Парфюмен хороскоп за 2019 г. – част 1

Парфюмен хороскоп за 2019 г. – част 1

Овен – през 2019 г. ще печелят пари

Овните притежават необикновен характер, като най-забележителните им черти са блясъкът на ума им и тяхната предприемчивост. Новата година ще им отворят много нови възможности от чисто практична гледна точка - за печелене на пари по нестандартен и изобретателен начин. Затова трябва да са подготвени във всеки един аспект, включително и по отношение на парфюма, който си изберат да носят. През 2019 г. подходящите аромати за Овните са тези с нотки на канела, лавандула, евкалипт, мускус и мента. Препоръчваме на мъжете да се спрат на Burberry London, а на жените да заложат на Carolina Herrera CH L`eau.

Телец – през 2019 г. ще имат нова професионална реализация

Телците са спокойни и уверени в себе си хора. Традиционалисти са и промените не са по вкуса им. Имат силно изразено чувство за собственост, с което е добре да не прекаляват през 2019 г. Новата година ще отвори пред представителите на този зодиакален знак нови възможности за професионална реализация. Затова трябва да бъдете подготвени и с подходящия за случая парфюм. Препоръчваме ви да се спрете на тежки ухания, които ухаят на цветя – жасмин, магнолия, люляк, карамфил. За жените подходящ избор е Thierry Mugler Alien, а за мъжете - Kenzo L`Eau Par Kenzo.

Близнаци – през 2019 г. ще се отдадат на романтика

Близнаците са доста противоречива личност и наистина е чудо как успяват да се справят с всичките си вътрешни противоречия и търсения. Но пред 2019 г. някак си ще успят да канализират чувствата и мислите си и ще ги насочат към едно – любовта. Очаква ги година на силни страсти и емоции с любим човек. Затова е подходящо да избират парфюми с нотки на нарцис, зюмбюл, теменужки и кедър. За мъжете правилен избор би бил Giorgio Armani Code Ultimate, а за жените - Carolina Herrera Good Girl.

Рак – 2019 г. ще е годината на забавленията

Като цяло Раците са малко стеснителни и плахи, но това, което ги отличава от представителите на другите зодиакални знаци, са богата им фантазия и фината чувствителност. Въпреки това 2019 г. се очертава като годината, в която могат да се отдадат на почивка, пътувания и забавления, защото ще успеят да потиснат вътрешната си плахост и да се отворят повече към света. Подходящите аромати за Раците през новата година са тези с нотки на акация, магнолия и лилия. За жените перфектно би било уханието на Cartier Baiser Vole, а мъжете могат да разчитат на Dolce & Gabbana The One Grey.

Лъв – 2019 г. ще е годината на пътуванията

Лъвът излъчва достолепие и царственост, които ги правият лесно забележими във всяка обстановка. Като прибавим към това и тяхната щедрост, великодушие и артистичен талант, то следва, че неминуемо стават център на всяко едно светско събиране. През 2019 г. обаче трябва да разширите малко кръгозора си, да пътувате повече, да опознавате нови места и да се запознавате с нови хора. За перфектното изживяване можете да се доверите на парфюми с нотки на кедър, алое и невен – например Calvin Klein Escape за дамите и Bottega Veneta Pour Homme за мъже.

Дева – през 2019 г. трябва да се самоусъвършенстват

Силата на Девите е в ума им и те добре знаят това. Имат потребност от ред и най-добре я удовлетворяват, като намират място на всеки предмет, мисъл или чувство. През 2019 г. Девите ще имат възможност за лично самоусъвършенстване в непознати за тях материи – може да научат нов чужд език, да овладеят нов занаят, да започнат да се занимават с езотерика и т.н. Затова е подходящо да избират аромати, които ще им носят вътрешна сила и ще разпалват заспалите у тях чувства и усещания. Подходящи ароматни нотки са тези на кимион, канела, шибой, дафинов лист и кардамон. За жените препоръчваме Aigner Starlight, а за мъжете - Estee Lauder Pleasures.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми, които ухаят на Коледа

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Продукти за лице – възстановяваща грижа за зимата

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Почистващите продукти за лице, които ще ви подарят красота и здраве

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив