Лосионите за тяло с дъх на отминаващо лято

Лосиони за тяло

Искаме или не, лятото се отправя към своя край за тази година. Убедени сме, че вашето е било прекрасно – вероятно сте прекарали множество приятни мигове, които за дълго ще останат в сърцето ви и няма лесно да напуснат съзнанието ви. Ако и вие като нас желаете да запазите спомените за лятото възможно най-дълго и никак не ви се разделя с него, то днешната статия ще ви помогне именно в това начинание. Предлагаме на вашето внимание лосионите за тяло, които асоциираме с лятното настроение – потапяйки се в ароматите им, вие за дълго ще се връщате в съзнанието си в незабравимите моменти от горещия сезон.

Лосионите за тяло следва да бъдат ежедневна част от вашата бюти рутина. Припомняме, че тяхната роля е да:

  • Поддържат високите нива на хидратация на кожата ви;
  • Да подхранват, затова й са особено подходящи след месеците, в които сме се излагали на слънце;
  • Да защитават структурата на кожата и да стимулират нейната регенерация;

Убеждаваме се, че ползите от употребата им категорично са важни и предполагат ежедневна употреба. И ако все още се чудите кой лосион да включите в козметичната си колекция, то днес предоставяме възможността да се сдобиете с няколко наистина ароматни бижута.


Стартираме със Chanel – брандът, който посвещава дейността си на красотата на дамите


Наясно сме с класата и стила, бликащи от името на модната марка – никак не е необходимо защо Chanel са си извоювали толкова непоклатимо име в модния и козметичен свят. Наред с невероятните модни линии, висококачествени гримове и превъзходни парфюми, от марката предоставят и неустоуми лосиони за тяло. Такъв е именно Coco Mademoiselle – крем за тяло, носещ името на основателката на бранда Коко Шанел. Ароматът със същото име е знаков за марката и е съвсем естествено от Chanel да ни зарадват и с лосион със същия аромат. Продуктът е предназначен за ежедневна употреба и ще остави кожата ви мека, сияйна и кадифена.


Изненадващ продукт от Cartier също не ни оставя равнодушни


Брандът е добре известен със своите бижута и парфюмни прекрасни композиции, а сега и ни радва с лосион за тяло, който наистина оставя трайни впечатления. La Panthere, както предполага и самото име на продукта, ни въодушевява с дързост, сила и трайност на аромата. Предназначен е за дамите, които желаят да съчетаят грижата за кожата си и докосването до един истински енигматичен аромат. Колекцията включва и парфюм със същото име, който ни очарова със съставки като ревен, ягода, сушени плодове, гардения, дъбов мъх, пачули. Не веднъж сме споделяли, че един от най-добрите начини за увеличаване трайността на даден парфюм се крие в съчетанието му с идентичния крем за тяло. Същият бюти трик умело бихте могли да приложите и към продуктите на Cartier от линията La Panthere.

лосиони за тяло продукти


Невъзможно е да не споменем и Dolce&Gabbana, стане ли дума за любима козметика


Един от любимите ни италиански брандове почти не пропуска възможност да акомпанира знаков свой парфюм с идентичен лосион за тяло. Кремът Light Blue нежно пренася съзнанието ни на морския бряг и именно поради тази причина му отреждаме видно място сред лосионите, които ни помагат да поддържаме горещите спомени жарки. Нанасяйте лосиона след баня и ще усетите прилив на енергия моментално, докато кожата ви остава хидратирана, мека и изключително сияйна. Знаем, че лятото е сезонът на плажовете – твърде вероятно е кожата ни да се изсуши прекомерно в следствие от солената вода и дългото излагане на слънце. Важно е да се погрижим за поддържането на нейната хидратация дори и през есента.


Elizabeth Arden и успокояващият ефект на зеления чай


Говорейки за успокоение на кожата и понижена влажност, няма как да не споменем и една съставка, която притежава изключително високи лечебни свойства – зеленият чай. Растението е с доказан ефект при редица метаболитни и дерматологични въпроси. Никак не е изненадващо, че от Elizabeth Arden залагат именно на него при създаването на линия си Green Tea. Лосионът им за тяло притежава чудните свойства на тази така ценна съставка – той успокоява кожата, чудесен вариант е за нанасяне след изгаряне или в случаите, когато усещате кожата си особено суха и без блясък.

Гарантираме, че представените лосиони за тяло ще се превърнат за отрицателно време във вашия любим нов козметичен продукт. Заложете на тях, ако искате да предоставите на кожата си наистина висококачествена грижа, която ще я накара да изглежда превъзходно и мигновено ще възвърне свежия й и енергизиран вид.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми за лятото с босилек, мента и лимон

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

8 съвета за прекрасна коса през лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите продукти за грижа за лицето от Lancome

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив