Серията Carolina Herrera - Good Girl

Серията Carolina Herrera - Good Girl

През 2016 г. на пазара излезе един аромат, който за кратко време успя да стане любим на огромна част от жените по света. Става дума за „доброто момиче“ на Carolina Herrera, разбира се. Идеята за парфюма принадлежи на създателката на едноименната марка - известната Каролина Херера. Тя е постоянен лидер и вдъхновител на всичко, което се произвежда под марката CH.

История на марката

Модната къща име е основана през 1980 г. и първоначално няма връзка с парфюмерийното изкуство. Нейната история започва с производството на стилни и красиви дрехи. Една от най-известните ѝ клиентки беше Жаклин Кенеди, която дълго време бе фен на елегантните и женствени рокли. Първият парфюм на CH e пуснат седем години след създаването на марката. И подобно на всички идеи на Каролина Херера, и тази постигна огромен успех. По време на съществуването на компанията са създадени над 110 парфюма.

История на “Good girl”

За подготовката и изпълнението на парфюма е поканена англичанка Луиз Търнър. Самата тя казва, че природата, пътуването и изкуството я вдъхновяват да намира правилната комбинация от компоненти. И парфюмът "Good girl" не е изключение. За него, както и в други свои  произведения, Луиз Търнър използва флорални мотиви, които придават обем и светлина. Работата по подбора на съставките е извършена в продължение на четири години. В резултат на това е намерена заветната формула и един от най-търсените модерни парфюми се появява на рафтовете в дрогериите.

Carolina Herrera Good Girl

Carolina Herrera Good Girl е парфюм за жени, представен за директна продажба на пазара през 2016 година. Изключително секси, ароматна комбинация с определено ориенталски характер и загадъчна аура. Създаден е от парфюмериста Louise Turner. Посланието на аромата, говори само за себе си, а именно: "Толкова е хубаво, че не може да е лошо". Ароматната комбинация е изключително иновативна и се отваря с акорди тубероза и тонка, което пресъздава двойнствения характер на жената. Цветната вълна от бял жасмин Самбак и тубероза контрастират с мистериозните и дълбоки акорди тонка и какао.

Carolina Herrera Good Girl парфюм за жени EDP

Carolina Herrera Good Girl Velvet Fatale

Carolina Herrera Good Girl Velvet Fatale е сладък, топло пикантен, дървесен аромат, който пленява както дамските, така и мъжките сърца. Ароматната композиция се разкрива от невероятната колаборация от връхни нотки на лимон, кафе, бергамот и бадеми. В сърцето са сгушени нотките на жасмин, портокалов цвят, българска роза, тубероза и ирис. В базaта могат да бъдат открити нотките на сандалово дърво, мускус, кедър, кашмир, пачули, канела, пралина какао и бобова тонка. Според творческият директор на марката Velvet Fatale е олицетворява силата на съблазняването и женската игрива и завладяваща чувственост.

Carolina Herrera Good Girl Velvet Fatale Парфюм за жени EDP

Carolina Herrera Good Girl Legere

Carolina Herrera Good Girl Legere е сред най-новите издания на бранда, което получава своето официално представяне през февруари 2018 година. След невероятния успех на класическата версия, новата луксозна обувка се радва на също толкова голяма слава. Прелестната визия е тази, която моментално привлича вниманието, като тя  е подплатена с фантастично и ефирно женствено ухание подчинено на флорална магия. Новата версия се отличава с по-светли и жизнени ароматни нюанси, но категорично запазва ориенталския си гурме характер, който толкова дами обожават. Ароматната композиция а Good Girl Legere се открива с аромат на чувствен иланг-иланг. Неговото ухание е известно като силен афродизиак и определено умее да предизвика интерес за сетивата. В сърцето откриваме пленителен жасмин и очарователна тубероза. Съставът получава идеален завършек, благодарение на тонка и сандалово дърво. Парфюмът е подходящ за деловите ангажименти, официалните събития и всеки един момент, в който искате да се почувствате неустоима. С Good Girl Legere това ще се получи с лекота.

Carolina Herrera Good Girl Legere Парфюм за жени EDP

Carolina Herrera Good Girl

Carolina Herrera Good Girl - модерното, съблазнително и чувствено ухание за жени ще откриете и под формата на страхотен  комплект. Той включва невероятното ухание с уникален дизайн, както и ароматен лосион за тяло с омекотяващи кожата частици. Комплектът е изключително подходящ за подарък. Гарантирано ще изненадате и зарадвате новата му притежателка. С Carolina Herrera Good Girl подаръчен комплект за жени, освен основния аромат вие получавате допълнителни подаръци от продукти за тяло, които внасят особен чар, когато ползвате парфюма.

Carolina Herrera Good Girl подаръчен комплект за жени

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Трендовете в прическите и подходящите стилизанти за коса

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

6 грешки, които водят до поява на акне

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 козметични продукти на Lancome

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив