Парфюми за коса - част 1

Парфюмът и парфюмният щлейф за коса са идеалният завършек на перфектната визия. А за лятото, което тепърва предстои, не е необходимо нищо друго освен лек аромат с минимално съдържание на алкохол (а понякога и с пълното му отсъствие) и някои полезни добавки, които да предпазват косата от външни фактори. Косата ни абсорбира заобикалящите аромати със скоростта на светлината, така че ако не сте любители на външни миризми - парфюмът за коса е това, което специалистите предписват.

Историята на парфюмите за коса

Любопитен факт е, че марката, която е измислила парфюмите за коса, е Estee Lauder, но в каталога й никога не са се намирали такива ароматни шишенца. А първата компания, която създава такъв официален продукт, е Mugler - уханието се появи като част от най-продавания й парфюм Angel. Но трябва да признаем, че първо Estee Lauder подари аромата си за коса Youth Dev на актирсата Долоред дел Рио. И както самата тя твърди: "Мъжете просто се побъркаха, кяото започнах да добавям към моите къдрици капка от любимия ми парфюм".

Начини за прилагане 

Има два правилни начина, по които можете да използвате парфюмите за коса. Единият е да приложите продукта върху четката си и след това да минете с нея през косата. А втората опция е да създадете ароматен облак пред себе си и да влезете в него.

Парфюми за коса

И ако по-рано парфюми за коса се произвеждаха рядко, то днес някои марки пускат такива със всеки свой нов аромат, който представят на пазара. Те могат да се изпозлват както паралелно с любимото ухание, така и самостоятелно.  

Нека днес да се запознаем с някои от най-ярките представители на парфюми за коса на Chanel, които могат да се открият днес на козметичния пазар.

Chanel N°5

Най-хубвото на парфюма за коса Chanek N°5 е, че е в компактна опаковка, която може да се побере и в най-малките дамски чанти. Светлината и смелостта оригиналнния цветени букет N°5 продължават и в уханието за косата копринената хармония на жасмин и рози.

Mademoiselle

Ароматизираният воал за коса Coco Mademoiselle оставя деликатен модерен аромат върху тях. Практичната му бутилка лесно се поставя във всяка чанта. Идеален начин за поддържане на свежото ориенталско ухание през целия ден, в което се усеща жизнеността на портокала, прозрачността на розата и елегантността на пачули.

Chance

Шансът е нещо, което появява и изчезва мигновено и имате само няколко секунди, за да не го пропуснете. Той е непредсказуем. Но ако сте изпълнени с решителност, всичко става възможно и животът ви може да се промени завинаги. "Имах шанс и не ми липсваше" - споделя Мадмоазел Шанел. Тя знаеше, че истинският късмет е кураж, състояние на ума и способността да си сам. Chance е парфюмен воал за косата, който съчетава нотки на розов пипер, абсолютен жасмин и кехлибарено пачули. Плодов, пикантен и деликатен аромат.

Chance Eau Tendre

Парфюмът за коса Chance Eau Tendre оставя в себе си деликатен аромат от нотки на цветни плодове, които са така характерни за оригиналния парфюм. Лек воал под формата на спрей, който можете да вземете със себе си навсякъде, за да подсивате следите от уханието през целия ден. Парфюмен воал за коса с флорално-плодови нотки на Chance Eau Tendre, в който плодовата свежест на грейпфрут и дюля е втъкана с мекотата на жасмин и чистотата на бял мускус. Поетичен аромат с нежен, деликатен шлейф.

Chance Eau Fraiche

Chance Eau Fraiche оставя върху косата деликатния аромат на парфюма, прерплетен с пенливи флорални нотки. Лек воал под формата на спрей, който лесно се носи навсякъде с вас, за да подсили следите от аромат през целия ден.

Chance Eau Vive

Флорален пикантен аромат в кръгла бутилка. Една истинска вълна от енергия и ярки впечатления. Не пропускайте незабравимия си шанс.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите продукти за грижа за лицето от Lancome

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Време е за слънцезащита – продуктите, които да включим в грижата за...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Clarins - оптимално почистване за комбинирана и мазна кожа

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив