Новите парфюми за зима 2017/2018 - част 2

Si Nacre от Giorgio Armani

Легендарният аромат Si се заръща отново на сцената този път облечен във вихрушка от блестящи перли. Уникален блестящ ефект е създаден, за да приковава вниманието на околните.

Trésor La Nuit Caresse от Lancome

Това е една нова интерпретация на легендарния аромат, който се превърна в олицетворение на абсолютната любов - La Nuit Tresor. Този шедьовър на парфюмерното изкуство получи нова роля - тя се появи като образ на аромат за кожата. Trésor La Nuit Caresse съдържа всички страни на чувствеността и любовните трепети - от срамежливост до пламенна страст. Основната нотка е роза, която обргъща кожата като воал от ароматен дим и образува нежна и единна хармония с нея.

La Vie Est Belle L’Éclat от Lancome

За да обясним този парфюм, първо трябва да си отговорим на въпроса какво означава L’Éclat. Това е блясъка на очите, това е усмивката на усните, това е нежната светлина, идваща от душата. Това е онзи неуловим магически блясък, който издава присъствието на щастието. А най-хубавото на щастието е, че е заразно.

La Vie Est Belle L’Éclat е плодово-рафинирано ухание, което съдържа нотки на оранжево цвете, бергамот, мандарина, ирис, кремообразна ванилия и др. Не по-малко впечатляваща от състава е и бутилката, която се определя като "кристална усмивка". Любопитно за нея е, че е замислена преди повече от 60 години от художника Жоржем Деломом, но се реализира чак сега. Шишенцето е кристално и е украсено със сребрист шал, изработен от прозрачна органза. По този начин се олицетворява идеята за разпръскването на щастието, което жената може да предаде на целия свят.

Aerin Amber Musk D'Or от Estee Lauder

Нежният и съблазнителен аромат на Amber Musk излъчва чувственост и гостоприемна топлина. Парфюмът смесва деликатни флорални нотки, нотка кехлибар и кремообразен мускус. Амброксидът създава първо впечатление от кадифе, контрастиращо със сочнността на кокосово мляко и женствеността на розата Абсолют. А светлината на амбра и загадъчните нотки на бензоена смола и мускус запълват аромата с топлина.

Aerin Evening Rose D'Or от Estee Lauder

Aerin Evening Rose е парфюмът на контрастите. Нотките на сочни къпини, скъп коняк и българска роза са смесени по неочакван начин, създавайки интригуващ и съблазнителен еликсир. А луксозната нотка на тамян придава на аромата мека топлина, подобна на спомените за най-незабравимите вечер.

Aerin Tangier Vanille D'or от Estee Lauder

Това е ароматът, който има силата да спира времето, като ви отвежда в скритите ъгли на мистериозната и колоритна страна на Мароко. Върховите нотки на блестящ, слънчев италиански бергамот, черна слива и богата българска роза се заменят със средни нотки на ванилия от Мадагаскар, а шафранът и смирната дават на аромата специален магнетизъм. Композицията се завършва от нотките на кашмир, кристален кехлибар, фин боб и сандалво дърво.

Black Opium Pure Illusion от Yves Saint Laurent

Познатият и обичам Black Opium тази зима се появява в нова бутилка. Това ограничено издание е създадено за онези, които са вдъхновени от естетиката на нощта и са потопени в атмосферата на безкрайна красота на изгрева в духа на Ив Сен Лоран.. Какво да кажем за композицията? Елтрифициращата енергия на сладкото черно кафе се комбинира с кремообразни мускусни нотки, удрящи всички сетива.   

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Filorga - синонимът на младостта

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрата терапия за грижа за кожата на зрели жени от Shiseido

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-доброто от дрогерийните продукти – да заблестим през лятото

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив