Новите парфюми за зима 2017/2018 - част 3

Зимата вече не просто чука на вратата ни, а и най-безцеремонно си влезе и се настани удобно пред камината. Затова продължаваме с третата част на нашия списък с най-новите парфюми, които излизат на пазара през този сезон. Ще ви издадем само, че предстои да откриете истински ароматни бижута, които могат да стоплят и най-замръзналата от студа душа :)

Nectar Love от DKNY

Съблазнителен. Опияняващ. Привлекателeн. Ароматът, съдържащ се в бутилката на DKNY Nectar Love, е еликсир на природната душевност и любов, който включва естествен екстракт, изработен от пчелна пита и нероли. Като пчела, кацнала на цвете и наблюдаваща света, виждаме влюбени двойки като от роман на Хайнлайн - градът замръзва за един много кратък момент, в който оживяват единствно влюбените погледи, докосващи се с нежно привличане. Това прави Nectar Love от DKNY подходящ за всички мечтателки, които дори и в зимните месеци за готови да стоплят останалите със своята любов.

Oud Minerale от Tom Ford

Новият поглед на Том Форд в колекцията Oud е интригуващ с резонанса на двата най-мистериозни елемента, разкрива вълнуващата им дълбочина и учудва с изключителността си. Уникалният аромат на Private Blend Oud Minérale е комбинация от мистериознoто очарование на скъпоценното омега-масло и зашеметяващата свежест на океана, в която соленият спрей от морето контрастира с горещите пламъци на дървесните нотки.

Mandarino Di Amalfi Acqua от Tom Ford

Съставът на парфюма се разкрива от мощен вихър на съставните части на италианското крайбрежие. Зелени нотки на естрагон, мента и касис са комбинирани с нотки на цитрус, сред които основни са мандариновите гори, растящи по бреговете на Южна Италия. Нотките на черен пипер и кориандър носят усещане за прохлада, а смесени с концентриран аромат на портокалови корички дават ефервесцентност и лекота. Цветното сърце на аромата се отваря постепенно, сякаш е защитено в далечните ъгли на нощната градина. Нотките на портокалов цвят, градински чай и жасмин създават дълбок кремав аромат на цветя и въплъщават ярката, блестяща чистота на природата край морския бряг. Базовите нотки от корен на ветивер звучат ярки, живи и блестящи. Амбър и лабданум пък дават на аромата текстура, която намеква за сладостра на предстоящата вечер. Тази ефимерна комбинация се завършва от няколко нотки на мускус - перфектният край на перфектната зимна вечер!

Goldea The Roman Night от Bvlgari

Ароматът е съствен на базата на Chypre флорални и мускусни нотки, което създава усещане за наслада в най-пряката й проява - радост, необузданост, експлозивност, съблазнителност и чувственост. Очарователни, атрактивни цветя искат да ни стоплят през зимните вечери, като ни разкажат историята на чудотворната нощ, в която има празник в Рим - градът е окъпан в светлини, а с изгреа на луната започва и уханието на цветята. Нощното небе е осеяно с пъпки, жасмин и тубероза, а когато се достигне до сърцето, където се чува прекрасна мелодия от сочни и зрели плодове Mulberry. Базовите нотки на тази изключителна творба на изкуството на парфюмерията крият в себе си невероятно привлекателни черни акорди, състоящи се от мотив от черен мускус и кристално чиста мелодия от сърце на пачули с най-нежното докосване на ветивер.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Kaкво не знаем за 8 март - Денят на жената

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Gritti - от страстта до парфюма

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Задължителни аксесоари, които да вземете по време на зимната ваканция

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив