Топ 5 на козметичните продукти на Chanel

Топ 5 на козметичните продукти на ChanelChanel Coco Noir Хидратиращ лосион за тяло за жени

Chanel Coco Noir хидратиращ лосион за тяло е създаден, за да накара жената Шанел да се почувства още по-нежна, красива и неустоима. Неговата богата форма, съдържа хидра агенти, масла и съставки, целящи само едно - доставянето на максимален комфорт и свежест на кожата. След нанасянето му ще усетите божественото ухание на Chanel Coco Noir, което бързо ще Ви накара да се почувствате прекрасно! Луксозният лосион е дерматологично и клинично тестван. Подходящ е за ежедневна употреба, както и в съчетание с парфюма от същата серия - Chanel Coco Noir.

Chanel Coco Mademoiselle Крем за тяло за жени без опаковка

Chanel Coco Mademoiselle е хидратиращ крем за тяло със сияйните акорди от парфюмното издание на Chanel. Той притежава кремообразна текстура, която придава на кожата мекота и нежно я обгрижва. Луксозен продукт, с който ще подсилите любимото си ухание и деликатно ще погалите сетивата си. Подходящ е за употреба с душ гела от същата серия - Chanel Coco Mademoiselle, както и с парфюма - Chanel Coco Mademoiselle EDP. Използвайки цялата серия на Coco Mademoiselle ще се почувствате изключително привлекателна и чувствена.

Chanel Bleu de Chanel сапун за коса и тяло за мъже

Шанел разширява ароматната си линия от продукти за тяло Bleu de Chanel с лансирането на нов очарователен сапун, предназначен за коса и тяло. В съставът му са включени ценни хидратиращи съставки и масла, които нежно почистват косата и кожата. Те не оставят неприятно чувство за сухота, а напротив - ще ви накарат да се почувствате прекрасно и свежо. След като си вземете душ със сапуна Bleu de Chanel кожата Ви ще ухае на мъжественият парфюм по един съблазнителен и ефирен начин. Продуктът е подходящ за ежедневна употреба. Дерматологично тестван. Препоръчва се употребата му съвместно с останалите продукти от серията!

Chanel Allure Homme Sport афтършейв за мъже

Любимият аромат на почитателите на Шанел - Chanel Allure Homme Sport, вече се крие и в луксозният афтършейв за мъже. Той е предназначен за употреба след бръснене. Моментът, в който кожата има най-голяма нужда от освежаване, хидратация и успокояване. Специално разработената формула допринася за бързото възстановяване на кожата, като оставя по нея ефирното ухание на парфюма. Дерматологично тестван. За постигането на максимален ефект се препоръчва употребата му задно с другите продукти от серията, сред които освен парфюма, са и Chanel Allure Homme Sport дезодорант за мъже и Chanel Allure Homme Sport душ гел за мъже.

Козметичната серия за жени Chanel Chance Eau Fraiche

Специално за почитателките на парфюмното ухание Chanel Chance Eau Fraiche, марката пусна на пазара цяла серия козметични продукти - Chanel Chance Eau Fraiche Лосион за тяло за жени, Chanel Chance Eau Fraiche Хидратиращ крем за тяло за жени и  Chanel Chance eau Fraiche Душ гел за жени. Ароматът в козметичната серия е деликатен и перфектно се преплита с този на парфюма, придавайки на цялата визия завършен вид и неустоима привлекателност. Продуктите са предназначени за ежедневна употреба и са дерматологично тествани.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Обичани парфюми на Calvin Klein

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Докосване до парфюмите, останали в историята

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Щадяща грижа за косата през ноември за красиви, меки и здрави кичури

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив