Серията Аlien на Thierry Mugler

Серията Аlien на Thierry Mugler

Интуицията на Thierry Mugler, пълна с парадокси и безмилостен стремеж към нови хоризонти, го доведе до ново въплъщение както на женствеността, така и на мъжествеността. И те са превърплътени именно в ароматните ухания от впечатляващата серия Alien, които бързо превзеха сърцата на почитателите на марката по целия свят.

Thierry Mugler Alien

Ароматният талисман Thierry Mugler Alien е вдъхновен от Богинята на Слънцето, облечена в златни дрехи, съблазнителна и мощнa, даващa блестяща светлина на всички жени, които го избират. Необичайната аура се излъчва от сърцето на скъпоценен камък, проектиран като дворец от приказка. Thierry Mugler Alien представен на пазара 2009 г. Елегантен, загадъчен, изтънчен, секси и уникално неподражаем. Този аромат ще ви накара да се усетите желана, различна и загадъчна. Композицията е опростена и изчистена. Но всъщност отлично съчетани ароматни линии съставени от бял кехлибар, дървесни акорди и слънчев индийски жасмин които правят аромата предпочитан и неустоим.

Thierry Mugler Alien парфюм за жени EDP

Thierry Mugler Alien Man

През 2009 година Mugler запълни липсващата част от гардероба на модерната жена с омайващия парфюм Alien. През 2018 година този пристрастяващ аромат намира своята сродна половинка в ароматната композиция на Alien Man. Той е смел, изискан, чувствен и разкрива прекрасен дървесен характер, обгърнат с елегантни и неустоими акорди кожа и черен пипер. Кожените нишки добавят сила и старт към загадъчните акценти от кашмеран и улавят мъжествеността на притежателя си. В основата на композицията османтус контрастира с щедростта на бял кехлибар, за да подчертае иконичния почерк на оригиналния парфюм Alien. Ароматната двойка ви предизвиква да се присъедините към тайнствената и нестандартна вселена на Alien и да се потопите в нежна чувственост и изящна красота.

Thierry Mugler Alien Man Парфюм за мъже EDT

Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire

През 2014 г. модният бранд Thierry Mugler написа още една глава в невероятната ароматна колекция "Alien" -  Alien Eau Extraordinaire. Позитивен и слънчев парфюм, пресъзадващ чувство на спокойствие и щастие. Ухание за още по-привлекателна и секси визия, с която да очаровате. Флорална композиция, създадена от парфюмеристите Доминик Ропион и Вероник Ниберг. Тя съдържа нотки на нероли, чай, бергамот, тиаре и хелиотроп, както и кехлибар и амбра.

Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire парфюм за жени EDT

Thierry Mugler Alien Musc Mysterieux

Thierry Mugler Alien Musc Mysterieux е поредният шедьовър от колекцията Alien, в която на почит е една от най-скъпо струващите парфюмни съставки на Ориента. Колекцията е направена за страстните почитатели на редки парфюми и елегантни изискани нотки. Уханието представлява покана за пътуване из земите на благородната суровина. Мистериозен, тъмен и пристрастяващ, невъзможно е да забравите този аромат. Главен парфюмерист на тази ориенталско-дървесна мускусна композиция е Dominique Ropion. За да запази познатите нотки на едноимената колекция, той добавя жасмин  Самбак и кашмир, бял мускус, ванилия и шафран. Флаконът на новия аромат е вдъхновен от лукса на бялото злато.

Thierry Mugler Alien Musc Mysterieux Парфюм за жени EDP

Thierry Mugler Alien Eau Sublime

Прелестното издание Thierry Mugler Alien  Eau Sublime се появява по щандовете на парфюмерийте през 2017 година. То представлява един енергичен и слънчев аромат, готов да направи света  още по-хубав и жизнерадостен. Създател на тази ароматна ода е уникалният парфюмерист Доминик Ропион. На върха на благоуханната пирамида, той поставя свежи цитруси, галбан и слънчеви акорди. В основата разпръсква вдъхновяващи цветя: жасмин, хелиотроп, тиаре, черешов цвят и портокалови цветчета. Базата включва кашмеран, ветивер, кехлибар и ванилия. Thierry Mugler Alien  Eau Sublime е подходящ за топлите и слънчеви дни.

Thierry Mugler Alien Eau Sublime Парфюм за жени ЕDT

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да се погрижим за краката си през лятната почивка

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Погрижете се за косата си с продукти с естествени съставки

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив