Най-добрите продукти за грижа за лицето от Shiseido

Най-добрите продукти за грижа за лицето от ShiseidoShiseido Benefiance WrinkleResist24 Balancing Softener Enriched Хидратиращ тоник против бръчки

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Balancing Softener Enriched е освежаващ и дълбоко почистващ тоник, който е снабден с активно действие против появата на нови бръчки и заглаждане на старите. Обогатен е със Super Bio-хиалуронова киселина, както и с хидроксипролин, който в колаборация съдействат  за подобряване на вида на кожата. Освен тях, в състава на продукта се включват още и екстракт от Mukorossi, екстракт от хлорела и екстракт от Gambir. Тайната е, че когато са събрани заедно, те оказват много мощно действие против появата на бръчки. Продуктът е подходящ за ежедневна употреба. Нанася се с памучен тампон по цялото лице, след като то е предварително добре и дълбоко почистено. Подходящ е за чувствителна и суха кожа.

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Intensive Nourishing and Recovery Cream Интензивно подхранващ и възстановяващ крем

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Intensive Nourishing and Recovery Cream представлява изключително иновативен крем с подхранваща, дълбоко хидратираща и възстановяваща кожата формула. Това, което го прави номер едно в своята категория е фактът, че в този крем са приложени две от най-силните технологии на марката - Photo System Shiseido и Ultra-Hydrating Retexturiser Ultra-Hydrating Retexturiser, които имат мощен антиейджинг и овлажняващ ефект. Продуктът намалява появата на фините бръчки, като оставя след себе си приказен релаксиращ аромат, който ще успокои сетивата. Дори и най-сухата кожа може да бъде възстановена до една седмица с Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Intensive Nourishing and Recovery Cream.

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask Маска за очи с ретинол

Казват, че очите са прозореца за душата на човек. Затова трябва да се погрижим те винаги да изглеждат красиви, млади и свежи. И в борбата за това на помощ ни се притичва Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask. Това е маска с иновативна формула с ретинол, която е предназначена за деликатната зона около очите. Благодарение на този продукт ще изглеждате по-свежи, отпочинали и сияещи. Технологията Pure Retinol Micro-Infusion действа незабавно против бръчки, а комбинацията от WrinkleResist24, екстрактите от Mukurossi, хлорела и Gambir намаляват появата на бъдещи нежелани бръчки. Продуктът е подходящ и за силно чувствителна кожа. Действа благоприятно за туширането на тъмните кръгове и подпухването около очите.

Shiseido Concentrate Facial Moisturizing Lotion Лосион против бръчки с хидратиращ ефект

Ако в борбата с бръчките предпочитате лосионите пред маската, то Shiseido Concentrate Facial Moisturizing Lotion е вашето тайно оръжие. Продуктът представлява концентриран овлажняващ лосион, който насърчава естествените защитни сили на кожата. Действа силно срещу изсушаване и първи видими признаци на стареене. Веществата в лосиона са сходни с естествените, които губи кожата. По този начин лосиона компенсира тяхното намаляване и кожата се възстановява самостоятелно и ефективно. Подходящ е за ежедневна употреба.

Shiseido Eudermine Revitalizing Essence ревитализиращ тоник с хидратиращ ефект

Shiseido Eudermine Revitalizing Essence е един от най-ценените продукти в Япония повече от век. Той е лансиран от бранда през 1897 година и от тогава производството му не е спирало. Доказал своята ефективност, тоник лосиона се е превърнал във фаворит за милиони жени. Shiseido Eudermine Revitalizing Essence е един от най-ценените продукти в Япония повече от век. Той е лансиран от бранда през 1897 година и от тогава производството му не е спирало.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-желаните ароматни двойки, на които да заложите през този сезон

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюмеристът Жак Золти - създателят на ароматите за сноби

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Аlien на Thierry Mugler

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив