Кои парфюми са подходящи за подарък за тийнейджъри

Започваме анализа на проблема, както е обичайно - от самите корени. Юношеството е ерата на промяната, когато се натрупват многобройни проблеми и въпроси. Всеки от тях може да бъде различен и комплексен. Но въпросът „какъв вид парфюмерия е подходящ за тийнейджър“ и до днес остава актуален за всяко по-младо поколение.

Има ли парфюми за тийнейджъри и какви са те? Спокойно можем да ви отговорим: има марки, които произвеждат парфюми точно за млади момчета и млади момичета. И в тази статия ще ви представим някои актуални аромати, които са подходящ избор за всеки тийнейджър.

Парфюми за момичета

Carolina Herrera 212 Vip Rose е нова версия на популярния цветно-плодов парфюм VIP от 2010 година. Ароматът притежава деликатна и хармонична композиция, изградена от акорди на шампанско, сладки плодове, прасковен цвят и дървесни нюанси. 212 Vip Rose въплъщава кокетството и игривостта, уникалната сила на красотата и нежността, привлекателността и чувствеността. Презентиран е на пазара през 2014 година. Подходящ е за момичета, които са на път да се превърнат в жени и искат да покажат най-женствената си страна.

Carolina Herrera 212 Vip Rose парфюм за жени EDP

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower можем да опишем като нежно цвете, което оставя ценна следа върху тялото на момичето, което го носи. С този нов аромат Shiseido нарушава традиционните правила на обонятелната пирамида, като създава един модерен, мелодичен и чувствен аромат. В неговата композиция той отрежда място на уханни красиви цветя, потопени в мускусна база. Shiseido Ever Bloom Ginza Flower е ухание, основано на чиста емоция и чувствена свежест с букет от гардения и портокалови цветове. Този хармоничен аромат, намира своето място в света на ароматите през 2018 г. и е насочен към младите момичета, които обичат флоралните аромати.

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower Парфюм за жени EDP

Gucci Bloom Acqua Di Fiori е ново ароматно приключение. Парфюмът е по-лек, енергичен и свеж от класическия шедьовър на марката, което го прави добър избор за по-лади момичета и тийнейджърки. Ароматът е вдъхновен от вечното женско приятелство и представя голяма цветна градина, изпълена с ароматни цветя, усмивки и много положителни емоции. Acqua Di Fiori също е дело на професионалиста Алберто Морилас. Този път той прибавя към аромата листа галбан и листа касис, които го правят неповторим.

Gucci Bloom Acqua Di Fiori Парфюм за жени ED

Парфюми за момчета

Davidoff Champion е перфектният избор за момче, на което тепърва предстои да се превърне в истински мъж. Парфюмът има силата да вдъхне онова дълбоко тайно чувство, което мъжете притежават от както са се родили, инстинкта на силния и на победителя. Davidoff Champion е ежедневният ритуал за изграждане на физическа и духовна сила. За да се превърне след това младежът в мъж. Парфюмът е дело на парфюмериста Aurélien Guichard. Излиза на пазара през 2010 година.

Davidoff Champion парфюм за мъже EDT

Dsquared He Wood е цетен и в същото време дървесен младежки аромат, олицетворение на свободата и волният дух на младия човек. Ароматна композиция от нотки на бял бор, амбра, мускус и теменужка. Стартира на пазара през 2007 година. Създателят на този аромат е Daphne Bugey.

Dsquared He Wood парфюм за мъже EDT

Karl Lagerfeld Bois de Vetiver е дървесен мъжки аромат на марката за 2017 година. Той е непретенциозен и чудесен за всеки стил на младото момче. Модерната му ароматна композиция стартира с прекрасни и свежи нотки на два вида грейпфрут и мента. Сърдечните акорди са много елегантни и идеално балансирани. Представени са от ветивер, здравец и роза. Изтънчената база е създадена в типичният стил на Karl Lagerfeld . Тя е изградена от амброксан, пачули и бял мускус.

Karl Lagerfeld Bois de Vetiver парфюм за мъже EDT  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Тренди грим визия в няколко стъпки

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Защита на кожата на лицето през студеното време

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

 Най-добрият коледен подарък за жена - парфюмът (част 2)

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив