Най-добрата терапия за грижа за кожата на зрели жени от Shiseido

Най-добрата терапия за грижа за кожата на зрели жени от ShiseidoВ живота на всяка жена идва момент, в който осъзнава, че кожата й вече е загубила онази естествена свежест и мекота, която е така присъща за младостта. И за да я запази, трябва да започне да полага грижи. Но това в никакъв случай не означава подлагане на сложни и скъпи процедури със съмнителен ефект. На пазара вече има качествени продукти на изключително достъпни цени, които правят женската кожа гладка, еластична и млада. Фините линии и дълбоките бръчки вече са табу.

Benefiance Wrinkle Resist 24 Day Cream SPF 15 Дневен крем за лице

Benefiance Wrinkle Resist 24 Day Cream SPF 15 е крем за лице, който е предназначен да защити кожата от вредното действие на околната среда и ултравиолетовите лъчи. Осигурява лицето дълбока хидратация и мощно антиейджинг действие. Той е създаден за да предпази кожата от образуване на по-дълбоки бръчки и фини линии, като тя придобива кадифена мекота, копринено усещане и свежест. Продуктът е за дневна грижа, като подмладява, хидратира и предпазва лицето. Най-добре е сутрин да се нанесе тънък слой, като се избягва зоната около очите.

Shiseido Benefiance Concentrated Anti-Wrinkle Eye Cream Крем за околоочната зона против отоци и бръчки

Ако обаче имате несъвършенства и в зоната около очите, то може да комбинирате дневния крем за лице Benefiance Wrinkle Resist 24 Day Cream SPF 15 с крема за околоочната зона против отоци и бръчки Shiseido Benefiance Concentrated Anti-Wrinkle Eye Cream. Така ще успеете да направите нещо, което човечеството се опитва от хилядолетия – да върнете времето назад. И да изглеждате отново на 20 г.

Shiseido Benefiance NutriPerfect Подсилващ тоник за зряла кожа

Заедно с дневния и околоочния крем е подходящо да се доверите и на тонизиращия продукт Shiseido Benefiance NutriPerfect. Той ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа. Той регенерира, подмладява и подхранва кожата на лицето, като я оставя сияеща, фина и нежна. Правилният начин на употреба е чрез нанасяне върху козметичен тампон на лицето с кръгови движения. Не е нужно изплакване.

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Нощен крем

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 е нощем крем против бръчки с хидратиращ и възстановяващ ефект. Подхранва и допринася за допълнителното регенериране на кожата.Този богат крем с нежна и лека текстура съдържа хидроксипролин и Super Bio-хиалуронова киселина за ефективно намаляване появата на бръчки. Хидратира в дълбочина. Подходящ е за суха и изтощена кожа. Нанася се всяка вечер като последна стъпка от грижата за кожата на лицето. Осигурява свеж и сияен вид на сутринта.

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Енергизиращ и защитен концентрат за лице

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate е първият регенериращ серум, който не просто се справя с уврежданията на кожата. Той активира защитните й функции, правейки я по този начин по-устойчива, защитена и възстановена.  Ultimune е всичко това, от което се нуждае кожата, за да бъдат забавени процесите на стареене за максимален период от време. Продуктът активира четири основни сили в кожата - заздравяване, устойчивост, регенерация и защита.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Влияе ли зодията на избора на парфюми

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията на Lanvin Eclat

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ароматен Хороскоп за 2018 г. – Рак, Лъв и Дева

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив