Любимите парфюми на най-известнтие хора на планетата

По някога се случва, усещайки някакъв парфюм, да се влюбите в него толкова много, че да не му изневерявате в продължение на много години. Но да не сменяте никога своето ухание е изключение. Любопитството е най-нормалното човешко качество.

Интересно обаче е, че в света на парфюмите се наблюдава една стабилност по отношение на предпочитанията към определени компинации от нотки. И се получава така, че когато усетим същите в някой нов аромат, той веднага става част от уханната ни козметика.

И за да докажем тази теза, днес сме решили да ви представим любимите ароматни композиции и марки на част от най-големите звезди на нашата планета.

Никол Кидман 

Разбира се, сред най-любимите парфюми на "лицето на Chanel" е този, който тя представя. Към него можем да добавим и някои шишенца на Diptyque, Mugler и др. Актрисата признава, че обожава колаборацията на нотки на ванилия, пачули и мускус.

Моника Белучи 

Моника Белучи също е голям фен на нотката на ванилия. Като лице на марките Dior и Dolce & Gabbana, тя се чувства красива с техните ванилови аромати.

Дейвид Бекъм

Освен с обствената си линия парфюми, която създава заедно със съпругата си Виктория, звездата на английския футбол и лице на Armani и Biotherm Дейвид Бекъм споделя, че е фен и на марката Creed.

Джесика Честейн

Актрисата остава вярна на марката, чието лице е самата тя - Yves Saint Laurent, но споделя, че не се ограничава до един неин аромат.

Кейти Пери

Певицата е лице на Moschino, но споделя, че обича най-много Mugler. Кейти Пери не веднъж споделя, че за нея това е "аромат отвъд възрастта, който отива както на 25-годишните, така и на тези над 60-годишна възраст". Тя споделя, че е привлечена от екзотичната комбинация на ванилия и мускус.

Джаред Лето

Актьорът и музикант беше лице на цели два аромата - един на Gucci и един на Hugo Boss, но самият той споделя, че най-често в ежедневието си използва одеколон на Calvin Klein.

Дженифър Конъли

Актрисата е лице на Shiseido, но споделя, че обича ароматното разнообразие, като сред любимите й марки са Lancome и Tom Ford (като втората, между другото, е предпочита и от съпруга ѝ - актьорът Пол Бетани).

Роби Уилямс

Певецът, известен с хулиганите си прояви (особено на сцената), предпочита марката Creed.

Розамънд Пайк

Сред любимите аромати на актриса са такива на марката Guerlain.

Наоми Кембъл

Един от най-известните топ модели в света - Наоми Кембъл, споделя, че освен своята собствена марка, най-често използва и Green Tweed на Creed и Diorissimo на Christian Dior.

Джулия Робъртс

"Красивата жена" Джулия Робъртс не веднъж е признавала, че най-голямата й любов е класическият Joy от Jean Patou.

Анджелина Джоли

Холивудската актриса и многодетна майка Анджелина Джоли пък има страст към 212 от Carolina Herrera.

Шарън Стоун

Любимата актриса на поколения Шарън Стоун е луд фен на невероятния аромат Bvlgari Eau Parfumee на Bvlgari.

Елизабет II

И за финал сме ви приготвили кралско присъствие - кралицата на Великобритания Елизабет II не изневерява на Joy от Jean Patou и на Fleurissimo от Creed.  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Тенденции в грима за 2020

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-желаните ароматни двойки, на които да заложите през този сезон

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Щадяща грижа за косата през ноември за красиви, меки и здрави кичури

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив