Кой е подходящият спорт за вас според зодията ви

Днес ще ви предложим един забавен и нов начин, чрез който можете да изберете какво да спортувате. Този, така да го наречем, "спортен хороскоп" е създаден на база на влиянието на различните физически дейности върху характера и личността.

Овен - бокс или състезателни спортове

Характерното за овните е, че обичат да се състезават, но държат на всяка цена да печелят. Затова най-подходящи за тях са соло игрите, които им вливат адреналин и енергия за борба. Препоръчваме ви да опитате скоростни спортове като състезания с автомобили и мотоциклети, ски, атлетика или бокс.

Телец - тичане, танци и гимнастика

Всеки представител на този зодиакален знак ще потвърди, че най-важното за телците е комфортът. За тях тренировките са просто един по-различен начин за презареждане на батериите, енергизиране и забавление. За това за телците подходящи видове спорт са танците, гимнастиката, гребането и тичането на открито.

Близнаци - игри с топка и фитнес

Интересно при близнаците е, че те гледат на спорта като на отборно, екипно занимание. Когато спортуват, те винаги гледат да бъдат с партньор или в група, за да се чувстват добре. Заради което идеални за близнаците, които имат нужда също и не само да се забавляват, но и да изявяват своя бърз ум, са игрите с топка. Подходяща тренировка е и фитнесът.

Рак - водни спортове

Целта в живота на представителите на зодия рак е да открият комфорта - да се потопят в релакса и да му се насладят напълно. За това подходящи за тях са  водните спортове като водна аеробика, плуване, плаване с кану, гмуркане и др.

Лъв - волейбол, гимнастика и атлетика

Лъвовете имат нужда винаги да бъдат в центъра на вниманието и компнеят за адмирации. И те като овните искат все да са победители, заради което подходящи спортове за тях са атлетиката, волейбола и гимнастиката. Изобщо, всичко, по време на което биха могли да покажат колко превъзхождат останалите.

Дева - бойни изкуства

Характерно за педставителите на този зодиакален знак е, че са перфекционалисти и имат нуждата постоянно да се усъвършенстват и да се развиват. За това за тях подходящи са спортни занимания, които изискват усвояване на различни и сложни техники като бойни изкуства и чигонг.

Везни - тенис, кънки на лед и пилатес

Любопитното при везните е, че каквото и да правят и дори и просто да спортуват, в тяхната глава на първо място винаги си остава любовта. Заради това те винаги искат да са в добра форма и да бъдат горди притежатели на красиво, стегнато и добре оформено тяло. Парадксът обаче е, че не обичат контактните спортове. Идеален избор за тях са състезателните танци, тенисът, пилатесът и кънките на лед.

Скорпион - екстремни и бойни спортове

Скорпионите са най-упоритият знак в зодиака и затова се чувстват най-добре в соловите спортове, където могат да изразходват енергията и агресията си. За тях подходящи са екстремните спортове и бойните изкуства. Например парашутизъм и карате.

Стрелец - конна езда, катерене и стрелба с лък

Стрелците са щастливи, когато се движат. Удоволствие им доставят най-много физическите активности, които се провеждат на активно, заради което най-често предпочитат катеренто, конната езда, карането на колело, стрелбата  с лък.

Козирог - маратон, ски, катерене и каране на велосипед

За козирозите любимото състезание е това, в което се състезават сами със себе си и сами се побеждават. Техният стремеж постоянно да надскачат себе си ги праеят отлични маратонци, велосипедисти, катерачи и скиори.

Водолей - йога и каланетика

За водолея най-важни са духовното развитие и усъвършенстване. Това прави за тях подходящи йогата, каланетиката и по-екзотичните видове физическа дейност, тъй като им дават възможност да експериментират и да научат нещо ново, екзотично и оригинално.

Риби - скречинг, водна топка

Също като раците, и рибите имат спокоен характер и дори и в спорта се нуждаят от релакс и спокойствие. Различното обаче е, че те предпочитат груповите занимания като стречинг, водна топка и др.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Tрикове за мъже: Как да бъдете неустоими през лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Грижа за кожата през март - да пробудим кожата си

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Грижа за косата през топлото време – как да запазим блясъка и...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив