Топ парфюми на Carolina Herrera

Голямата създателка на марката, носеща собственото ѝ име Каролина Херера, обича да съчетава мистерия и елегантност в своите творения, без значение какви са те – дали дрехи или парфюм. Ето защо в нейните колекции може да бъде открита безсмъртна класика, която е пресъздадена с голяма доза фантазия и лекота.

Заедно с великата и талантлива Каролина, над творбите на марката са работили и парфюмеристи като Каролина Адриана Ерера, Карлос Бенайм, Алберто Морилас, Климент Гавари, Жан-Марк Шалан, Оливие Крес, Ан Готлиб и много други известни "носове". Днес лицензът за производство на парфюми е собственост на Puig Beauty. От търговския поток на Carolina Herrera са излезли повече от 55 ухания.

В този материал сме подбрали някои от най-популярните и обичани парфюми на марката.

Carolina Herrera Good Girl парфюм за жени EDP

Carolina Herrera Good Girl

Carolina Herrera Good Girl е аромат за жените, които държат да бъдат секси, но и да изглеждат загадъчно. Създадена от парфюмериста Луис Търнър и представена на пазара през 2016 година, ароматната комбинация е със силно изразен ориенталски характер. Ароматът е направен така, че ясно да изразява двойнствената природа на жените – основата от тонка, сандалово дърво, ванилия и какао е страхотно допълнена с нотки на бял жасмин Самбак и тубероза. Всичко това допълнено с леки връхни нотки на бадем и кафе прави този аромат неустоим, а жената, която го носи излъчва увереност и харизма.

Carolina Herrera 212 Sexy Парфюм за жени EDP

Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy отразява енергичната, чувствена и самоуверена жена от големия модерен град. Ароматът се открива с нотки розов пипер и цитруси. Сърцето отвежда до разкошен и блестящ флорален букет, а базата допринася за елегантността на уханието. Съставена е от мускусно-дървесни акорди, ванилия, карамел и виолетки. Тази прекрасна композиция е дело на парфюмериста Росендо Матю. Дизайнът и цвета на бутилката символизират невероятната хармония между нежност и страст. Парфюмът е представен на пазара през 2005 година.

Carolina Herrera CH Privee Парфюм за жени EDP

Carolina Herrera CH Privee

Carolina Herrera CH Privee е дългоочаквано и много специално издание, което зарадва изключително много почитателките на луксозната модна къща. Това е един чувствен, привлекателен и много изискан кожен парфюм, който притежава съблазнителна и изискана аура. Изтънчената му композиция го прави отличен избор за завършек на вечерната ви визия, особено ако сте горда притежателка на някоя от прекрасните рокли на дизайнерката. Съставът е разработен от Доминик Ропион, който е сред най-опитните специалисти в света на модерната парфюмерия. Той създава аромата с огромна любов и авантюризъм, чийто резултат ще оцените високо.

Carolina Herrera 212 парфюм за мъже EDT

Carolina Herrera 212

Carolina Herrera 212 е мускусно-цветен аромат за мъже, много характерен и свеж. Предназначен за спортно-елегантни натури с младежко излъчване. Емблематичен, непреходен и изключително популярен сред мъжката аудитория аромат. Създаден е от Алберто Морилас, Росендо Матю и Ан Готлиб. Ароматен коктейл, които се отваря с цитрусови и зелени нюанси, примесени с леки подправки, лавандула. Джинджифил, гардения, теменужка, градински чай освежават в средата. Доминиращи нотки на сандалово дърво, карамфил и тамян завършва това свежо и елегантно мъжко ухание.

Carolina Herrera Chic парфюм за мъже EDT

Carolina Herrera Chic

Carolina Herrera Chic е аромат за мъже, който излъчва кристална свежест, зареден е щипка екзотика и взривна чувственост - това е рецептата за шик на дизайнерката Carolina Herrera, създала парфюма Chic for Men през 2004 година. Парфюмеристите оставили подписа си под аромата са Карлос Бенайм, Марк Шейан и Росендо Матю. Carolina Herrera Chic е енергичен и много мъжествен, обединил в себе си интелигентната емоционалност на мъжа, който има предпочитание към стилния и луксозен живот.

Carolina Herrera 212 Vip парфюм за жени EDP

Carolina Herrera 212 Vip

Създаденият през 2010 година аромат Carolina Herrera 212 Vip е олицетворение на жената, която винаги е в центъра на внимание. Това ухание е вдъхновено от вечно изпълнения с живот и забавления Ню Йорк. Пленителният аромат е създаден от нотки ром, мускус, маракуя, ванилия, гардения и бобова тонка, които събрани на едно място имат за цел да възпламенят кръвта ви. Жената, носеща този аромат е уверена в себе си и знае какво иска от живота. 212 VIP пресъздава енергията на новата генерация.

Carolina Herrera 212 VIP парфюм за мъже EDT

Carolina Herrera 212 VIP Men

Една година по-късно е създаден и мъжкият аромат Carolina Herrera 212 VIP Men. Той е предназначен за мъжа, който сам създава нови правила и не се страхува да покори нощния живот на елита. Този мирис му придава харизма и стил и го прави неустоим за всички наоколо. Създаден от Емили Коперман и Лукас Сюзак, ароматът съдържа нотки мразовита водка, маракуя и замразена мента, перфектно съчетаващи се с черен пипер и джинджифил, които придават силен ориенталски привкус, а дървесните акорди, примесени с нотки на кожа, подправки, хайвер и кехлибар правят мъжа екстравагантен и мъжествен. Мъжът, носещ този аромат не чака специалното да се случи, той прави всичко специално.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Gritti - от страстта до парфюма

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кой аромат отговаря на вашия характер

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Продуктите на Olaplex са ценна инвестиция в здравето на вашата коса

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив