Парфюми за коса от Byredo

Flowerhead на Byredo

Byredo представя колекция от парфюмирани води, които едновременно се грижат за косата и им придават великолепен тънък шлейф. Насладете се на богатството и постоянството на аромата, който леко ще ви придружава цял ден, появявайки се и изчезвайки с люлеещите се коси. Парфюмираните водни композиции за коса повтарят най-известните аромати на Byredo и тяхната уникална формула от силикони и полимери, която не съдържа алкохол, създава леко, невидимо покритие - воал, който подхранва и защитава косата.

Ароматът на Flowerhead е продължение на тази всеобхватна страст. Креативният директор на марката Ben Gorham го превръща в своето културно наследство и представя символа на аромата на своята собствена индийска сватба. Сватбите в Индия изобилстват с ритуали и церемонии, които траят няколко дни, а броят на гостите може да надхвърли 10 000 души. Съюзът на две сърца символизира единството на двете семейства. Но една сватба не може да се направи без наличието цветя - наличието на жасмин, невен и рози е от първостепенно значение.

Mojave Ghost на Byredo

Пустинен призрак. Дървесна композиция със светъл и елегантен характер бавно разкрива истинската си интензивност. Опияняващите горни нотки на мускусната амбрета се съчетават със сладкия и свеж аромат на ямайска саподила. След това се разтваря лек прах виолет, който включва в играта меки акорди от сандалово дърво и ярки цветове на магнолия. А във върха се намират ободряващ кехлибар и елегантен кедър. Всички заедно се разкриват на кожата като призрака на пустинята Мохаве. Състав: Връхните нотки са на амбрета, ямайска саподила. Средни нотки: виолетово, сандалово дърво, магнолия. Базови нотки: мускусна сметана, ободряваща амбра, кедър.

Blanche на Byredo

"Идеята за аромата "Blanche" се основава на моето възприятие за бялото. За първи път изобретих аромата за определен човек, исках да уловя нейната невинна, чиста страна. Самият аромат се оказа съвсем прозрачен по своята същност. "Blanche" разказва и за класическата красота, която може да се създаде само от природата", разказва основателят на марката Ben Gorham.

La Tulipe на Byredo

Ароматът на La Tulipe е вдъхновен от лалето - символ на съживяване и пролет. Композицията напомня на прохладната пролетна сутрин в градината, пълна с аромата на първите цветя, разкриващи се още от пъпките. Връхни нотки: Ревен, циклама и фрезия. Сърдечни нотки: лале. Базови нотки: бяло дърво и ветивер.

Gypsy Water на Byredo

Обичайният парфюм е добър, но в съчетание с парфюма за коса е още по-добре. Ароматът на Gypsy Water е вдъхновен от циганската култура, пълна с ярки цветове, шум от горите и огън от треска. Борови игли, черен пипер, хвойна - една безкрайна песен от истински номади. Ароматни семейства: дървесни, пикантни, плодови, цветни, цитрусови.

Bal D`Afrique на Byredo

Преди почти век Париж блестеше още по-ярко от всички светлини през лудите нощи. На сцената на Мулен Руж несравнимата Джоузефин Бейкър блести и всички са напълно омагьосани. Преосмислянето на френското минало и африканската култура са в осноавата на аромата на BYREDO, който представлява страстен танц на Нероли, марокански кедър и жасмин.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията на Boucheron Quatre

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Аlien на Thierry Mugler

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kaк правилно да почистваме лицето си

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив