Мъжки и дамски парфюми за лятна сватба

Мъжки и дамски парфюми за лятна сватба

Какво ни позволява в ежедневието си да създаваме луксозен и пълен образ, обмислен до последния детайл? Разбира се, любимият парфюм - одеколони, парфюми, тоалетна вода. И сватбата не е изключение. И в очакване на такова важно събитие, трябва да помислите какъв вид парфюм ще ви подхожда независимо от това дали сте младоженец или булка, или просто гост на лятна сватба.

В този материал ще се опитаме да ви помогнем, като ви донесем най-популярните и модерни решения, които известните марки предлагат на съвременните мъже и жени, произвеждайки изключителни парфюми за сватби и за всякакви тържествени и празнични събития по време на лятото.

Davidoff Adventure за мъже

Davidoff Adventure е трептящ и изучаващ неизследваните досега територии в света на ароматите. Свежа и първична, подправъчно-дървесна композиция, вдъхновена от големите пустини и жестоките, сурови, чисто мъжки емоции. Свежа и изпълнена с дървесни акорди, ароматната смес е съставена от нотки мандарина, бергамот, лимон, зелен и черен чай, сусам, кедър, ветивер, мускус. Тази свежа композиция прави уханието перфектен избор за летни събития на открито, включително и за сватби дори и на самия плаж.

Davidoff Adventure парфюм за мъже EDT

Dolce & Gabbana The One за мъже

Dolce & Gabbana The One е аромат за мъже, представен на пазара 2008г. След изкючителния успех на The One за жени, известните дизайнери Dolce & Gabbana лансираха на пазара мъжката версия. Определя се като съвременен, модерен класически аромат, зареден с усещане за стил и определена визия. Топлата дървесно ориенталска аура, много финно и меко се слива със ежедневния ви стайлинг, но може и прекрасно да изрази и допълни във вечерните часове вашия неустоим мъжествен чар.

Dolce & Gabbana The One парфюм за мъже EDP

Dsquared Wild за мъже

Dsquared Wild - аромат символизиращ свободата и жаждата за живот. Неговото ухание е много освежаващо и вълнуващо. Създадено е за мъжете, които не познават граници и живеят само по едни правила - по своите. Dsquared Wild е дело на парфюмеристите Daphne Bugey и Annick Menardo. Ароматът е представен през 2014 година. Рекламно лице на парфюма е модела Silvester Ruck. Dsquared Wild представлява прекрасна смес от ухания на смоли, opoponax, лабданум, кипарис, кехлибар, soil тинктура, жълт кантарион и сантолини.

Dsquared Wild парфюм за мъже EDT

Bvlgari Aqva Marine за мъже

Bvlgari Aqva Marine е аромат за мъже, чието призвание е да предизвика асоциация с естествената свежест и жизнена сила на океана. Ухание, зареждащо с енергия и усещане за безгранична свобода. Новата, преработена версия на култовия парфюм Bvlgari Aqva е посветен на мъжа със силна индивидуалност. Композицията се открива със свеж ароматен коктейл зареден с нотки нероли, грейпфрут, бял кедър и посидония.

Bvlgari Aqva Marine Парфюм за мъже EDT

Versace Dreamer за мъже

Versace Dreamer е опианяващ аромат, който впечатлява и допринася за самочувствието на всеки мъж. Оригинален и луксозен парфюм, създаден за романтични и същевременно излъчващи увереност и смелост мъже. Отдайте се на любовта, желанията и мечтите с Versace Dreamer. Уникална комбинация, която засвидетелства усещане за мъжественост и успех. Ароматът е характерен, различен, дълбок, траен и определено секси. Лансиран от дизайнерската къща на "Версаче" през 1996 година и е подходящ за всеки ден, за делови, и неофициални срещи, сватби и други специални поводи.

Versace Dreamer парфюм за мъже EDT

Mont Blanc Legend за мъже

Mont Blanc Legend е мъжествен и елегантен парфюм от ново поколение! Създателят му е известният парфюмериста Оливие Пешо, който си поставя за цел чрез аромата да подчертае най-важните и контрастиращи черти на мъжкия характер. Това са силата и нежността, самоувереността и добротата, както и труднодостъпната чувственост. Mont Blanc Legend е аромат, посветен на ярките и креативни хора, които намират вдъхновение във всичко, което ги заобикаля. Изключително подходящ е за млади мъже, които целят за изпъкват във всеки един момент - и най-вече по време на най-специалните моменти в живота, какъвто е един сватбен ден.

Mont Blanc Legend парфюм за мъже EDT

Thierry Mugler Alien за жени

Thierry Mugler Alien разпространява около себе си мистериозна аура, която издава и името му. Невероятно магнетичен и мистичен аромат, един от безспорните лидери в парфюмерията от 2005 година насам. Една любовно подсилена химия между жената и парфюма. Композицията му е флоранлна, опростена и изчистена, което го прави перфектен избор за лятна сватба. Отлично съчетаните ароматни линии, съставени от бял кехлибар, дървесни акорди и слънчев индийски жасмин правят аромата предпочитан и неустоим.

Thierry Mugler Alien парфюм за жени EDP

Carolina Herrera Good Girl

Carolina Herrera Good Girl е парфюм за жени, представен за директна продажба на пазара през 2016 година. Изключително секси, ароматна комбинация с определено ориенталски характер и загадъчна аура. Създаден е от парфюмериста Louise Turner. Посланието на аромата, говори само за себе си, а именно: "Толкова е хубаво, че не може да е лошо".Ароматната комбинация е изключително иновативна и се отваря с акорди тубероза и тонка, което пресъздава двойнствения характер на жената. Цветната вълна от бял жасмин Самбак и тубероза контрастират с мистериозните и дълбоки акорди тонка и какао. Тази флорална и свежа комбинация прави Good Girl перфектен избор за сватбен ден през лятото.

Carolina Herrera Good Girl парфюм за жени EDP

Thierry Mugler Womanity

Новия аромат на Thierry Mugler е със символичен и модернистичен дизайн, изобразяващ връзката на жените от различните поколения. 18 години след Angel и 5 години след Alien, Thierry Mugler пуска на пазара абсолютно женствения аромат Womanity. С помощта на нова молекула се извличат естествените съставки от смокиня, които носят допълнителна сладост на аромата. Нотки на хайвер и смокинови дървесни нюанса правят арома обаятелен и женствен. Истинското преимущество на този аромат е комбинацията от солени и сладки нотки, което го прави перфектен избор за лятна сватба особено ако част от церемонията е на плажа.

Thierry Mugler Womanity парфюм за жени EDP

Elizabeth Arden 5th Avenue

5th Avenue EDP е парфюм за жени, презентиран на пазара през 1996 година. 5-то авеню е световно известна улица в Ню Йорк, коятo е символ на богатство, улица на която мечтите се превръщат в реалност. Изкушение, нежност и романтика са основните чувства, който носи уханието. Луксозен парфюм, създаден специално за истинските красавици - успешни, ярки, секси, свикнали да взематвсичко от живота и да се наслаждават навсеки изминал момент. Както при всички ухания на известнатапарфюмерийна къщатаElizabeth Arden, 5th Avenue е посветено на женската красота и съвършенство. Парфюмът е създаден като символ на успех, независимост и просперитет на модерните дами. Подходящ избор за лятна святба е от страна на онези дами, които дори и през горещите летни дни държат да подчертават своя уникален стил, елегантност и визия!

Elizabeth Arden 5th Avenue парфюм за жени EDP

Roberto Cavalli Florence

Roberto Cavalli Florence е вдъхновен от Тоскана. Един прекрасен италиански регион, който очарова с малките си китни градчета ивъзхитителна природа. Това кътче от Рая става муза не само за творци и музиканти, но и за парфюмеристи. Roberto Cavalli Florence е парфюм, уловил атмосферата и прекрасната енергия на Тоскана, а това няма как да не се оцени високо от ароматната публика. Композицията е създадена от парфюмериста Мари Саламан, която за първи път твори за марката. В началото на уханието тя залага жизнена комбинация от мандарина и касис. В сърцето цъфти букет от портокалови цветчета, цвят на грейпфрут и хибискус. Базата е съставена от елегантни нотки пачули, мускус и кехлибар. Този плодово-цветен аромат е подходящ избор за млади и жизнени дами, които дори и на един такъв важен ден като сватбата държат да подчертаят своята магнетичности любов към живота.

Roberto Cavalli Florence Парфюм за жени EDP

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Лосионите за тяло с дъх на отминаващо лято

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми, които ухаят на Коледа

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празничният грим, с който ще заблестите

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив