Най-желаните ароматни двойки, на които да заложите през този сезон

Най-желаните ароматни двойки, на които да заложите през този сезон

Ноември е и пъстрата есен не спира да ни радва, създавайки настроение за уют, топлина и споделеност. И, споменавайки за магията на споделените чувства и витаещата във въздуха любов и грижа, няма как да не обърнем внимание на няколко изкусителни идеи за подаръци под формата на ароматни двойки.

Ароматните двойки в парфюмерийния свят представляват безупречно подбрани парфюми, които взаимно се допълват и с всеобщи усилия съумяват да изградят една повече от съвършена бленда от аромати. В комплектите, които сме подбрали за вас днес, ще откриете ухания за него и нея – избрали сме сетове, които представляват перфектния подарък за скъпите ви мъже и жени. А защо пък не – бихте могли да се възползвате от неустомите оферти и да запазите едно от ароматните изкушения за себе си!

Нека заедно загреем за идващите коледни празници и да открием сезона на подаръците още сега!

Ароматни сетове за дами, които ще пренесат съзнанието в чувствено безвремие и усещане за много нежност

Ароматни сетове за дами, които ще пренесат съзнанието в чувствено безвремие и усещане за много нежност

Дамските аромати винаги са се характеризирали с нежност, чувственост и осезаема притегателност. Това бяха и основните ни отправни точки, когато селектирахме кои двойки да влязат в днешните уханни предложения.

Ароматен сет за жени Retro Magic

Retro Magic е невероятен парфюмен комплект, правещ реверанс пред неотмиращите и винаги модерни парфюмни тенденции. Подходящ е за дами, които ценят класическите линии както в облеклото и грима, така и по отношение на ароматите, които носят в ежедневието си.

Комплектът включва два невероятни аромата от брандовете Givenchy и Guy Laroche. Amarige е чувствен дамски парфюм, съдържащ висококачествени съставки като мандарина, нероли, слива, портокал, розово дърво, тубероза, гардения, акация, касис и още цяла плеяда от прекрасни флорално-плодови акорди. Fidji пък се характеризира с подчертана свежест, следвайки традициите на класическата парфюмерия – зюмбюл, лимон, роза и бергамот са сред основните му съставки.

Ароматен сет за жени Есен 2021

Развълнувани сме да ви представим комплект, който е изцяло вдъхновен от тазгодишната есен и съвместява в себе си наистина прекрасни и приковаващи вниманието дамски аромати. В „Есен 2021“ всяка дама ще има възможността да се докосне до два изтънчени парфюма, достойни да заемат почетно място на тоалетката у дома. Ароматите на Karl Lagerfeld For Her/Hugo Boss Femme изграждат изяществото на този комплект, превръщащ го в един от най-желаните подаръци за сезона.

Ароматите са обединени около плодово-цветната комбинация – в есенцията от Карл Лагерфелд долавяме акорди от лимон, праскова, роза, лотус и амбра, а в тази от Хюго Бос – касис, фрезия, българска роза, кайсия и амбра.

Ароматен сет за жени Mugler

Парфюмите на марката Мюглер от край време приковават погледите и сетивата на дамите. Популярни са с често необичайния си състав, съдържащ причудливи и любопитни съставки. При всички случаи, обаче, ароматите на бранда са световноизвестни и често пъти биват назовавани като най-любимите и търсени от дамите.

Третият подаръчен сет, който избрахме днес, съдържа два от флагманите на марката. В Aura и Angel от бранда съумяват да вплетат два съвършено различни дамски образа, които, обаче, присъстват в нрава и характера на всяка модерна жена. Angel олицетворява чистотата, нежността, деликатността, докато в Aura внимание получават дързостта, страстта и буйната необузданост.

Ароматни двойки за господата, които мигом ще ги превърнат в образец за стил и елегантност

Ароматни двойки за господата, които мигом ще ги превърнат в образец за стил и елегантност

Разбира се, подготвили сме изненади и за господата, ценящи красотата и естетиката в изграждането на една визия. Подбрали сме два ароматни сета, за които сме убедени, че бързо ще се превърнат в любими на вас и близките ви. Мъжките парфюми често са дръзки, плътни, запомнящи се и изключително дълготрайни.

Ароматен сет за мъже Есен 2021

Също както вложихме внимание и въображение при създаване на сета за дами, така подходихме и тук. Ароматният сет за мъже, посветен на есента на 2021, съдържа два брилятни мъжки парфюма, които определено често биват откривани на върха в ароматните класации на ценителите.

Hugo Boss Selection и Bentley For Men Absolute гарантирано ще превърнат всеки господин в звездата на партито, тъй като притежават много дистинктивни и силно запомнящи се ароматни бленди. И двата аромата бързо ще се превърнат в запазена марка на онзи, който ги носи. В Hugo Boss Selection се натъкваме на грейпфрут, мандарина, бергамот и розов пипер, a Bentley For Men Absolute ни очарова с присъствието на джинджифил, розов пипер и сандалово дърво.

Ароматен сет за мъже Retro Magic

Retro Magic е посветен на класическата парфюмерия и сме се постарали да акцентираме именно върху нея, спирайки избора и вниманието си на парфюмите, включени в сета. Развълнувани сме да ви представим двамата главни участници в това съвършено ароматно изкушение: Caron Yatagan и Bogart One Man Show.

Caron Yatagan е символ на цяло едно поколение мъже още от създаването си през далечната 1978г. Ароматът представлява чувствена бленда от висококачествени съставки, която и до днес успява да приласкае сърцата на многомилионните почитатели на парфюмите. В съдържанието му откриваме лавандула, босилек, дървесни акорди, мускус и тамян. В Bogart One Man Show, който също се характеризира с прекрасни благоуханни качества, ни радва присъствието на пелин, кимион, смола, босилек, бергамот, роза, индийско орехче, различни видове подправки, сандалово дърво, тонка, ванилия и още много.

Искрено се надяваме да сме успели да ви вдъхновим за любимата на мнозина есен и да откриете перфектния повод, за който да зарадвате любимите си хора с някой от нашите ароматни сетове.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията He Wood на Dsquared

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Професия "Нос" - Жан-Клод Елена

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Красиви родители за първия учебен ден – на кои парфюми да заложим?

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив