Най-интензивните и трайни парфюми за спорт

Най-интензивните и трайни парфюми за спорт

Поддържането на активен и здравословен начин на живот е най-добрият избор за всеки човек.  Независимо дали спортувате в група, тичате, практикувате йога, танцувате или тренирате във фитнеса – важно е да притежавате парфюм, който да е в съзвучие с вашата активност. Приятното ухание по време на тренировка засилва нашето самочувствие и ни ободрява.

Водните, цитрусови и сапунено-чисти аромати са най-подходящи за спорт

Прекалено острите и силни парфюми не са добър избор, когато тренирате в зала, тъй като може да се окажат притеснителни за околните. Избягвайте пикантните нотки и сладките гурме аромати. Не забравяйте, че при интензивно затопляне на тялото уханието ще се излъчва още по силно от вас. Заложете на водни, цитрусови и сапунено-чисти аромати по време на спорт. Те ни зареждат с енергия и ни мотивират допълнително, за да преодолеем границите на възможностите си!

Правилно подбраният парфюм може да подобри спортните ни постижения

Спортът и правилното хранене са ключът към поддържането на добра форма. Според изследване определени аромати също имат силата да ни помогнат да изглеждаме и да се чувстваме отлично. Те облекчават симптомите на неразположение и умора, и повлияват благотворно на организма ни. Всичко това няма как да не се отрази и на спортните ни постижения. Освен това парфюмът въздейства и върху психическото ни благополучие. Проведени са много изследвания за успеха, с който определени аромати повлияват върху тревожността и депресията, което помага за повишаване на самочувствието.

Нашата селекция от ухания ще ви помогне да изберете най-точното за вас, което ще ви дава сили и енергия по време на тренировка.

Енергизиращите спортни ухания за мъже

Тренировките във фитнеса са любими за много мъже. Какво по-хубаво от това да постигнете мечтаната форма със свежест и усмивка. Правилно подбраният енергизиращ и прохладен аромат може да направи физическото усилие много по-приятно.

Christian Dior Homme Sport 2021

Christian Dior Homme Sport 2021

Новият Dior Homme Sport е дървесно-пикантен аромат за мъже. Енергичен и елегантен той съчетава свежестта на цитруси и билки в композиция, която се разпознава. Парфюмът, разработен от  Франсоа Демаши  е сияен и оставя трайно впечатление. "Преработих характерната свежест на Dior Homme Sport така, че да набере силата на боксьорски ъперкът... Това е категорично нова композиция, преразгледана с идеята за безгрижна елегантност“, коментира Демаши. Композицията се разпознава още в началото, белязана от лимоновата си свежест. За новия аромат Франсоа Демаши избира да обвие свежестта в подправки и да я допълни с дървесни нотки и тамян. Тамянът се добавя за първи път в сърцето на Dior Homme Sport.

Елегантният флакон на парфюма е изработен от прозрачно стъкло и е увенчан с характерната за линията капачка - черно кубче с логото Dior Homme. Отдолу се открояват буквите SPORT в ярко червено. Продуктът е част от инициативата за устойчиво развитие на Dior, която има за цел да подобри въздействието върху климата, ресурсите и разделното събиране на отпадъците.

Guerlain L`homme Ideal Sport

Guerlain L`homme Ideal Sport

Guerlain L`homme Ideal Sport е свежо и луксозно ухание, което притежава енергиен заряд. С негова помощ всяко предизвикателство в ежедневието изглежда лесно изпълнимо. Парфюмът е насочен към динамичните мъжете, които предпочитат спортно-елегантния стил. Guerlain L`homme Ideal Sport e представен на пазара през 2017 година под мотото „Идеалният мъж е мит. Неговият аромат е реалност“. Създаден е от парфюмеристите Тиери Васер и Делфин Елк. Парфюмното дуо успява да балансира динамичните акорди в чувствена и елегантна ароматна композиция. Уханието се открива от възбуждащи тонове на бадеми, съчетани със съживителните акорди на свеж бергамот, цитрон и подправки. Свежите водни тонове, заедно с ябълка и нероли, които изграждат парфюмното сърце, придават на ароматната композиция устремна енергия. В базата се крие чувствено пачули, интензивен кумарин и корен на ветивер. Флаконът на Guerlain L`homme Ideal Sport е с подобен дизайн като предшествениците си, но е обновен с тъмносин лак. Червеният кант на етикета напомня на спортна фланелка.

Lalique Encre Noire Sport

Lalique Encre Noire Sport

Lalique Encre Noirе Sport е елегантен и динамичен аромат, предназначен за мъжете, които обичат спорта. Уханието е разработено от Натали Лорсон. Парфюмът е представен на пазара през 2013-а година и е по-енергична и освежаваща версия на своя небезизвестен предшественик. Lalique Encre Noirе Sport е дървесно аква ухание с богато и свежо звучене. Връхните нотки са представени от грейпфрут, бергамот и индийско орехче, средните акорди разкриват кипарис, лавандула и водни бележки. Бърбън, хаитянски ветивер, кашмир и мускус придават завършеност на аромата.

Дамските ухания, които ни помагат да тренираме със стил

За всяка жена е важно да изглежда и да се чувства добре във всяка ситуация. По време на спорт, освен дали се справя с поставените задачи, всяка дама си задава и въпроса дали ухае добре. Заложете на свежи ободряващи и вълнуващи аромати, които ще ви държат енергични и във форма до края на тренировката, което е сигурна гаранция, че ще подобрявате постиженията си. 

Valentino Voce Viva Intensa

Valentino Voce Viva Intensa

Valentino Voce Viva Intensa е цветен аромат за жени, представен на пазара през 2021 г. Лице на парфюма е искрящата Лейди Гага, а нейната запомняща се личност е в съзвучие с мотото на завладяващото ухание, което призовава да загърбим стереотипите и да не се отказваме и от най-смелите си мечти. Слънчевата, женствена композиция се отваря с весели цитрусови отблясъци на мандарина и бергамот, допълнени с фината сладост на круша. Сърдечният акорд е представен от трио бели цветя – жасмин самбак, портокалов цвят и гардения. Възхитителна следа от дъбов мъх, заобиколена от бурбонска ванилия, придава на аромата аристократично усещане. Цялостното внушение на парфюма е допълнено от елегантна бутилка в златни тонове, която е още едно напомняне колко ценна е индивидуалността на всяка жена

Paco Rabanne Olympea

Paco Rabanne Olympea

Paco Rabanne Olympea е свеж, дървесен и ориенталски аромат за жени, представен на пазара през 2015 година. Създателите на Olympea - парфюмеристите Люк Донг, Ан Флипо и Доминик Ропион, са използвали в работата си контрастни ухания на ванилия, жасмин, джинджифил, кашмир, както и солени, кехлибарени нюанси. Когато се нанесе върху кожата, първите нотки на парфюма, които се разкриват, са воден жасмин, мандарина и цветове от хавайски джинджифил. След това ароматът придобива леки пикантни акорди на ванилия и сол. Базовите нотки на сандалово дърво, кехлибар и кашмирено дърво допълват парфюмната композиция. Флаконът на Paco Rabanne Olympea е проектиран от дизайнера Марк Анже. Изработен е във формата на амфора и украсен с елементи, символизиращи лавров венец, който в древна Гърция бил връчван на победителите в олимпийските състезания. Бразилският модел Лума Гроте е лице на кампанията на Olympea. Всяко момиче, което използва аромата, мигновено се превръща в желана от мъжете съвременна богиня!

Освежаващите ухания от нашата парфюмна селекция ще направят тренировката ви по-приятна и ползотворна. За да се чувствате по-уверени по време на спорт, подберете аромата, който пасва най-добре на вашата личност и на индивидуалния ви вкус. Освен за всяка тренировка, можете да използвате тези интензивни и прохладни ухания ежедневно през цялото лято, за да разнообразите любимия си парфюм за горещите дни.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

6 грешки в грима, които придават изморен вид

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кой е подходящият спорт за вас според зодията ви

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какъв е правилният грим според цвета на очите – част 1

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив