Парфюмен хороскоп за 2019 г. – част 2

Парфюмен хороскоп за 2019 г. – част 2

Везни – през 2019 г. ще развият приятелските си отношения

Животът на Везните се управлява от чувството за хармония, красота и справедливост. Благодарение на такта, великодушието и ведрия си нрав те са желани във всяка компания. 2019 г. е особено подходяща за Везните да доразвият приятелските си отношения – както с приятелите, така и в семейството и в бизнеса. Затова е подходящо да избират парфюми, които ще привличат останалите и ще ги даряват с мир и спокойствие, щом Везните са около тях. Такава сила имат ароматните нотки на канелата, карамфила и розата. Препоръчваме на дамите да се доверят на Christian Dior Addict, а на мъжете – на Cartier Declaration.

Скорпион – през 2019 г. ще се отдадат на работа

У Скорпионите бушуват много дълбоки страсти, но те успяват да запазят завидно хладнокръвие - как да не ги смятат за истинска загадка? Най-възхитителната им черта е себевладеенето. Независимо от силата на емоциите, те рядко позволяват другите да разберат какво чувстват. През 2019 г. Скорпионите трябва да се възползват от този свой самоконтрол най-вече в работата си, защото ги очаква година, която ще е съдбоносна за тяхната кариера. За да са готови да посрещнат професионалните предизвикателства в най-добра форма, им препоръчваме да избират парфюми с нотки на ванилия и орхидея. За жените подходящ е Escada Incredible Me, а за мъжете - Christian Dior Fahrenheit Le Parfum.

Стрелец – 2019 г. ще е годината на промените

Стрелците са много жизнена и търсеща натура. Приключенията са тяхната стихия. Някои ги осъществяват наяве, други само в мислите си, но ако човек се вгледа, би се изумил колко далеч стигат техните мечти. Затова 2019 г. ще е особено предизвикателна за представителите на този зодиакален знак. Очаква ги промяна в почти всяка сфера на живота им – нова любов, нова работа, а защо не и ново жилище. За да са чувстват подготвени за промените, Стрелците трябва да се доверят на парфюми с нотки на лавандула и теменужка. За мъжете подходящ е Narciso Rodriguez Bleu Noir, a за дамите - Burberry Brit Rhythm.

Козирог – през 2019 г. ще сбъднат мечтите си

Козирозите знаят истинската цена на всяко нещо и не се впускат в безсмислени начинания. С годините тяхната красота и очарование не само, че не увяхват, но и стават все по-привлекателни. И това ще помогне на Козирозите през 2019 г., защото за тях това е годината на сбъднатите мечти. През следващите 365 дни ще успеят да направят и да постигнат всичко онова, за което са мечтали цял живот. За да посрещнат мечтите си както подобава, е добре да се доверят на ухания с нотки на горски цветя. На дамите препоръчваме Gucci Flora Gorgeous Gardenia, a на мъжете - Aigner First Class.

Водолей – през 2019 г. ще завържат нови приятелства и ще възобновят стари

Ако трябва Водолеите да бъдат описани с една дума, то тя е независими. Най-много ценят свободата си и най-добре се чувстват сред приятели. И именно през 2019 г. представителите на този зодиакален знак ще имат уникалната възможност с лекота да завързват нови приятелства, както и да възобновят стари такива, които са били важни за тях. За това препоръчваме да се доверят на ароматни нотки, които привличат хората. За мъжете подходящ е свежият Azzaro Chrome Intense, а за жените - Elizabeth Arden 5th Avenue Nights.

Риби – 2019 г. ще е годината на любовта

Рибите са с ярка индивидуалност и независим нрав, макар че най-често предпочитат да останат извън центъра на събитията. Тяхната проницателност прави силно впечатление на околните. И ако 2019 г. съумеят да използват тази си силна страна, то Рибите ще открият любовта на живота си. За да успеят да я привлекат, трябва да заложат освен всичко друго и на подходящия парфюм. За дамите това е Cartier Baiser Vole Extrait, а за мъжете - Mont Blanc Legend.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Грижа за околоочния контур – защо я пренебрегваме и какво я прави...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как се празнува 8-ми март по света

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Tрикове за мъже: Как да бъдете неустоими през лятото

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив