Козметична подмладяваща грижа за лице – как да избистрим тена

Козметична подмладяваща грижа за лице – как да избистрим тена

С приключването на зимния сезон вероятно кожата на лицето ще има нужда от по-задълбочени и специфични грижи. Студът и мразовитият вятър са едни от основните врагове на кожата, а и е повече от необходимо максимално да подготвим лицето си за предстоящото лято. Всичко това, съвсем естествено, отвежда към нуждата от използване на специализирана грижа.

Избистрянето на тена е една от основните стъпки, които трябва да предприемем в посока към сдобиването с неотразима и здраво изглеждаща кожа. В днешната статия ще си поговорим именно за това – как най-лесно можем да постигнем целта си и кои са козметичните продукти, които най-добре ще ни помогнат по пътя.

Бистрият тен на лицето – как се постига и защо е неотменна част от красивата визия

Бистрият тен на лицето – как се постига и защо е неотменна част от красивата визия

За никого не е изненада да научи, че перфектният тен на лицето е с основополагащо значение за красивата визия и елегантния стил. Няма да има особено голямо значение колко добър макиаж използваме и колко ефективно сме успели да го нанесем по лицето си, ако кожата ни страда от многобройни несъвършенства.

Кожните несъвършенства, които в най-пълна степен пречат на добрия вършен вид, са акнето, комедоните, прекомерно сухата кожа и запушените пори. Това са и дерматологичните проблеми, които се срещат най-често и измъчват голяма част от хората. Затова и е особено важно да таргетираме именно тях, веднъж щом започнем по-специфичните грижи за кожата си.

Кои продукти най-добре биха помогнали при проблемна кожа без свежест?

Кожните проблеми често пъти гравитират около едни и същи причини. Неправилното или нередовно почистване са сред основните причинители на запушените пори, които, от своя страна, провокират появата на пъпки, акне и комедони. Липсата на хидратиращи продукти в рутината намаля кожната влага и я прави много по-податлива на образуването на бръчки. Прекомерното омазняване също е сред най-честите причини за възникване на акне. Всички тези първопричинни проблеми могат лесно да се разрешат чрез използването на подходящи почистващи и хидратиращи продукти за лице.

Бялата козметика от марката Filorga е сред световните лидери в грижа за кожата на лицето

Бялата козметика от марката Filorga е сред световните лидери в грижа за кожата на лицето

Едва ли някой, който живо се интересува от бяла козметика, не е чувал за Филорга – продуктите на бранда са сред най-предпочитаните и закупуваните.

За повишаване на кожната хидратация и сдобиване с младежки вид на лицето специалистите препоръчват Filorga Hydra-Filler. Кремът притежава изключително лека текстура, която го прави наистина лесен за нанасяне. Заслужава си да се спомене, че основната съставка, правеща чудеса в съдържанието на продукта, е хиалуроновата киселина – златният стандарт при хидратиращата козметика. С нейна помощ на кожните клетки ще се доставя достатъчно количество влага, за да се повиши кожната еластичност и оттам да се минимизира появата на бръчки и фини линии.

Filorga C-Recover Radiance Anti-Fatigue пък е прекрасен серум за лице, изграден въз основата на витамин С. При наличие на пигментни петна по кожата, които също са сред основните причинители на тен с несъвършенства, серумите с витамин С са брилянтни решения, тъй като измат категоричен избелващ ефект. Все пак държим да напомним да не забравяте нанасянето на слънцезащита след третирането на кожата с киселини.

Споменахме вече, че една от основополагащите грижи за лице, които в никакъв случай не бива да пропускаме, е правилното почистване. Съставките, които участват в измивните продукти е препоръчително да бъдат ефективни и с доказано действие срещу запушени пори. Filorga Scrub and Detox е брилянтна почистваща пяна за лице с активен въглен – той спомага за почистването на порите в дълбочина, извличайки натрупаните нечистотии и замърсявания. Същевременно с това съставката има засилено антибактериално действие, което също спомага за елимирането на пъпките и акнето.

Съветваме ви в никакъв случай да не пренебрегвате правилната грижа за кожата на лицето си – така със сигурност ще си спестите много тревоги за в бъдеще и ще се радвате ежедневно на прекрасен и бистър тен.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Жермен Селие - първата жена парфюмерист

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Filorga - синонимът на младостта

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрата терапия за грижа за кожата на зрели жени от Shiseido

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив