Защо да изберем подаръчен комплект за празниците

Защо да изберем подаръчен комплект за празницитеАко искате наистина да изненадате и да зарадвате любимите си хора за празниците, то няма да сбъркате, ако се спрете на подаръчен комплект. Единственото, което трябва да направите, е да помислите кои точно продукти ще донесат най-голяма радост на вашите близки. Голяма част от дамите например се гордеят с прекрасните си коси и биха оценили подаръчен комплект с козметика именно за косата. А онези, за които почивката е равна на дълга релаксираща вана, можете да се спрете на комплект със соли за вана, блистери и олио. А ако любимият ви човек държи на изящния вид на кожата си, то тогава изберете подаръчен комплект с продукти за грижа за лице и тяло.

Сред предимствата на подаръчните комплекти са красивият им и елегантен външен вид, празничната опаковка, възможността да получите серия от продукти на атрактивна цена и идеята да подарите стилен подарък, от който всеки ще остане истински очарован. В parfium.bg дамите могат да открият коледни и новогодишни комплекти с комбинация от парфюми и козметични продукти със същия аромат, които ще придадат още по-осезаемо и интензивно усещане на любимия аромат. За мъжете parfium.bg предлага подаръчни комплекти с парфюм и практични козметични продукти за баня или грижа за брадата и лицето.

Burberry My Burberry Black дамски подаръчен комплект

Специално за почитателките на новият аромат на Burberry брандът представи своето луксозно издание под формата на красив и елегантен подаръчен комплект. Този прекрасен сет съдържа 50мл парфюмна вода Burberry My Burberry Black, както и  ароматен лосион за тяло, носещ същото ухание. Използвани заедно или поотделно, те гарантирано ще очароват сетивата ви.

Thierry Mugler Alien подаръчен комплект за жени

Един от най-обожаваните парфюми за жени Alien на Thierry Mugler е наличен и под формата на прелестен комплект. Той е елегантно и неустоимо предложение за подарък, което гарантирано ще зарадва всяка дама, обичаща наситените, трайни и красиви ухания.

Paco Rabanne 1 Million подаръчен комплект за мъже

Paco Rabanne 1 Million - съблазнителният и чувствен аромат за мъже през този декември е и във вариант на подаръчен комплект. Ефектно, елегантно и много разнообразно предложение за подарък. В комплектите ще откриете луксозния парфюм, като в допълнение към него са добавени допълнителни продукти за тяло, носещи неговото ухание.

Paco Rabanne Invictus Подаръчен комплект за мъже

Paco Rabanne Invictus във вариант подаръчен комплект за мъже е на супер изгодни цени. Усещането е, че се докосвате до един силен, динамичен и енергичен аромат зареден с много свежест и спортен дух. Създаден е от група парфюмеристи - едни от най-известните в момента Anne Flipo, Dominique Ropion и Olivier Polge. Изискано и стилно предложение за подарък.

Dsquared Want Подаръчен комплект за жени

Dsquared Want е флорално-ориенталско ухание, което впечатлява не само с вълшебен и траен аромат, но и със запомнящ се дизайн. Парфюмът е лансиран и под формата на прелестен подаръчен комплект, в който новата му притежателка ще открие Dsquared Want EDP 50мл, както и луксозен дизайнерски несесер на марката.

Jimmy Choo Man Подаръчен комплект за мъже

Мъжествен, секси и елегантен аромат за мъже във вариант подаръчен комплект. Прекрасно предложение за подарък, което ще ви изненада с изисканост и стил.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Clarins - оптимално почистване за комбинирана и мазна кожа

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-доброто от дрогерийните продукти – да заблестим през лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Грижа за кожата през летните месеци с продукти на Shiseido

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив