Новите парфюми на зима 2017/2018 – част 4

Представяме ви и последната част от нашия списък с най-новите парфюми, които излизат през тази зима. Cartier, Sisley, Cilve Shristian и Prada са се погрижили за своите верни почитатели, като със своите парфюмни произведения се стараят да направят зимните им месеци не само по-красиви и топли, но и незабравими. Защото животът е чудо и всеки миг си заслужава да бъде направен специален.

La Panthere Etincelante от Cartier

Чудили ли сте се някога как изглежда любовта? Е, можем да ви отговорим - тя е затворена в луксозна черно-златна рафинирана бутилка, която всяка жена може да събере в дамската си чанта. Парфюмът съчетава ярки животински нотки и сладост на ароматни на цветя. Луксозната гардения запълва парфюмния състав със специална нежност, а празничните мускусни нюанси съблазняват и носят лека интрига, без която любовта не би била толкова интересна. Този краси аромат, разбира се, не е лишен от дълбочина - той напълно отразява чувствеността и страстта, присъщи на всеки красив хищник. Последното докосване е оставени за преливащи частици, които грациозно обгръщат красивата визия на жената. La Panthere Etincelante е подходящ за всички дами, които не позволяват дори и през зимата любовта да напусне сърцето им.

Eau du Soir Christmas 2017 от Sisley

Навечерието на Нова година и Коледа е вълшебно време ... Очакването на чудеса запълва дори звездното небе, разпространявайки следите на Млечния път ... Ограниченото издание на Eau Du Soir от Sisley следва този мотив - черната лакирана бутилка е покрита с разпръснати блестящи бели звезди и светлинни небесни тела, които ни носят пътуване до Млечния път. Композицията съдържа нотки на мандарина и ирис, пачули и амбра, жасмин и пикантен иланг-иланг.

I Woody Floral Feminine от Clive Christian

Ароматът е вдъхновен от великолепието на разкошния викториански стил в дизайна, интериора, начина на живот. Кестените от кехлибар, кедровото дърво и сочния мандарин са проектирани така, че да отразяват сложния и многослоен модел на интериора върху махагоново дърво, покрито със снежнобели перли. Парфюмът отразява отношението към живота на дизайнера и вечното му желание за отлични постижения.

E Green Fougere Feminine от Clive Christian

Основният атомат от най-новата колекция на Клайв Кристиан е E Green Fougere Feminine - аромат на кралското достойнство, чието величие няма да избледнее с времето. Той е създаден в чест на прием в Бъкингамския дворец, по време на който Сър Клайв е награден с Ордена на Британската империя. Ароматът пренася в елегантността на кралските градинис техните хрсти с безупречните фигури и великолепието на зелените тревни площи. Ароматът представлява истинско въплъщение на кралския начин на живот, където подправките и ароматните билки се срещат със свежестта на розите, лавандулите и нарцисите.

Les Infusions D'iris от Prada

Уникалната хармония на двете епохи е представена в елегантния женски аромат на PRADA Les Infusion D'Iris. Динамиката и свежестта на цитрусовите и цветни нотки се разпалват от чувствената дълбочина на дървения акорд и тамян. В Infusion D'Iris, класическите традиции на парфюмерията се съчетават с актуалните съвременни тенденции. В сърцето на аромата е елегантността на ирисовото цвете - символът на благодатта, благодатта и нежността.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празничният грим, с който ще заблестите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите парфюми за зима 2017/2018 - част 3

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Filorga - синонимът на младостта

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив