Парфюми за свободното време

220 Прегледа
 

Парфюми за свободното време

Всеки мечтае за повече свободно време, което да прекара заедно с близки и приятели или да посвети на любимото си хоби. През почивните дни сме по-усмихнати и спокойни, тъй като задълженията и работният график не ни притискат. Избираме по-леки и цветни дрехи, правим планове за приятно прекарване. Важна част от стайлинга ни за свободното време е изборът на парфюм. Почивните дни и ваканциите са чудесен момент да се насладите на ново ухание и да си дадете възможност да го опознаете. За свободното време може да избирате на воля аромати, които ви допадат истински или да дадете шанс на непознати до момента ухания да ви пленят.

Парфюмите за свободното време са универсални

Най-често това са леки, свежи и ефирни ухания, с които лесно може да се впишете във всяка ситуация. Обикновено парфюмите за свободното време съдържат цитрусови, водни или зелени и билкови нотки, които създават усещане за чистота и енергичност. Предимството на подобни естествени и ненатрапчиви аромати е, че са универсални. Те са подходящи както за работа, така и за излизане с приятели, спорт или разходка.

Съобразете се със сезона, когато избирате парфюм за свободното време

Летните аромати често са по-свежи и цитрусови, докато зимните обичайно включват по-топли и уютни нотки като ванилия, амбра или подправки. Помислете кое ухание ще гарантира в максимална степен личния ви комфорт, за да прекарате с настроение свободното си време. То  трябва да допълва по най-добрия начин естествения аромат на кожата и да създава приятно усещане през целия ден.

Озарете ежедневието си с най-подходящите парфюми за свободното време

Макар, че са създадени, за да бъдат лесни за носене, е добре да изберете парфюми за свободното време, които наистина ви допадат. Ето някои интересни уханни предложения за мъже и жени, които се съчетават подходящо с различен стил облекло и се вписват успешно във всяка ситуация.

Свежият и цитрусов Azzaro Chrome е любим на поколения мъже

Свежият и цитрусов Azzaro Chrome е любим на поколения мъже

Ароматът е лансиран през 1996 година и вече близо 30 години запазва позициите си като харесвано ухание за свободното време. Уханната композиция е проектирана от Жерар Хъри. Ароматният коктейл на Azzaro Chrome е съчетал жизнерадостни и освежаващи нотки лимон, розмарин, бергамот, нероли и ананас. В сърцевината са преплетени жасмин, дъб, циклама и кориандър. Базовият акорд е изграден от мускус, дъб, кедър, сандалово дърво, кардамон, бразилско розово дърво и боб Тонка. Достъпната цена прави Azzaro Chrome един от най-популярните мъжки парфюми за ежедневието и свободното време. Ароматът му е чист, свеж и мъжествен, отличава се с добра дълготрайност и е особено подходящ за пролетта и лятото.

Mont Blanc Explorer е парфюм за търсачите на силни усещания

Mont Blanc Explorer е парфюм за търсачите на силни усещания

Дървесно-ароматният парфюм за мъже Mont Blanc Explorer е лансиран през 2019 година. Уханната композиция е проектирана от Жорди Фернандес, Антоан Майсондьо и Оливие Пешо. Първоначално впечатление за аромата създават нотките италиански бергамот, розов пипер и клари сейдж, последвани от хаитянски ветивер и кожа. Дълготрайният финал на уханието е постигнат чрез съчетанието от амброксан, акигалавуд, индонезийски листа пачули и какаова шушулка. Mont Blanc Explorer бързо се превръща в предпочитан парфюм за любителите на приключения, които обичат предизвикателствата и усещането да откриват непознати територии, да преминават граници. Уханието е изтънчено и притежава добра дълготрайност. Определят го като по-достъпна версия на Creed Aventus. Подходящ е за всички сезони, както в ежедневието, така и вечер.

Дамският Bvlgari Omnia Crystalline е ефирен като докосване на цветни листенца

Дамският Bvlgari Omnia Crystalline е ефирен като докосване на цветни листенца

Omnia Crystalline е един от най-популярните и харесвани дамски парфюми на Bvlgari. Нежният и деликатен флорален аромат е лансиран през 2005 година, но е търсен и до днес от жени на различна възраст по целия свят. Уханната композиция е разработена от доказания майстор парфюмерист Алберто Мориляс. В аромата са преплетени нотки бамбук и круша, лотос, чай и касия, мускус, гваяково дърво и дъбов мъх. Парфюмът е вдъхновен от съвършенството на кристала, както показва и неговото име. Прекрасното свежо и ненатрапчиво ухание е чудесно за ежедневието през пролетта и лятото. Omnia Crystalline притежава аромат, който едновременно успокоява и очарова.

Karl Lagerfeld For Her е свеж и озаряващ аромат за жени

Karl Lagerfeld For Her е свеж и озаряващ аромат за жени

Цветно-плодовият аромат за жени Karl Lagerfeld For Her излиза на пазара през 2014 година. Създаден е от парфюмеристите Serge Majoullier и Christine Nagel. Уханието се открива с нотки сочна праскова и свеж лимон. В сърцевината разцъфва омаен букет от магнолия, роза и франджипани. Базовият акорд, съставен от мускус, дървесни нотки и кехлибар, придава дълготрайност и чувственост на уханието. Ароматът на Karl Lagerfeld For Her е най-подходящ за пролетта и есента. Това е предимно ежедневен парфюм. Благодарение на своята чистота и изтънченост и достъпната си цена, той е любим аромат на много дами.

Изберете си парфюм за свободното време, който ще ви зареди с енергия и настроение

Спрете се на аромат, който провокира наслада и позитивни мисли. Подгответе се да прекарате приятно свободното си време, независимо какво сте планирали, като изберете свеж и жизнерадостен парфюм, с който да се чувствате добре. Заложете на ухание, което ще ви връща всеки път към спомените за хубавите мигове, които сте изживели по време на вашата почивка.

 

 

Оставете коментар