Prada - символът на лукса в парфюмния свят

Прада - пуксозни парфюми

Макар и повечето известни и популярни марки да будят у клиентите усещане за ексклузивност и безспорно качество, далеч не всички създават категоричните асоциации за лукс и връх в парфюмерията.

Брандът Prada обаче е именно такава марка - познавате ли човек, който да не се изкаже ласкаво за безкомпромисното качество на предлаганите продукти, независимо дали става дума за модните колекции, или за божествените благоухания, излизащи изпод името на популярната марка?


Ароматите на Prada се нареждат сред най-обичаните и изтънчени парфюми


Ако трябва да определим някои от най-знаковите качества, характеризиращи есенциите на марките, то категорично се спираме на:

  • качеството - малко парфюми биха могли да достигнат такъв висш пилотаж в производството на аромати и в качествените крайни продукти;
  • трайност - безспорно, носейки парфюм на марката, ще се радвате на благоуханието му в продължение на часове;
  • извънредно богат продуктов каталог - от Prada се грижат за множеството вкусове на своите клиенти и верни последователи - едва ли няма да откриете предложение, което ще заинтригува вниманието ви.

И, споменавайки пищният избор от парфюми, няма как да не представим именно най-любимите си сред тях. Приканваме ви да се присъедините заедно с нас на едно ароматно пътешествие - добре дошли в луксозния свят на Prada.


Бонбоненият аромат ще остане задълго с вас с този парфюм


Candy е закачливото неустоимо предложение, с което от Prada правят реверанс пред темпераментните, знойни и авантюристични девойки. Този качествен марков парфюм предизвиква в дамите да се разкрият приключенския нюх и жаждата за забавления и добро настроение. Всичко това той постига чрез умелото съчетание на:

  • мускус
  • тамян
  • карамел

Именно карамелът в основата на уханието допринася за сладостното и чувствено усещане, с което оставаме, дори след първото впръскване. Не се лишавайте от тази емоция, поднесена от френския бранд.

парфюми прада


Скъпи мъже - Luna Rossa!


Не съществува вариант, в който пропускаме да споменем тази есенция - чувствена, дръзка, построена на основата на контрастите в ароматните си ядра. Luna Rossa безспорно е парфюм от Prada на крайностите. Наслаждаваме се както на сладостни нотки, така и на обливаща ни хладина, процеждаща се измежду компонентите, заложени в сърцето.

  • лавандулата и портоколът на върха ни омайват със свежест и подчертана сладост, която привлича вниманието ни;
  • скоро след това ни облива прохладата, идваща от ментата и градинския чай в сърцето на аромата;
  • дървесните и кехлибарените нотки в базата пък умело завършват цялостната композиция.

Парфюмът перфектно приляга на господата, настроени положително към екстремните преживявания, но и търсещи баланса в усещанията.


Дойде ред и на парфюмните братя от каталога на Prada - L'Homme и L'Homme Intense


Представяйки някои от най-любимите си парфюмни предложения от марката, няма как да не се спрем по-детайлно и на двете предложения от колекция L'Homme - класическият вариант и еквивалентът му Intense.

L'Homme е аромат, построен на основата на ароматни подправки и нежни флорални компоненти. Ще се хареса на онези господа, които притежават вродена харизма, обаяние и винаги търсят различното и предизвикателното, което животът би могъл да им предложи.

Във връхните му нотки откриваме:

  • черен пипер и нероли;
  • кехлибар, ирис, здравец и виолетови листа;
  • пачули и кедър.

Именно благодарение на това чувствено и нежно съчетание, парфюмът съумява да пробуди емоционалната страна на мъжа и да го провокира да разкрие образа си на изтънчен и галантен джентълмен.

парфюми прада

Колекцията умело се допълва от L'Homme Intense, който, както предполага и самото му име, залага на по-осезаемите, дръзки и интензивни акорди, заложено в базата му. В шишенцето долавяме аромата на:

  • ирис;
  • пачули и кехлибар;
  • кожа, тонка и сандалово дърво, които допринасят за по-силното и категорично ухание на парфюма.

Предпочитан е от мъжете с лидерски характеристики, от тези, за които нито едно предизвикателство не е неосъществимо. Със сигурност ще усетите мощна приливна вълна на страст, устременост и порив към свобода, носейки този качествен парфюм от Prada.

Убедени сме, че вече около вас витае онова специфично парфюмно вдъхновение, което ви тласка към направата на правилния избор. Впуснете се в луксозния и чувствен свят на Prada ароматите и се сдобийте с уханието, което винаги сте заслужавали.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Време е за слънцезащита – продуктите, които да включим в грижата за...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжки парфюми, подходящи за плаж

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Хороскоп за 2018 г. – Kозирог, Водолей и Риби

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив