Парфюми за коса от Dior, Muger, Narciso Rodriguez и други

J'Adore на Dior

Парфюмиране на коса - древен ритуал, който дава на жената мистерия и до ден-днешен остава елегантен и невероятно чувствен израз на женственост. Jadore представя ново ухание за коса, което подчертава абсолютната женственост. J'adore Hair Mist има свеж и лъчезарен аромат и в същото време и освежаващ ефект върху косата, придаващ ѝ блясък и безтегловност.

Miss Dior Hair Mist на Dior

Miss Dior представя нов парфюм за косата, който подчертава съблазнителната елегантност на жената. Има интензивно ухание, което в същото време се отличава с освежаващ ефект върху косата. Благодарение на формула, обогатена с активни съставки, парфюмът буквално покрива косата с воал от чувствен аромат.

Si на Armani

Парфюмът за коса Si отговаря напълно на светлата и свежа вселена на парфюма Si, за да завърши ритуала на нанасяне на аромата. По-леката формула на нотките е идеална за коса. Обогатена с натурални съставки, тя омекотява косата и я прави по-копринена. Специалният технологичен пулверизатор за пръскане работи с по-меко действие и с по-широко разпространение.

Amber Musc на Narciso Rodriguez

Парфюмът за коса допълва парфюмната линия на марката For Her. Той освежава косата, дава обем и осигурява усещане за комфорт. Съставът е със силен витаминен комплекс, който защитава и подхранва косата, а мирисът на мускуса оставя лек шлеф през целия ден. Бутилката е снабдена с "пистолет" за удобно пръскане.

Rose Musc на Narciso Rodriguez

Парфюмът за коса с деликатен аромат на роза и мускус е създаден за защита и подхранване и е част от парфюмната линия For Her. Съставът на продукта съдържа комплекс от витамини, които насищат къдриците и им придават здравословен вид и блясък. Спрей бутилката осигурява удобно и икономично пръскане.

Angel на Mugler

Първият парфюм в историята на парфюмтие за косата, който вълнува с уникалните емоции, причинени от детските спомени, заедно с усещането за невероятна безкрайност. Това е ангелът, който ни съблазнява с нежни и сладки акорди с огромна концентрация на пачули и нотки на горски плодове, които хармонично подчертават женствеността.

Radiant Shine на Percy&Reed

Какво е това? Парфюм за коса? Или това е спрей за блясък? Това малко чудо съдържа и двете. Светлият и деликатен аромат на "Walking under the Rain" е вдъхновен от миризмата на ливадни цветя непосредствено след дъжда, когато капките все още блестят върху листата им. Напръскайте вашите къдрици и косата ви ще ухае на мириса и ще блести и ще сияе.

Aqua Universalis на Maison Francis Kurkdjian

Преди да отвори своята собствена парфюмерия, Франсис Куркиан създаде успешни аромати за марки като Ели Сааб, Нина Ричи и Ланвин.

Това "неалкохолно" ухание леко се разтваря върху косата, без да създава усещане за тежест. Оставя само усещане за проветрива и блестяща свежест. Парфюмът за коса Aqua Universalis представлява бял букет, допълнен с цитрусови нотки от бергамот от Калабрия, лимон от Сицилия и подправен с дървесни и мускусни нотки.

Amyris на Maison Francis Kurkdjian

Лекият и абсолютно женствен воал Amyris femme деликатно ароматизира косата по време на изискан ритуал на красотата. Неговата неалкохолна формула е нежна за косата, придава блясък и лек аромат. Amyris femme разкрива дълбоката колаборация на флорентински ирис в тандем с лимон и калифорнийски портокал, допълнени с жълт мускусен акорд.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да се справим с пролетната умора

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Професия "Нос" - Жан-Клод Елена

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Обичани парфюми на Calvin Klein

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив