfium.bg, е свързана с неговият изглед за мобилни устройства. Онлайн магазинът вече разполага с адаптивен респонсив уеб дизайн за всеки таблет или смартфон. Вече е много по-лесно неговото използване от мобилни устройства. Няма нужда да „зуумвате”, всичко е изработено по един страхотен начин, който показа продуктите в най-добрата им светлина. Може би единствената забележка, която можем да отправим към разработчиците на мобилната версия, е свързана с показването на снимките, които не се показват на цял екран. Честно казано обаче, това не е от значение при покупката на парфюм или козметика, тъй като те не се купуват по външен вид. В този ред на мисли трябва да посочим, че за разлика от много други онлайн магазини, мобилната версия на Parfium.bg позволява чат на живо! Докато при други тази функция е достъпна само на Desktop версиите на сайта.

Нов изглед на продуктите и категориите

Тук определено е работено много. Продуктите вече се показват по един коренно различен начин – със снимки с висока резолюция; детайлно описание; отлично подредени секции и възможности за светкавично пазаруване. Общо взето на една страница е показана цялата информация, от която имате нужда. Категориите пък са систематизирани по нов начин, който ще ограничи до минимум възможността за объркване и „лутане” в каталозите в търсене на желаният продукт.

Максимално улеснена поръчка

В Parfium.bg може да пазарувате без регистрация. Освен това има възможност за „светкавично пазаруване” и експресна доставка, която ще ви позволи с един клик на мишката и до 90 минути да получите своят парфюм! Експресната доставка обаче, важи само за София, докато от „светкавичното пазаруване” може да се възползват всички клиенти на онлайн магазина. Избирате си продукт и въвеждате телефонният си номер! Това е!

По-бързо зареждане

Освен върху външният вид, разработчиците на новият сайт на Parfium.bg са работили здраво и върху подобряването на скоростта на зареждане. Показателно е и времето, за което се зарежда мобилната версия на сайта – в рамките на секунда-две! Значително изчистена и олекотена версия не само за мобилните устройства, но и за десктоп браузърите.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив