Нишовите ухания без опаковка, които ще ни превърнат в звездата на партито

Нишовите ухания без опаковка, които ще ни превърнат в звездата на партито

Идването на края на летния сезон съвсем не предполага приключване на времето, което посвещаваме на приключения и забавления. Есента също е преизпълнена с поводи, които да ни карат да се събираме с любимите хора и да се веселим, радвайки се на живота. Разбира се, идеята за парти е съвсем пряко обвързана и с парти визията – не забравяйте, че безупречният стил не опира само до прекрасно облекло и изтънчен макиаж, но и се обуславя от това на какъв парфюм ще спрем избора си.

Ето защо в поредната доза парфюмна свежест и невероятни благоухания сме ви подготвили няколко представителя от света на нишовата парфюмерия. Кога, ако не през есента, можем да се впуснем в експериментаторски приключения, залагайки на необичайни и будещи любопитството парфюми?

Нишовите парфюми през есента са моден аксесоар, който винаги ще присъства в топ тенденциите

Любителите на парфюмите и изтънчените аромати никога не си позволяват да останат без нишов парфюм в своята благоуханна колекция.

Смели, дръзки, автентични, необичайни, а не рядко и скандални – така описваме представителите на нишовата парфюмерия и ни се струва повече от удачно да заложим именно на такъв тип есенция при планиране на вълнуващите си есенни визии.

Гарантираме, че за днешната селекция сме подготвили артикули, които със сигурност ще ви накарат да затаите дъх. Знаем, че вече нямате търпение да разберете за кои продукти говорим – нека да не губим повече време, а да се впускаме заедно в следващото си парфюмно приключение.

Марките, превърнали се в еталон по отношение на създаването на нишова парфюмерия, са тук

Познавачите на необичайната нишова парфюмерия вероятно никак няма да бъдат изненадани, че за днешната селекция сме избрали продукти от богатия парфюмериен асортимент на марките, попадащи в полезрението ни днес.

Изтънченост, нежност и изключителна ефирност ни обливат от ароматите на Xerjoff

Изтънченост, нежност и изключителна ефирност ни обливат от ароматите на Xerjoff

Марката е популярна в световен мащаб именно чрез създаването на прекрасни и възбуждащи сетивата нишови парфюми. За днешната статия решихме да ви запознаем с два от тях:

  • Xerjoff Erba Pura е главозамайващ унисекс аромат, който не оставя абсолютно никого равнодушен. Убедени сме, че веднага ще се убедите в изключителната бленда, съставляваща съдържанието на уханието. Парфюмът е подходящ за ежедневно носене и считаме, че би се вписал повече от прекрасно в есенните концепции по отношение на стила. В есенцията се наслаждаваме на акорди като портокал, бергамот, лимон, плодове, бял мускус, амбра и ванилия.
  • Xerjoff Casamorati 1881 Mefisto е мъжко ухание, подходящо за господата, които по никакъв начин не се страхуват да експериментират със стила и визията си. Смятаме, че есенцията по един изключително балансиран начин подхожда на прииждащата есенна хладина и просто нямаше как да не му отредим специално място в днешната селекция. Съдържанието на продукта ни радва с присъствието на нотки от грейпфрут, бергамот, лимон, лавандула, ирис, роза, мускус, сандалово дърво, кедър и амбра.

Разбира се, с нетърпение очакваме да доловим и какво са ни подготвили майсторите от Montale

Разбира се, с нетърпение очакваме да доловим и какво са ни подготвили майсторите от Montale

Френската марка, зад чието създаване стои парфюмеристът Пиер Монтал, вече дълги години успява да изненадва и очарова многобройните си почитатели по цял свят, лансирайки страхотни и запомнящи се парфюми. С лекота окачествяваме творенията му като представители на нишовата парфюмерия и за днешния текст спряхме избора си на:

  • Montale Intense Café – чуден, въздействащ и ободряващ унисекс парфюм, еднакво любим както на дамите, така и на господата. Прекрасната му и балансирана парфюмна бленда в никакъв случай не може да ни остави равнодушни, правейки го подходящ за носене по всякакви поводи, случаи и събития. В съдържанието му се радваме на присъствието на флорални акорди, роза, кафе, ванилия, кехлибар и бял мускус.
  • Montale Chocolate Greedy е съвършен нишов гурме парфюм, отвеждащ съзнанието към мечти, бленуване и невероятни сетивни приключения. Продуктът отново е унисекс, предназначен за носене както от дамите, така и от господата. Споделяме, че това безспорно е един от шедьоврите на марката – наслаждаваме се на безупречното съчетание между нотки от кафе, какао, тонка, горчив портокал, ванилия и сушени плодове.

Завършваме подобаващо днешната селекция с присъствието на аромат на марката Mancera

Завършваме подобаващо днешната селекция с присъствието на аромат на марката Mancera

Друг безспорен лидер в производството на нишова парфюмерия е брандът Mancera. Имаме удоволствието днес да приключим селекцията си с техен аромат, за който вярваме, че е способен да ви накара да се влюбите още с първото впръскване. Instant Crush е невероятно унисекс предложение, което ще прилепне по кожата ви и ще накара съзнанието ви да се отдаде на мечти и жажда за приключения. Чувственото ухание на есенцията е постигнато чрез смесването на шафран, джинджифил, мандарина, лимон, амбра, роза, жасмин, пачули, ванилия, сандалово дърво, дъбов мъх и мускус.

Убедени сме, че нямате търпение да се сдобиете с някое от днешните ни парфюмни нишови предложения. Сигурни сме, че новите ухания ще ви вдъхновяват за създаването на още по-стилни и модерни визии през есента.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Раздразнена кожа на ръцете Ето как да я предпазим!

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Коледни изненади с аромат на злато

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Време е за слънцезащита – продуктите, които да включим в грижата за...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив