Серията на Givenchy Ange ou Demon

Серията на Givenchy Ange ou Demon

Givenchy Ange Ou Demon

Givenchy Ange Ou Demon е първият парфюм от серията, лансиран на пазара през 2006 г. Той е построен върху перфектна симбиоза на вечния контраст на слънце и сянка, добро и зло, невинност и порок. Ароматът въплъщава уханието на жената мечта, загадъчна и недостижима. Givenchy Ange Ou Demon разкрива чувства, мистерии, скандализира и съблазнява. Силно харизматичната ориенталска композиция се разкрива пред нас с невероятен ароматен коктейл съставен от нотки мандарина, бял кимион, шафран, лилия, орхидея, иланг-иланг, палиснадрово дърво, дъбов мъх, тонка и ванилия. Под името на този изключителен дамски парфюм, като негови създатели подписа си са оставили парфюмеристите Jean-Pierre bethouart и Olivier Cresp.

Givenchy Ange ou Demon Secret Elixir

Givenchy Ange ou Demon Secret Elixir е по-дълбока, по-богата, по-чувствена версия, която излиза на пазара през 2011 г. и веднага пленява със своята съблазнителност и пищност. Ароматът ще ускори пулса на запалените фенове на марката. Чувственост и съблазън са основните акценти в тази композиция. Избирайки този парфюм, жената ще се превърне в магнит за мъже, за тяхното внимание и комплименти. Те просто няма да имат шанс да устоят на нейния магнетизъм! Ange ou Demon Secret Elixir е подходящ за представителката на нежния пол, която не се страхува от своите желания и скрити пориви. Може би като за последно е достатъчно да кажем само, че рекламно лице е впечатляващата Ума Търман.

Givenchy Ange ou Demon Le Secret

Givenchy Ange ou Demon Le Secret е представен на пазара 2013 година, като представлява деликатен, елегантен и изискан аромат. Свежа и нежна ароматна аура, която ще ви помогне да се усещате прекрасно през целия ден. Парфюмът е подходящ за младата девойка, за която кокетството и флирта са просто игра, която не нарушава ничии права. Нейното изпълнение в изкушенията са лишени от интрига - това е просто невинно забавление! Слънчево ароматно изкушение, което ще разнообрази дните Ви. Ange ou Demon Le Secret е подходящ за употреба през пролено-летния сезон.

Givenchy Ange Ou Demon Le Secret

Ange Ou Demon Le Secret е продължение на прелестния аромат Ange ou Demon, което слиза от поточната линия през 2014 г. Уханието се определя като опияняваща комбинация от бели цветя и италиански лимон. Изключително женствен, красив и невинно закачлив, този дамски парфюм няма да остави равнодушен нито един мъж. Елегантна, крехка, женствена, нежна - всичко това е жената Ange Ou Demon Le Secret. Парфюм за представителките на нежния пол с изискана визия и топла душа! На света няма мъж, който би могъл да устои на тази комбинация, достойна за възхищение.

Givenchy Ange ou Demon Le Parfum & Accord Illicite

Ange Ou Demon Le Parfum е чувствен, плътен и мощен аромат, който излиза на пазара през 2015 г. И ако досега голяма част от ароматите от серията бяха с мисъл за по-младите жени, то този е предназначен за елегантните и изискани дами, които са свикнали на лукс. Уханието има елегантна и стилна аура, която се определя от нотки жасмин, мускус, пачули, кехлибар, бяла кожа и ванилия. Accord Illicite е допълнителен акцент върху отделните съставки. Той завършва идеално композицията, правейки я още по-бляскава и чувствена.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

За един ароматен старт на 2022 – парфюмите, които ще ни донесат...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да постигнем шоколадов тен

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кой аромат отговаря на вашия характер

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив