Празничният грим, с който ще заблестите

Празничен грим

Дами, идва най-хубавото време от годината!

Как си представяте да отбележите Коледа и Нова година? Предполагаме, че виждате идващите празници като едни приказни вечери, в които ще сте обградени от най-близките си хора. Във въздуха ще се носи онова блажено усещане за споделеност и готино настроение.

А как си представяте себе си? Ние знаем отговора – красиви и секси! И за да ви помогнем да създадете онази перфектна визия, с която ще се чувствате страхотно в кожата си, сме ви подготвили няколко идеи и съвети, свързани с грима, който да подберете за празничните специални моменти.

Какъв всъщност е подходящият грим?

Ясно е – кулминацията на всеки един празник е вечерното парти. Ето защо е повече от приемливо да заложите на дръзкия, предизвикателен, секси грим. „Тежкият“ макиаж може и да не е най-подходящата визия за университета или офиса, но съвсем се вписва в отбелязването на специални поводи. А ние бихме добавили – дори е задължителен!

Кое е най-важното за един празничен грим?

Тук сме ясни и категорични – да бъде издръжлив. Няма нищо по-неприятно от усещането, че визията ви попада под ударите на часове веселие. Всяка дама желае в края на купона да изглежда така, сякаш тъкмо е пристигнала – със свеж, непокътнат вид. Целта е да изглеждате така, сякаш сте отделили време и средства за професионален грим.

Нашият съвет – използвайте база за грим като Givenchy Mister Radiant Primer. Тази основа ще изглади всяко несъвършенство и ще направи кожата на лицето ви да изглежда перфектно гладка и безупречна. Освен това, базата е и фиксираща – изглаждащият гел ще задържи грима ви на място, а и ще изравни тена на лицето ви.

Givenchy Mister Radiant Primer Изглаждащ гел основа за грим за перфектна кожа

Идеалното лице се нуждае от идеалния фон дьо тен

Порцелановата кожа е най-добрият приятел на красивата и стилна дама. Тук на помощ идва фон дьо тенът – продуктът, който може да направи и най-проблемната кожа да изглежда като излязла от корица на модно списание.

Ако имате нормална към смесена или мазна кожа, експертите съветват да заложите на матиращ фон дьо тен, за да си спестите неприятното лъщене и „свличане“ на продукта от лицето. Givenchy Matissime Velvet е именно такъв артикул – той матира деликатно лицето ви, което допълнително спомага за фиксирането на визията ви за дълго време. Фон дьо тенът има богато разнообразие на нюанси, което го прави подходящ избор за всяка дама.

Givenchy Matissime Velvet SPF 20 Mat Fluide 03 Mat Sand Матиращ фон дьо тен със слънцезащитен фактор

Опушеният грим – кралят на празника

Истината е, че почти всеки, който чуе думичката „грим“, си представя красиво подчертани очи. И как иначе, след като погледът е онова, което те привлича в човека, когото харесваш. За празничната си визия можете да сте наистина магнетични – заложете на опушен грим в тъмни цветове, за да излъчвате истинска съблазън.

От Chanel ни приковават на място с палитрата си Chanel Les 4 Ombres Multi-Effect – четирите цвята в нея са толкова чувствени, че ще ви разберем напълно, ако не можете да изберете на кой от всички да се спрете. Провокативните лилаво и синьо са онази щипка пикантност, така подходяща за новогодишната нощ. Златистият нюанс е истински празничен, а с помощта на графитената сянка ще постигнете ефекта на опушения грим. Добавете и очна линия и спирала като Givenchy Phenomen`Eyes Mascara за още по-драматична визия.

Chanel Les 4 Ombres Multi-Effect Quadra Eyeshadow 262 Палитра от сенки за очи с четири нюансаGivenchy Phenomen`Eyes Mascara with Ball-shaped Brush Спирала за очи

Устни, готови за целувка

Момичета, знаем, че всяка от вас се надява на Нова година да се озова под имела с онзи, който е пленил сърцето й. По празниците се случват чудеса и се сбъдват мечти, затова не допускайте да бъдете неподготвени.

С правилното червило устните ви ще разцъфтят, готови за целувка. Коя от вас би устояла на  Givenchy Le Rouge A-Porter? Бъдете неустоими в специалния момент за специалния човек!

Givenchy Le Rouge A-Porter 102 Червило за устни

Надяваме се с всичко, казано дотук, да сме ви били полезни в подготовката за празничната си визия тази година. Сигурни сме, че ще бъдете истински неотразими. И помнете – красотата отвън е отражение на красотата отвътре. А вие, дами, сте истински красиви!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Антиейдж козметиката, без която не можем

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kак да се грижим за кожата на лицето си през есента

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Gritti - от страстта до парфюма

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив