Топ 10 парфюма на Hugo Boss

Топ 10 парфюма на Hugo Boss

Мъжки аромати

Hugo Boss Baldessarini Del Mar парфюм за мъже EDT – разделя мъжете от момчетата

За Hugo Boss Baldessarini Del Mar можем да кажем, че разделя мъжете от момчетата. Това е аромат предназначен за по-зрели и осъзнати мъже, които всеки ден се радват на живота и знаят как да грабят от него с пълни шепи. Ароматната композиция е с елегантен и характерен с освежаващ пикантно-дървесен характер. 

Hugo Boss Baldessarini Ambre парфюм за мъже EDT – за благородните мъже

Hugo Boss Baldessarini Ambre е изображението на истинския мъж с неговата лекота, чар и абсолютна увереност в себе си, които произхождат от вътрешната свобода. Парфюмът е създаден за успелите представители на силния пол, които са пример за благородство и които имат неоспорим усет за елегантност и стил. Дъбово-дървесните акценти и ароматът на уиски допълват картината!

Hugo Boss Bottled Night парфюм за мъже EDT – за младия и амбициозен мъж

Hugo Boss Bottled Night EDT е дървесен аромат, предназначен за младия, амбициозен, модерен мъж, който преследва целите си. Съблазнителен и много мъжествен аромат, подчертаващ сила и чувственост. Неговият елегантен и благороден блясък разкрива на своя собственик тайните на прелъстяването, подготвя го за приключенията, съпътстващи тъмната част на денонощието. 

Hugo Boss Bottled Sport парфюм за мъже EDT – за мъжете, които печелят в спорта и живота

Hugo Boss Bottled Sport е един от най-успешните спортни аромати на бранда. Създаден е за мъжете със състезателен дух, които обичат да печелят не само в спортовете, но и в живота. Това динамично и ободряващо издание е създадено от парфюмериста Calice Becker. 

Дамски аромати

Hugo Boss Deep Red парфюм за жени EDP – за силните и активни жени

Hugo Boss Deep Red е дамски парфюм, който е предназначен за силните и активни жени. Този аромат, създаден от парфюмеристите Alain Astori, Beatrice Piquet, е едновременно привлекателен и отблъскващ, дразнещ и възбуждащ, но никога незабележим. Съблазнителната и възбуждаща ароматна аура ще ви зареди с невероятно настроение и усещане за неповторима уникалност.

Hugo Boss Femme парфюм за жени EDP -  ароматна ода за младата жена

Hugo Boss Femme EDP е романтичен, весел и много женствен аромат, който зарежда с много настроение. Ново въплъщение на женственост, елегантност и топлина, даващо възможност на всяка проява на чувственост. Подходящ е за летните топли месеци, както и за всякакви случаи и поводи. 

Hugo Boss Energise парфюм за мъже EDT – за спортно-елегантния мъж

Hugo Boss Energise е интензивно и невероятно свежо дървесно ухание, създадено от парфюмериста Claude Dir. Съставът на този аромат е смесица от динамични контрасти и освежаващи нотки. Парфюмът е спортно-елегантен и е идеален начин за бягство от напрегнатото градско ежедневие. Неговият ободряващ аромат зарежда с енергия и събужда чувството за свобода. 

Hugo Boss Femme парфюм за жени без опаковка EDP – за мъжките момичета

Hugo Boss Hugo Woman Eau de Parfum плодово-цветен дамски парфюм с много интересна, нетипична и елегантна  аура. Смес от типично женски и типично мъжки акорди, контрасти и едно по-модерно звучене. Можете спокойно да се потопите в атмосферата на уханието, да се отпуснете и да се почувствате невероятно.

Hugo Boss In Motion парфюм за мъже EDT – ода за активния мъж

Hugo Boss In Motion е свеж и чувствен мъжки аромат, който носи много енергия и жизненост. Определят го като ароматна ода за активния живот. Създаден е за мъжете, които обичат да се конкурират, които вярват във възможностите си и търсят предизвикателства.

Hugo Boss Jour Lumineuse парфюм за жени EDP – за чувствителните и нежни жени

Hugo Boss Jour Lumineuse е дамски парфюм вдъхновен от първите слънчеви лъчи и е символ на очакването и новите възможности. Това е цветен аромат, който впечатлява със своята деликатна елегантност и чувственост. Рекламно лице на кампанията е известната Гуинет Полтрол. 

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмеристът Жак Золти - създателят на ароматите за сноби

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подходящи съставки в козметиката за лице през лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Почистващите продукти за лице, които ще ви подарят красота и здраве

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив