Задължителни аксесоари, които да вземете по време на зимната ваканция

Задължителни аксесоари, които да вземете по време на зимната ваканция

Зимата е вече тук и върлува с пълна сила. А на нас вече ни се иска да зарежем тежката работа и да е отдадем на заслужена почивка и да отдъхнем, наслаждавайки се на гледката на чистия сняг с ароматна напитка в ръка.

Подготовката за почивката обаче винаги е тежка, в някои случаи хаотична и често се оказва, че сме забравили това, от които имаме най-голяма нужда. Затова и сега е момента да си поговорим за най-важните аксесоари за почивката, които да подготвите предварително и да вземете задължително със себе си.

Шапка и шал

Колкото и да ни се иска да сме в тон с най-последните тенденции, все пак е хубаво и да сме облечени топло, за да се предпазим от простуда. Напоследък плетените шапка и шал отново са на мода, а приятните меки цветове ще подчертаят добрия Ви вкус. Оставете косата да обрамчва лицето Ви извън шапката, за да постигнете нежен елегантен стил.

Тоалетни принадлежности

Точно така! Да, знаем, че във всеки хотел има тоалетни принадлежности, но ако сте с чувствителна кожа и най-вече сте свикнали с продуктите, които ползвате е добре да се подготвите предварително. Важно е душ гелът да е съобразен с кожата Ви, а в студеното време правилната хидратация е топ приоритет. Задължителният лосион ще направи кожата Ви още по-мека и приятна на допир.

Уханен парфюм, с който да сте на висота, но и да се чувствате красиви и желани в зимната вечер. Такъм неминуемо е Nina Ricci Premier jour, а носейки го по време на почивка ще накара погледите да се обръщат след вас. Уверената в красотата и стила си жена пък ще изглежда още по-привлекателна и женствена, обвита в благоуханния аромат на Calvin Klein Beauty, придавайки ѝ още повече лукс и изтънчен вид.

Зимна ваканция парфюми

От друга страна мъжката половина на населението е винаги на висота с елегантния си и мъжествен стил, а един ефектен парфюм като Azzaro Chrome ще подчертае това. А за енергичните зимни спортове ни трябва енергия и жизненост, които несъмнено ще получите от Hugo Boss In Motion – аромат, предпочитан от смелите и авантюристични мъже.

Студеното време има навика да напуква и изсушава устните ни, а това нито е приятна гледка, нито пък е полезно за нас. Затова не забравяйте да пуснете нежен балсам за устни, с който да ги подхраните и да сте готови за нанасяне на любимото си червило след това.

И още... Знаем, че на миналата ваканция забравихте четката за коса и лосиона за почистване на грим, нали? Както и самобръсначката и четката за зъби. Този път ги пригответе предварително.

Зарядно устройство

Вече почти няма човек, който да няма смартфон или таблет, които постоянно носи със себе си. И дори и да сте на почивка, за да си отдъхнете от ежедневния стрес, винаги може да се разнообразите с приятен филм или игра. А честно да си кажем, батериите не издържат толкова много, колкото би ни се искало.

Ръкавици

Снегът е божествен, но измръзването определено не е приятно. Не забравяйте да сложите чифт, или два, ръкавици, с които да запазите ръцете си топли, а защо и да не направите един снежен човек, докато се наслаждавате на снежните преспи и красотата от снега.

Про тип: добавете елегантни кожени ръкавици, които да използвате за вечерните излизания. Те ще поддържат визията Ви елегантна и ръцете Ви топли!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Хороскоп за 2018 г. – Kозирог, Водолей и Риби

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми за коса от Byredo

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Тенденции в грима през сезон 2017/18

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив