Bvlgari Goldea дамски лосион за тяло

- +
Безплатна доставка при поръчка над 50 лева.
Експресна доставка за София (до 90 минути).
Безплатна застраховка на пратката
В случай, че пратката е изгубена или увредена по време на транспрот, ще Ви изпратим нова.

Купи само с един клик

С изпращането, фирма ВАЯ 911 ЕООД ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интерес. Съгласно нашата Политика за поверителност, може да направите възражение срещу обработването на личните Ви данни.
Очаквайте обаждане от наш оператор за да потвърдим детайлите по Вашата поръчка. С изпращането на поръчката си, Вие се съгласявате с нашите Общи условия и потвърждавате обработването на Вашите лични данни.
Напишете Ревю

Описание на продукта

Bvlgari Goldea във вариант на ароматен лосион за тяло. Продуктът омекотява и хидратира кожата, по един невероятен начин и й доставя чувство за свежест и комфорт. Нежно ароматизира кожата с божественото ухание на Bvlgari Goldea. Лосионът е подходящ за ежедневна употреба. Дерматологично тестван. Не причинява дразнения и изсушаване на кожата. Препоръчваме използването му в комбинация с парфюма и останалите продукти за тяло носещи наименованието Bvlgari Goldea.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Bvlgari Goldea дамски лосион за тяло  
Категория Лосиони за тяло за жени
Описание За жени
ID 60678
EAN 0783320505218
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори