Най-доброто от дрогерийните продукти – да заблестим през лятото

Най-доброто от дрогерийните продукти

Използването на висококачествена козметика, независимо дали говорим за бяла или декоративна такава, е от основополагащо значение за перфектния външен вид на лицето, тялото и косата. Тук сме днес, за да споделим, че грижа от подобен тип в никакъв случай не е задължително да струва скъпо – в богатия продуктов асортимент на Parfium.bg откривате селекция от разнообразни дрогерийни продукти, които по нищо не отстъпват на по-високия клас артикули.

Независимо дали сте в търсене на най-добрия крем за лице, на червило, което ще направи устните ви неустоими за целувка, или пък на щадяща и качествена боя за коса, то дрогерийните продукти са повече от добра алтернатива за вас. В днешния текст ще си поговорим за някои от артикулите, които е възможно да открием в дрогериите – определено тяхното закупуване си заслужава и сме убедени, че ще останете повече от удовлетворени.


За кого е предназначена дрогерийната козметика?


Преди да се впуснем в определени подробности, препоръки и насоки, нека първо поговорим за същността и естеството на дрогерийната козметика, както и за това за кого е най-подходящо използването й.

 

 

Дрогерийна козметика наричаме продуктите на марки, предназначени за масово ползване, които лесно можем да открием в стандартните козметични магазини. Ценовият им клас е в пъти по-нисък, отколкото на продукти от брандове в сферата на медицинската козметика например. Развитието на разкрасителната индустрия, обаче, направи възможно включването на висококачествени съставки в съдържанието на дрогерийната козметика – определено бихме могли да кажем, че на пазара се откриват финансово изгодни продукти, които се отличават с изключително добра козметична разработка.

И, все пак, ако трябва да назовем хората, които с лекота биха могли да се възползват от дрогерийната козметика, то категорично това ще бъдат късметлиите с нормална кожа. Съветваме онези от вас, притежаващи чувствителна или склонна към акне кожа, да се придържат към дерматологичните консултации и медицинската козметика, специално създадена за спецификите на техните лица.


На кои дрогерийни продукти можем да заложим в ежедневната си употреба?


Разбира се, що се отнася до козметика, всеки почитател е наясно колко много видове срещаме ежедневно на пазара. Дрогерийният асортимент предоставя наистина голямо разнообразие от продукти, които с лекота можем да включим във всекидневната си разкрасяваща рутина:

 

 

  • Бяла козметика и почистващи продукти;
  • Декоративна козметика, с помощта на която да създадем прекрасни грим визии;
  • Продукти за тяло с хидратиращ или стягащ ефект;
  • Бои и козметика за коса за съвършената прическа;

почистващи продукти за лице


Бяла козметика и почивстващи продукти


Дрогерийните марки предоставят богат асортимент от измивни продукти за лице – спрямо личните си предпочитания, бихте могли да избирате измежду пяна, лосион, скрабове, двуфазни мицеларни води, млека за лице. По отношение на кремовете и серумите, то тук също имате възможността да се сдобиете с много висококачествени продукти. За нормална, суха, мазна или комбинирана кожа – в света на дрогерийната козметика действително ще успеете да се снабдите с точната бяла козметика.


Декоративна козметика, с помощта на която да създадем прекрасни грим визии


Дамите са добре запознати с изкуството на грима – независимо дали желаете да създадете дневен, или вечерен макиаж, то дрогериите предлагат разнообразие от висококачествени гримове, между които да избирате. Открийте следващите си любими основи за грим, фон дьо тени, пудри, коректори, хайлайтъри, ружове, палитри със сенки за очи, моливи за очи, устни и вежди, червила и гланцове за устни. Ще се изненадате от високото качество, което ще ви осигури гримът, направен с дрогерийни продукти.


Продукти за тяло с хидратиращ или стягащ ефект


Лосионите, кремовете, както и продуктите за слънцезащита или сдобиване със страхотен летен загар са незаменима част от грижата за кожата на тялото. В дрогериите успешно попадате на богат асортимент от продукти, които ще ви впечатлят с мигновените си резултати. Независимо дали търсите хидратиращ лосион за тяло след баня, стягащ и моделиращ крем за изваяно тяло на плажа, дезодоранти против изпотяване, продукти за стъпала или пяна за вана, то със сигурност бихте могли да откриете всичко гореспоменато сред асортимента на любимите си масови марки.

 

козметика за коса


Бои и козметика за коса за съвършената прическа


Изящната и блестяща коса категорично е важна част от цялостната приказна визия. Щастливи сме да споделим, че сред дрогерийните продукти се намират наистина качествени и струващи си продукти за коса, които никак няма да ви утежнят финансово, но ще ви изненадат с впечатляващи резултати. Марките предлагат разнообразие от амонячни или безамонячни бои за коса, шампоани, балсами, серуми и маски, с помощта на които без никакви усилия и за отрицателно кратко време ще се сдобиете с прическа, сякаш излязла от професионално коафьорско списание.


Не се колебайте, а още днес открийте бъдещите си любими дрогерийни продукти. Гарантираме, че ще останете очаровани от качеството – бъдете красиви и неотразими в ежедневието си на повече от добра цена!

 

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Щадяща грижа за косата през ноември за красиви, меки и здрави кичури

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Грижа за косата през топлото време – как да запазим блясъка и...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите парфюми за зима 2017/2018 - част 3

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив