Най-хубавите френски парфюми

Най-хубавите френски парфюми

В продължение на няколко века Париж диктува правилата на стила на целия свят. Дискретен шик, елегантност и строгост са неразделна част от всички хора от страната на кроасаните. Палто, барета, шал често са част от техния образ. Въпреки това, уникалната енергия може да дойде и от човек, който е облечен съвсем просто. Каква е причината? В невидимия, но много важен аксесоар - миризмата. Парфюмите от Франция вече десетилетия са мярка за качество.

Най-популярните френски парфюмерийни компании

Guerlain

Това е легендарна марка с история от почти два века. Неговите парфюмеристи са произвели огромен брой парфюми, които и до днес са любими на хората по целия свят, и така са направили своя принос за индустрията. Например,  Герлен е първият, който започва да комбинира естествените и изкуствените компоненти в състава, както и разделя нотките на композицията на три нива.

За мъже - Guerlain L'Homme Ideal - дървесно-ориенталски парфюмен шедьовър, който няма да остави никоя дама безразлична

За жени - Guerlain La Petit Robe Noire Fraiche - чист, луксозен, цветен и леко замечтан аромат, който безкрайно много напомня на месец май, на галещо слънце и усмихнати мечти.

Guerlain La Petit Robe Noire Fraiche парфюм за жени EDT

Chanel

Тази модна къща дава както на звездите, така и на обикновените момичета и звездите най-доброто от света на парфюмите. Например, Мерлин Монро призна, че през нощта „слага“ само няколко капки от любимия си „Шанел № 5“. За мъже - Chanel Egoiste - мъжествен и консервативен ароматен шедьовър, подходящ за зрелите, уверени и елегантни мъже, които желаят да ухаят неповторимо по всяко време на годината.

За жени - Chanel Allure - великолепен, съблазнителен, мек, фин, изискан, много страстен и секси, изключително траен парфюм, подходящ за истински съблазнителки. Chanel Allure парфюм за жени EDP

Mugler

Mugler е водеща компания сред селективната парфюмерия. Всеки парфюм има своя уникална концепция, която създава и поддържа магията на образа.

За мъже - Thierry Mugler A*Men - невероятно характерен, елегантен, мъжествен и неустоим аромат, за който е характерно, че е изключително силен, натрапчив, траен и променлив.

За жени - Thierry Mugler Angel - невероятен ориенталски аромат, носител на много престижни награди в областа на парфюмерията. Дамите които го харесват твърдят че води до пристрастяване. Изключително магнетичен, харизматичен и женствен. Всяка жена поне веднъж в живота трябва да се потопи в магията на Angel. Thierry Mugler Angel парфюм за жени EDP

Lancome

Това е марка, която произвежда предимно луксозна козметика. Парфюмеристите успяха да създадат редица истински бестселъри, които остават на рафтовете на бутиците в продължение на много години. За мъже - Lancome Hypnose - парфюм за уверения в себе си мъж, който успеха и късмета го придружават навсякъде. Загадъчен аромат, очарователен, много специален и секси, носещ класа и изисканост.

За жени - Lancome Hypnose - парфюмът е ароматно богатство за жени, комбинация от чисти и елегантни нотки, символизиращ стил и изискан вкус. Хипнотизиращо ухание за жени, които умело превръщат своите малки слабости в силни страни на характера си.

Lancome Hypnose парфюм за мъже EDT Molinard

Първоначално марката се позиционира като производител на кожени ръкавици. Продуктите му имат приятен аромат на лавандула, който привлича много клиенти. След известно време под неговото име започват да се появяват френски аромати за жени и мъже. Те се отличават със своя нежен и просторен шлейф.

Разбира се, това не са всички фирми, а само най-популярните. В преследването на идеалните парфюми ще срещнете още много имена на френски производители, всяко от които има свои специфични характеристики и чар.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Продуктите на Olaplex са ценна инвестиция в здравето на вашата коса

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Времето оставя своя отпечатък върху лицето ви - доверете се на Filorga

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да влияем на настроението си чрез парфюм

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив