Време е за слънцезащита – продуктите, които да включим в грижата за кожата

Грижа за кожата

Многократно сме чували, че най-прекият път към красотата преминава през щателната грижа за кожата на лицето. И докато това безспорно е факт, то не бива да забравяме, че, освен на висококачествената бяла козметика, трябва да залагаме и на добрата слънцезащита.

Колкото и да се радваме на слънцето и с нетърпение да очакваме честата му поява през лятото, то не бива да пропускаме и обезателно да предпазваме кожата си от него. Силата на UV лъчението в никакъв случай не бива да се пренебрегва. Основните функции на продуктите за слънцезащита, независимо дали говорим за бяла или декоративна козметика, включват:

  • Предпазване на кожата на лицето от вредното слънчево влияние посредством образуването на фин филм, служещ като бариера;
  • Овлажняване и хидратиране на кожата, което е от съществено значение през горещите летни месеци;
  • Омекотяване и подхранване в дълбочина;

За щастие козметичната индустрия обръща голямо внимание на здравината на кожата, залагайки на щателна слънцезащита в произвежданите си продукти. Артикули с достатъчно висок UV фактор лесно можем да открием както сред бялата, така и сред декоративната козметика. Тъй като предстоят именно летните месеци, то решихме да посветим днешната си статия именно на слънцезащитата – ще се радваме да ви бъдем от полза по отношение на здравината и сиянието на кожата на лицето ви.


Един от лидерите за слънцезащита на пазара безспорно са продуктите на марката Filorga


Едва ли има човек, интересуващ се от здравето на кожата си, който да не е чувал поне за френската марка Filorga. Популярни с изключително прецизно създадените си продукти, включващи всевъзможни медицински формули, екстракти, минерали и витамини, те служат като чудесно средство за хидратация, ревитализация и стимулиране на клетъчното и кожното обновяване.

Ето защо за нас бе повече от добра новина да открием, че в богатия продуктов асортимент на бранда се срещат и не по-малко на брой продукти за слънцезащита. Това превръща марката в доверен партньор през лятото, за да сме сигурни, че ще заблестим.


Filorga UV Defence SPF 50


Слънцезащитният анти-ейдж крем срещу пигментации на марката прави чудеса, що се отнася до предпазването на кожата от зловредното влияние на слънчевите лъчи. Освен като бариера против тях, продуктът е и съвършен крем за лице, сработващ чудесно срещу кожната пигментация. Знаем, че един от негативните ефекти от прекомерното излагане на слънце, е именно появата на петна и пигментация по лицето. С този крем съумяваме да разрешим проблема по един щадящ и грижещ се за кожата начин.

Filorga UV Brozne Face Anti Ageing Sun Fluid SPF 50

Продукт, разработен по начин, който му осигурява титлата на перфектния слънцезащитен и, същевременно с това, подхранващ флуид за лице. Наличието на ниацин в съдържанието регулира по естествен начин производството на меланин в кожата, подхранвайки я и правейки я да изглежда изключително сияйна и здрава. Високият защитен фактор позволява на продукта да предпазва кожата от зловредното влияние на слънчевите лъчи, намалявайки драстично риска от появата на пигментни петна по лицето.

Filorga UV Brozne Body Anti-Ageing Sun Oil SPF 50

Разбира се, говорейки за слънцезашита, няма как да не съсредоточим вниманието си и върху продукт за тялото. От същата серия на марката ви представяме слънцезащитното олио за суха кожа с доказан подмладяващ ефект, което ще ви служи вярно по време на най-горещите дни от годината. Хидратиращото му действия подхранва и регенерира дори и най-сухата кожа, правейки я мека и еластична. Знаем, че именно прекомерната сухота на кожата през топлото време е един от основните източници на загубата на еластичност. Ето защо е важно навреме да се снабдим с подходящото средство, осигуряващо ни добра защита и грижа.

слънцезащитни продукти


През топлото време е добре да заложим на BB крем – от Shiseido ни изненадват с наистина брилянтно решение


Знаем, че носенето на грим през горещите летни месеци би могло да бъде същинско предизвикателство. Това важи с особена сила за фон дьо тените с тежки консистенции, които трудно съумяват да устоят за дълго на високите температури.

Ето защо една добра грим алтернатива през лятото е носенето на BB крем – тези тониращи продукти успяват по един лек и незабележим начин да изравнят тена на лицето и да го лишат от някои видими несъвършенства. От Shiseido представят на пазара Shiseido Sports BB SPF 50+ Medium, който е и снабден с висока степен на слънцезащита, за да сме спокойни, че, освен красиви и неотразими, ще бъдем и със здрава и предпазена кожа през лятото.


От Moroccanoil с нетърпение ни карат да очакваме бленуваната лятна почивка


Moroccanoil Sun Oil SPF 15 е олио за тяло със слънцезащитен ефект, перфектно за прекрасните дни, прекарвани по морския бряг. Ако бленувате за сдобиването със съвършен тен на кожата по лицето и тялото, но, същевременно с това, държите и на ефикасността на продукта по отношение на предпазващите му функции, то това олио се явява като най-добрата опция за дългоочакваната ви лятна ваканция.


Сигурни сме, че вече нямате търпение да посрещнете в обятията си летния сезон – можете да бъдете сигурни, че разполагате с наистина добри продукти, които ще бъдат вашия верен спътник по пътя към морето!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжки и дамски парфюми за лятна сватба

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да хидратираме кожата си през летния сезон

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Професия "Нос" - Жан-Клод Елена

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив