Красиви родители за първия учебен ден – на кои парфюми да заложим?

Красиви родители за първия учебен ден

Съвсем скоро предстои един дългоочакван ден както за децата, така и за техните родители – първият учебен ден! От Parfium.bg знаем колко важно е това събитие в живота на едно семейство, особено ако идният 15-ти септември ще е първият досег на малчугана с училището. Влизането в класната стая завинаги остава един от важните и наистина значими моменти – вълнението е голямо както за учениците, така и за техните родители. Много семейства трепетно очакват първият училищен звънец да огласи въздуха и, съвсем естествено, майките и татковците желаят да са част от този така специален ден. Това да изглеждат добре е също от съществено значение. Поради тази причина посвещаваме днешната статия на родителите и указваме ценни съвети за постигането на превъзходна визия чрез употребата на няколко любими парфюма.

Скъпи родители, позволите си да заблестите на първия учебен ден на децата си, залагайки на някой от изброените предложения по-долу. Гарантираме, че ароматите им трайно ще се настанят в съзнанието ви и за дълго ще ги асоциирате с този така важен за семейството ви ден.


На красивите и изтънчени майки препоръчваме предложения от Versace и Boucheron


Стартираме ударно в парфюм на Versace, който излъчва увереност, сила и истинска енигматична енергия. Говорим за Yellow Diamond – стилният му аромат го прави особено подходящ за визията ви за първия учебен ден, когато ще искате да сте компания и опора на детето си в тези негови първи училищни стъпки.

От Versace умело създават успешна ароматна формула, която покори сърцата ни, а, сигурни сме, ще съумее да завладее и вашите. Всичко това този дамски парфюм постига чрез балансираното и граничещо с произведение на изкуството съчетание между:

  • Лимон, бергамот и круша за много свежест и сладост;
  • Портокалов цвят, фрезия, мимоза и лилия за флорална хармония;
  • Кехлибар и мускус за слънчево настроение и баланс на ароматите.

Убедени сме, че не бихте могли да останете равнодушни – от Versace са майстори в това да придадат класа и изтънченост на всеки парфюмен шедьовър, който излиза изпод бранда им.

За майките-почитателки на експресивността, ориенталските аромати и магията, вплетена в историите от Изтока, сме подготвили едно ароматно изкушение от бранда Boucheron. Марката е всеизвестна с любовта си към пикантните съставки и плътните есенции. На такова съдържание се радва и Quatre en Rouge – дамски парфюм, който с лекота се превръща в запазена марка на всяка държаща на външния си вид дама. Благоуханието ни очарова с ароматна композиция, танцуваща под акомпанимента на:

  • Червена ябълка, бергамот, мандарина и круша;
  • Касис, роза и ирис;
  • Малина, маршмелоу, пачули и мускус.

Сами разбирате откъде идва възхищението ни от този дамски парфюм. Убедени сме, че всяка дама ще го сподели, веднага щом усети прекрасния му аромат върху кожата си.


А ето и нашите предложения за татковците – за техния изтънчен външен вид се грижат Hugo Boss и Armani


Красиви родители за първи учебен ден

Не бихме могли да подминем и татковците, без да им предоставим две извънредно благоуханни ароматни предложения, които съвсем точно ще паснат на повода, а именно първият учебен ден на обичните им деца.

Започваме с едно дръзко предложение от Hugo Boss – The Scent. Един от любимите ни мъжки аромати ни очарова с невероятна композиция от съставки, която се харесва дори и на най-претенциозните господа. Нека се гмурнем в пластовете благоухания, за да открием защо вече дълги години този мъжки парфюм не спира да покорява сърца навсякъде по света:

  • Във връхните нотки на аромата се натъкваме на пикантен джинджифил;
  • Лавандулата ни омайва със сладостния си аромат в сърцевината на композицията;
  • В базата от бранда залагат на кожа за още по-чувствен аромат;

Пикантно-флоралната есенция на парфюма го прави особено подходящ за по-важни и делови поводи – можете да бъдете сигурни, че няма как да не направите впечатление, носейки този аромат.

Hugo Boss The Scent парфюм за мъже

Code на Armani е един от онези парфюми, които вече дълги години не престават да държат челните места, що се отнася до потребителското харесване. Чувствен, енигматичен, запомнящ се – така най-добре описваме този мъжки парфюм и категорично го препоръчваме на онези господа, които държат на визията си. На какво парфюмът дължи този притеглящ аромат?

  • Лимон и бергамот във връхните нотки обливат сетивата ни със свежо цитрусово ухание, което мигновено ни снабдява с енергичност;
  • Маслината и анасонът в сърцевината спомагат за дръзките асоциации, които си правим, долавяйки аромата на парфюма;
  • Тютюнът, кожата и бакаутовото дърво в основата още по-категорично затвърждават представите, че този мъжки парфюм се слави със завидна трайност и сила на излъчвания аромат;

Вероятно сами разбирате защо есенцията е любима на милиони мъже по света – доверете се на Armani, които се славят като едни от най-изтънчените парфюмеристи в ароматния свят.

Сигурни сме, че с трепет очаквате настъпването на първия учебен ден и желаете да бъдете неотразими, подкрепяйки децата си в този важен момент за тях. Заложете на някое от нашите предложения – така винаги, когато усетите аромата на даден парфюм, ще го асоциирате с успех, път напред и много предстоящи приключения.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Beauty routine: как да третираме кожата си след баня

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празничният грим, с който ще заблестите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какъв парфюм да изберем за новогодишната нощ

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив