През юли това са нашите парфюми любимци

Любими парфюми през юли

Месец юли - любимият на мнозина. Време на усмивки, авантюризъм, много добро настроение и щипка любов. През лятото е невъзможно да ни обземат други чувства.

Не трябва да имате съмнения, че ще пропуснем да ви споделим любимата си селекция. А тя е извънредно пламенна, чувствена, слънчева и предизвикваща ни да опитваме нови неща. Прекрасните аромати се впускат в шеметен танц със сетивата ни, отпращайки съзнанието ни до сякаш изцяло нови и неизследвани светове.


За да бъдете красиви през лятото, изберете...


Beauty. Самото име на брилянтното предложение от Calvin Klein демонстрира съвсем точно как се чувстваме, докато го носим. Феерията от аромати ни обгръща и не ни напуска с часове - ето толкова траен и обаятелен е този парфюм. Идеален за дамите, които са почитателки на нежното изящество, това благоухание впечатлява с:

  • мускус,

  • жасмин

  • и кедър.

Простотата в дизайна на ароматите му доказва, че понякога "малкото е повече" - и напълно достатъчно. Убедени сме, че този парфюм не би могъл да стане по-добър, отколкото е. Изпитайте съвършенството на това благоухание.


За да бъдете вдъхновяващи през лятото, изберете...


От Lancome ударно стимулират сетивата ни с извънредно приятното си предложение, озаглавено La Vie Est Belle en Rose - завладяващ аромат, вдъхновен от розата Дамасцена. Обещаваме, че не бихте могли да останете незабелязани, носейки този парфюм. За вдъхновението, което ще ви обземе, спомагат съставки като:

  • бергамот, червени боровинки и розов пипер,

  • момина сълза, божур и рози,

  • мускус, сандалово дърво, пачули и ирис.

Идеален за летните нощи, този аромат омайва с нежните си флорални акценти, като, същевременно с това, опиянява съзнанието с помощта на силната база в лицето на мускуса и сандаловото дърво. Това е аромат, който ще накара всеки да се обръща след вас.

Любими парфюми


За да бъдете боготворени, се спрете на...


Idole, още едно предложение от френския бранд. Създаден от жени за жени - този аромат е дело на три дизайнерки, вплели цялата си женственост и сила в съдържанието на красивата бутилка. В парфюма долавяме:

  • бергамот и круша, които придават неподправена сладост на композицията,

  • турска роза, френска роза и индийски жасмин, които предават езика на любовта върху кожата ни, и

  • бял мускус и ванилия, които символизират силата и устойчивостта на аромата.

Определено бихме казали, че това е аромат, който действа наистина вдъхновяващо за носещите го. Милионите почитателки на благоуханието по целия свят споделят за прекрасното усещане, което ги съпътства през целия ден, докато са в компанията на това изтънчено предложение от Lancome.


За да излъчвате дързост, вземете...


За господата от бранда Viktor&Rolf са подготвили нещо наистина интересно и автентично. Първоначално, разбира се, ни привлече нестандартната бутилка на парфюма Spicebomb, но не след дълго установихме, че съдържанието е не по-малко интригуващо. Ароматът ще се хареса на онези от вас, които имат особен афинитет към пикантните аромати. Тези нотки дизайнерите постигат съвсем успешно чрез:

  • бергамот, розов пипер и грейпфрут,

  • шафран, канела и паприка,

  • кожа, тютюн и ветивер.

Признаваме - не бихме могли да се сетим за по-подходяща комбинация, която по-силно да олицетворява мъжката сила. Стихийното съчетание отнася въображението ни към едни по-слънчеви дни, в които не ни остава нищо друго, освен да се потопим в блаженото ухание на аромата.


За да бъдете очарователни, ви представяме...


Може би един от любимите ни аромати въобще е този на Versace Versus Blue Jeans. Парфюмът впечатлява с феерия от изтънчени съставки от най-високо ниво, внимателно подбрани от някои от най-добрите парфюмеристи и дизайнери в ароматния свят. Любимите ни сред тях са:

  • босилек, анасон, цитруси и хвойна,

  • здравец, хелиотроп, момина сълза, градински чай;

  • ветивер, пачули, кехлибар, сандалово дърво.

Сигурни сме, че никой господин не би останал равнодушен пред величието на този аромат. Впръсквайки от него, сякаш ще пренесете лятото върху кожата си.

Нямаме търпение да узнаем какво мислите за нашата селекция. Изпробвайте предложените аромати и изживейте едно незабравимо лято, което ще ви донесе само и единствено прекрасни мигове и моменти.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как парфюмът се променя на кожата и защо ухае различно при всеки

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подходящи съставки в козметиката за лице през лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

6 правила за красива коса през есента и зимата

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив