Най-добрите хидратиращи лосиони за лятото

Най-добрите хидратиращи лосиони за лятото

Горещото време значително изменя обичайния ни ритуал за красота. Например тотално забранени през лятото са гъстите и мазни текстури. А задължителна пък е употребата на хидратиращи лосиони за тяло.

През лятото кожата на тялото не се нуждае толкова от подхранване, колкото от хидратация. В горещите дни, във всеки удобен момент, се опитваме да се докосваме до водата - вземаме душ и вана много по-често, отколкото през зимата. А водата, освен ако не е термична, изсушава кожата изключително. Това важи особено за морето и още повече за хлорираната вода на басейните. И не на последно място - при добре хидратираната кожа проявите на целулита са много по-малко забележими.

След душ винаги искате да запазите усещането за свежест, заради което много жени отказват да използват лосиони за тяло - за да не претоварват кожата си с козметика. Всъщност обаче е абсолютно необходимо да се използват продукти за тяло през цялата година. Важно е да се съобразим с времето и да изберем подходящите средства. През лятото например най-добре е да се използват леки кремове, които се абсорбират незабавно, не оставят следи на светли дрехи и не стават лепкави.

Много подходящи за лятото са и ароматизираните лосиони с миризмата на любимия парфюм. След душ лосионът се нанася върху влажна кожа - ароматът ще продължи да се усеща дълго време, като ще бъде лек и ненатрапчив. Почти всяка парфюмерийна къща предлага подобни лосиони.

Chanel Coco Mademoiselle 

Coco Mademoiselle е хидратиращ лосион за тяло от Chanel, разкриващ вълшебен ориенталски аромат, с модерен привкус и вълнуваща наслада. Той е създаден с фина и копринена текстура, която се влива в кожата, оставяйки я мека, еластична и хидратирана. Ароматните ключови акорди се задържат върху кожата и подсилват присъствието на изключително женствения парфюм Coco Mademoiselle.

Chanel Coco Mademoiselle Хидратиращ лосион за тяло за жени без опаковка

Chanel Coco Noir

Chanel Coco Noir е хидратиращ лосион за тяло, създаден да накара жената Chanel да се почувства още по-красива и неустоима. Неговата богата формула, съдържа масла и съставки, целящи доставянето на максимален комфорт и свежест на кожата. След нанасянето му ще усетите божественото ухание наChanel Coco Noir, което бързо ще Ви накара да се почувствате прекрасно.

Chanel Coco Noir Хидратиращ лосион за тяло за жени без опаковка

Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal е лосион за тяло за жени с нежен и деликатен аромат на парфюм. Предназначен е за ежедневна употреба. Хидратира и придава кадифена мекота на кожата на тялото.

Versace Bright Crystal лосион за тяло за жени

YSL Black Opium

Пристрастяващият аромат наYSL Black Opium вече е и под формата на прекрасен лосион за тяло. Той не само ще направи кожата още по-нежна и неустоима на допир, но и ще остави върху нея разкошното ефирно ухание на парфюма.

YSL Black Opium лосион за тяло за жени

Chloe Nomade 

Лосионът за тяло Nomade нежно обгрижва кожата и ѝ придава ефирен и неустоим аромат от серията на Chloe. Той е създаден за елегантни дами, които смело се впускат в приключения и нови срещи. Лосионът за тяло подсилва уханието на парфюма и изпраща изящна наслада от флоралния състав, който изпъква с акорди фрезия, дъбов мъх и Mirabelle.

Chloe Nomade Лосион за тяло за жени

Thierry Mugler Angel

Лосион за тяло за жени с наситен и характерен аромат. Подхранва, тонизира и омекотява кожата. Предназначен е за ежедневна употреба.

Thierry Mugler Angel Дамски лосион за тяло

Bvlgari Goldea

Bvlgari Goldea вече и във вариант на ароматен лосион за тяло. Продуктът омекотява и хидратира кожата по един невероятен начин и ѝ доставя чувство за свежест и комфорт. Нежно ароматизира кожата с божественото ухание на Bvlgari Goldea. Лосионът е подходящ за ежедневна употреба. Не причинява дразнения и изсушаване на кожата.

Bvlgari Goldea дамски лосион за тяло

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празничният грим, с който ще заблестите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Prada - символът на лукса в парфюмния свят

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Красиви родители за първия учебен ден – на кои парфюми да заложим?

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив