Най-добрите продукти за лице и тяло от Clarins – перфектна формула и нежна грижа

Най-добрите продукти за лице и тяло от Clarins – перфектна формула и нежна грижа

Убедени сме, че марката Clarins се радва на широка популярност сред любителите на перфектната бяла козметика. Затова и решихме да посветим днешния си тект именно на най-добрите продукти, предлагани от бранда – гарантирано след използването им всеки ще забележи трайно подобрение, оздравяване и засияване на кожата на лицето.

Когато чуем словосъчетанието „качествена бяла козметика“, е вероятно понякога в съзнанието да възникват въпросителни: кои са критериите, които характеризират определена бяла козметика като висококачествена? Мнението на дерматолозите и козметиците е единодушно – тази, която осигурява най-добър баланс между подходящи съставки и екстракти и предоставя нежна и щадяща грижа на кожата на лицето. С убеденост заявяваме, че от Clarins с лекота изпълняват и двете условия повече от добре.

Първокачествената грижа за лице е от основополагащо значение за красотата

Дори и да сте надарени с прекрасни гени, позволяващи ви да имате безупречна и гладка кожа, то времето, в което живеем, надали ще ви остави задълго да й се радвате, ако не предприемете необходимите грижи и внимание.

Красивата и здрава кожа в никакъв случай не бива да се приема за даденост. Факторите, които биха могли да й повлияват негативно на ежедневна база, са наистина много и изобщо не трябва да ги пренебрегваме.

Животът в големите населени места обикновено се характеризира с повишена динамика, излагане на множество метеорологични условия като прах, вятър и слънце, недостатъчно време за наспиване и не рядко нездравословно хранене. Всичко това съвкупно води до повишения риск от възникване на недостатъци по кожата на лицето. Затова е важно на ежедневна база да полагаме необходимите грижи с помощта на висококачесвена бяла козметика.

Категорично от Clarins държат първенството по отношение на перфектния баланс между добри козметични формули и нежна грижа

Clarins е от марките, които през последните десетилетия се оформиха като бранд, широко предпочитан от все повече клиенти по целия свят. Ключовото в състава на техните продукти за лице е застъпването на максимален процент присъствие на натурални съставки – билките, растителните екстракти и етеричните масла са често срещани в съдържанието на кремовете, почистващите лосиони и тониците.

Тоници и ексфолианти от Clarins на достъпни цени

Тоници и ексфолианти от Clarins на достъпни цени

One Step Facial Cleanser с екстракт от портокал е един от водещите продукти на Clarins в сферата на тонизиращата и придаваща сияние грижа. Нежната му формула е предназначена за употреба на всички типове кожа – съвсем скоро след употреба на тоника ще забележите лицето си стегнато, енергизирано и освежено.

Тонизиращият лосион с лайка е друг любим продукт от марката, много подходящ за употреба при сухите кожи. Това е така поради наличието на лайка във формулата – билката е известна с хидратиращото си, успокояващо и антибактериално действие. За сухите кожи овлажняването е от особено значение, тъй като лишената от хидратация кожа е в пъти по-податлива на загуба на еластичност и ранна поява на бръчки.

Не бихме пренебрегнали и нуждите на мазните и комбинираните кожи – за тях използването на ексфолиант е от ключово значение, за да се отстранят мъртвите клетки, запушванията в порите и натрупалия се себум. Ексфолирането дава най-добър резултат, ако се практикува веднъж или два пъти седмично в комбинация от подходящ овлажняващ крем.

Clarins представят серуми и балсами за лице, които мигновено ще озарят и освежат кожата ви

Clarins представят серуми и балсами за лице, които мигновено ще озарят и освежат кожата ви

Double Serum Complete Age Control е серум за лице, действащ на две нива за постигането на най-оптималните и бързи резултати. Притежава цели 21 растителни екстракти, най-важните сред които биват авокадо, овес и куркума. Концентрираната формула на продукта действа бързо и в дълбочина и съвсем скоро след стартирането на употребата на серума ще забележите категорични и прекрасни резултати.

Flash Balm е нежен балсам за лице, специално разработен за нуждите на изморената и видимо изтощена кожа. Още след първото нанасяне ще усетите кожата си мека, видимо освежена и сякаш заредена с енергия. Препоръчва се за използване през по-студените месеци, когато лицето ни ежедневно е изложено на хладен и мразовит вятър.

Позволяваме си да включим в днешната селекция и два продукта за грижа за тялото, които категорично ще се докажат с видим и бърз ефект

След като сме подбрали най-подходящите продукти от Clarins за грижа за нежната кожа за лицето, е време да помислим и за кожата на тялото си.

Позволяваме си да включим в днешната селекция и два продукта за грижа за тялото, които категорично ще се докажат с видим и бърз ефект

Masvelt Body Shaping е стягащ крем за тяло с повдигащ ефект, който ще ви помогне в борбата срещу целулита и стриите. Кой казва, че тялото ни се нуждае от такъв тип стягаща грижа само през лятото? Убедени сме, че желаете изваян и оформен силует целогодишно – този продукт ще ви предостави именно такава грижа.

Huile Body Treatment Oil е стягащо масажно олио, което ще подобри циркулацията и ще снабди клетките на кожата ви с допълнително количество кислород. Перфектно е за случаите, в които искате просто да се отпуснете с един лечебен масаж, или пък когато се нуждаете от оформяща и стягаща грижа чрез масажиране. Олиото доказано подобрява еластичността на кожата, което спомага за разграждането на целулита и заличаването на стриите и отпуснатата кожа.

Сигурни сме, че гореспоменатите продукти обуславят най-добрата грижа за лицето и тялото, с която бихте могли да се сдобиете лесно и бързо. Доверете се на изпитаната марка и час по-скоро дарете кожата си с онази грижа, която винаги е заслужавала!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-интензивните и трайни парфюми за спорт

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как различните аромати влияят върху мъжете

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на козметичните продукти на Chanel

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив