Кои парфюми са подходящи за романтична вечер на Свети Валентин

Кои парфюми са подходящи за романтична вечер на Свети Валентин

Свети Валентин е празникът, на който влюбените разкриват един на друг, че се обичат. Обикновено това се случва по време на романтична вечер, като се вярва, че когато двама влюбени вечерят заедно на Свети Валентин, то тяхната връзка се счита за сериозна. Затова и мъжът, и жената трябва помислят предварително как ще се представят през тази вечер. И въпреки че често основният фокус е върху дрехи, прическа и грим, то и парфюмът не бива да остава на по-заден план. За да ви улесним в избора, сме подготвили няколко предложения, с които не бихте сбъркали на Свети Валентин

За нея

Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy отразява образа на енергичната, чувствена и самоуверена жена от големия модерен град.  Ароматът се открива с нотки розов пипер и цитруси. Сърцето отвежда до разкошен и блестящ флорален букет, а базата допринася за елегантността на уханието. Съставена е от мускусно-дървесни акорди, ванилия, карамел и виолетки.

Gucci Bamboo

Аромата ще изрази вашата увереност и женственост. Предназначен е за съвременни жени с характер, грация и същевременно  излъчващи нежност. Това женствено ухание съчетава пикантни нотки от свеж бергамот, цветна сърцевина от иланг- иланг, деликатен цвят от портокал и лилия. Интензивни нотки на  сандалово дърво, екзотични флорални аромати  на ванилия  от Таити и кехлибар формират основата. Вълнуващ и съблазнителен - точно като жената, която го притежава.

Trussardi My Name

Trussardi My Name е един от най-нежните, романтични и запомнящи се аромати на марката. Появява се на пазара през 2013 година като по-нежната половинка на мъжкото издание Trussardi My Land. Дамското ухание е вдъхновено от красотата на Милано и неустоимата му атмосфера. То е насочено към младите дами и зрелите модерни жени, които обожават деликатните и красиви флорални аромати. Въздействащата ароматна композиция се разкрива с бели виолетки и хелиотроп. Сърдечните нотки включват люляк, лексозен бял мускус и лилия. Топлата и чувствена база е съставена от ванилия и кехлибар.

За него

Giorgio Armani Code

Giorgio Armani Code е аромат за мъже, като подчертания му ориенталски пикантен характер е изключително стилен и неподражаем. Много добре е приет от мъжката аудитория, радва се на лоялни и многобройни почитатели и до днес.. Предназначен е за елегантни, стилни и изискани мъже с предпочитания към луксозните аромати. Носител е на престижната награда FiFi Award Fragrance, в категорията Luxe,  за 2006 година

Hugo Boss Baldessarini Ultimate

Hugo Boss Baldessarini Ultimate EDT е луксозен, източно-пикантен вкус за мъже. Чувствен и неустоим аромат, рекламиран като интругуващ еликсир на изкушението, адресиран към смелите и уверени представители на силния пол, притежаващи естествен чар. Сложен и модерен парфюм, който ще заинтругува вниманието Ви с елегантната си ароматна пирамида от скъпи и внимателно подбрани съставки. Вълнуваща ароматна палитра, разработена от парфюмериста Geza Schön, известен като Създателят на луксозните парфюмни композиции.

Roberto Cavalli Uomo

Toва ориенталско ухание е създадено специално за сложните, интелигентни и харизматични мъже, които никога не остават незабелязани. Такива мъже обаче не се нуждаят от вниманието на много жени, а от това на една конкретна. С този аромат няма как да не оставят прекрасен спомен в съзнанието й!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Грижа за косата през топлото време – как да запазим блясъка и...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Аlien на Thierry Mugler

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Онлайн магазин за козметика - как да пазаруваме ефективно в мрежата

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив