Milk Shake възвръща естествената красота на вашата коса

Milk Shake възвръща естествената красота на вашата коса

Milk Shake e най-бързо развиващата се марка за професионална козметика за коса. Създадена е през 1999 година в Италия като част от проекта z.one concept.

Основната й цел е да задоволи и най-специфичните нужди на косата, като използва нежната и щадяща грижа на млечните и растителни протеини и живителната свежест на органичните плодови екстракти.

Разнообразният каталог на Milk Shake включва продукти за всеки тип коса, които възвръщат жизнеността и естествената й красота.

Серията Milk Shake Integrity подхранва интензивно сухата и увредена коса

Колекцията включва шампоан, балсам, маска и ампули за дълбоко подхранване, както и олио за увредена коса с цъфтящи краища, и интензивен спрей за изтощена коса с кератин и хиалуронова киселина. Въпреки силно подхранващото си въздействие продуктите не отежняват дори и най-фината коса, уверяват експертите на Milk Shake.

Активните съставки, използвани при разработване на продуктите, са подбрани с грижа и особено внимание. Разчита се на дълбоко подхранващото и защитно действие на маслото от мурумуру и арган, на кератина, както и на млечния и растителни протеини от ориз, соя и пшеница. Те възстановяват увредената структура на косъма, подобряват хидратацията и противодействат на досадния фриз ефект.

Продуктите от серията Milk Shake Integrity са обогатени със свежи фруктови екстракти от малина, ягода, годжи бери и папая, известни с антиоксидантното си действие. Микс от цитрусови етерични масла, бял пчелен восък и витамин Е допълват жизнената сила на колекцията, която прави косата сияйна и копринена на докосване.

Маската Milk Shake Integrity Intensive Treatment се бори с уврежданията във вашата коса, за да я направи здрава и красива

Milk Shake Integrity

Продуктът подхранва и хидратира косъма в дълбочина, с което предотвратява цъфтежа и накъсването и прави разресването лесно и приятно. Маската с интензивно действие Milk Shake Integrity Intensive Treatment прави косата мека и блестяща, като същевременно предпазва от избледняване на цвета.

Обикновено се нанася преди измиването на косата по дължината и краищата на косъма. Оставя се да действа 5 минути, след което се отмива с шампоана и балсама от серията Integrity. Ако косата е особено суха, добре е заедно с маската да бъде използвано и масло от серията, нанасянето им да е върху вече измита коса, а след 5-минутния срок за действие на продуктите, те трябва отново да бъдат отмити от косата.

Ампулите Milk Shake Integrity Repairing Hair Treatment въздействат на косъма, както външно, така и в дълбочина

Milk Shake Integrity Repairing Hair Treatment

Те възстановяват и реконструират увредената и суха коса. Благотворното им действие е видно още след първата употреба. Ампулите за коса в своята същност са концентрирана протеинова терапия, която е подходяща за силно увредена и химически третирана коса. Ексклузивната съставка Integrity 41® подобрява стабилността на цвета.

След употребата на ампулите косата става мека, сияйна и блестяща. Добре е да бъдат съчетани с останалите продукти от серията Milk Shake Integrity, за да е по-пълноценно тяхното влияние върху вашата коса.

Колекцията с арганово масло Milk Shake Argan Range е подходяща за всеки тип коса

Серията е изградена от шампоан, маска и концентрирано масло. Уникалната формула на продуктите подхранва интензивно косата и й гарантира блясък и здрав вид, като същевременно предпазва от избледняване цвета на боядисаната коса. Продуктите се отличават с деликатното си и нежно въздействие, но резултатът е видим. За оптимални резултати е добре да използвате комбинирано всички продукти от серията.

Маслената грижа Milk Shake Glistening Argan Oil гарантира обем и здравословен блясък на вашата коса

Milk Shake Glistening Argan Oil

Както вече споменахме, всички продукти от серията са подходящи за всеки тип коса, независимо от характерните й особености. Аргановото масло се отличава с възстановяващи, подхранващи и защитни свойства, които противодействат на естествените процеси на стареене. Благодарение на маслената грижа поддържате косата си мека и блестяща. Продуктът подпомага и процеса на изсушаване и стилизиране на косата.

Milk Shake разполага и със специална серия за къдрава и чуплива коса Curl Passion

Колекцията съдържа, както шампоан и балсам, така и балсам без отмиване и флуид, които помагат за по-лесното оформяне на къдриците на вашата коса. Продуктите хидратират косата и ѝ предават мекота и еластичност. Обогатени са с органични масла от паракси и бабасу, както и с млечен протеин и протеин от киноа, освежени са и със сияйни плодови екстракти.

Спреят балсам без отмиване Milk Shake Curl Passion Leave-in Conditioner прави къдриците гъвкави и дълготрайни

Milk Shake Curl Passion Leave-in Conditioner

Продуктът се нанася върху вече измита и влажна коса. Той помага за по-лесното и дълготрайно стилизиране на къдриците. Множеството полезни съставки, които съдържа карат косата да изглежда и да се чувства добре.

Характерна за Milk Shake е грижата с млечен протеин, която е особено изявена в колекцията Treatments

Млечният протеин е една от най-ценните съставки, която отличава продуктите на Milk Shake от други популярни марки професионална козметика за коса. Най-активно полезните свойства на млечния протеин са използвани в колекцията Treatments, която включва активна млечна и йогурт маска, сметана с млечен протеин за всеки тип коса, млечен балсам без отмиване и плодово мляко за коса.

Плодовото мляко за коса Milk Shake Incredible Milk Treatment притежава 12 полезни свойства

Milk Shake Incredible Milk Treatment

Продуктът се нанася върху измита и все още влажна, подсушена само с кърпа коса. Плодовото мляко за коса помага за по-лесното разресване и стилизиране на косата, предпазва и от термичните увреждания при употреба на сешоар или преса. Иновативният продукт възстановява, омекотява и придава обем и плътност на всички видове коса.

В Milk Shake Incredible Milk Treatment са използвани ароматни плодови екстракти от малина, папая и манго, обогатени с масло от мурумуру и млечни протеини. Плодовото мляко без отмиване прави косата видимо по-здрава, мека и сияйна след всяка употреба.

Балсамът спрей Milk Shake Leave-in Conditioner придава на косата жизненост и омайно ухание

Milk Shake Leave-in Conditioner

Той е лесен за употреба. Нанася се върху измита и влажна коса. Неустоимата комбинация от млечни протеини и плодови екстракти придава на косата приятно ухание и я изпълва с енергия и жизненост. Продуктът придава блясък и мекота на косата, прави цвета й по-устойчив и дълготраен благодарение на ексклузивната си формула.

Продуктите на Milk Shake са популярни в повече от 40 страни по света. Те са подходящи, както за фризьорски салони, така и за домашна употреба. Каталогът на компанията включва повече от 100 иновативни продукта, които заздравяват косата с мека, нежна и щадяща грижа.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Грижа за кожата след лятната почивка

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да постигнем неотразима визия за празниците

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Грим с дрогерийни продукти, по нищо неотстъпващ на професионалния

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив