Karl Lagerfeld - аромати за него и нея

Karl Lagerfeld - аромати за него и неяДори и хора, които са далеч от модната индустрия, без съмнение ще разпознаят елегантния джентълмен, облечен в стилен черен костюм, носещ очила, които да съответстват на цвета му, и с бели коси - това е господарят на модния свят. Толкова голяма е славата на Карл Лагерфелд. И това не е изненадващо, тъй като повече от половин век Лагерфелд излива вдъхновението си в модерни и смели образи, които никога не престават да учудват и очароват обществеността. Известен е не само с модните си творения, но и с изисканите си дамски и мъжки аромати.

За жени

Karl Lagerfeld Fleur de Murier

Fleur de Murier е изтънчен дамски аромат от колекцията на Karl Lagerfeld, която привлича сърцата на жените със своите нежни ухания. В началото на състава се заформя плодов микс от малина, френско грозде и портокал, с които Fleur de Murier заявява своето присъствие. След сливането на аромата с кожата, цветен букет обгръща сетивата и повежда сърцето към дървесна база, с която тази ароматна еуфория достига своята кулминация.

Karl Lagerfeld Fleur de Murier Парфюм за жени EDP Karl Lagerfeld Paradise Bay

Karl Lagerfeld Paradise Bay е дамски парфюм, представен на пазара 2015 г. Aроматът разказва историята на лятото, плажа, незабравимите залези и топлия златист пясък. Композицията е мека и балансирана, съставена от нотки личи, ананас, праскова, жасмин, роза, магнолия, ванилия, мускус, сандалово дърво.

Karl Lagerfeld Paradise Bay парфюм за жени EDP Karl Lagerfeld for Her

Елегантен и изтънчен аромат за жени с модерен привкус. Магнетично ухание, с което мъжко внимание няма да липсва на нито една дама. Притежава изкушаваща плодово-цветна компилация, построена около акорди на лимон, праскова, роза, лотос, мускус, амбра и дървесни нотки. Karl Lagerfeld for Her е нежна и деликатна ароматна ласка, галеща сетивата.

Karl Lagerfeld for Her парфюм за жени EDP

За мъже

Karl Lagerfeld For Him

Karl Lagerfeld For Him е парфюм за представителите на силния пол с богато, мъжествено и изразително звучене. Аромат, насочен към по-младите почитатели на марката, аромат за кралете на нощта. Мъжът Karl Lagerfeld For Him е секси и с представителна визия, изкусителен и уверен в себе си. Компилацията е съставена от акорди на мандарина и лавандулово масло, зелена ябълка и теменуга, амбра и сандалово дърво.

Karl Lagerfeld For Him парфюм за мъже EDT

Karl Lagerfeld Bois de Vetiver

Karl Lagerfeld Bois de Vetiver е секси, уверено и невероятно приятно ухание. Парфюмът е подходящ за работното ежедневие, срещите и свободното време. Той е непретенциозен и чудесен за всеки стил. Модерната му ароматна композиция стартира с прекрасни и свежи нотки на два вида грейпфрут и мента. Сърдечните акорди са много елегантни и идеално балансирани. Представени са от ветивер, здравец и роза. Изтънчената база е създадена в типичният стил на Karl Lagerfeld, като е изградена от амброксан, пачули и бял мускус.

Karl Lagerfeld Bois de Vetiver парфюм за мъже EDT

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

През юли това са нашите парфюми любимци

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Хороскоп за 2018 г. – Kозирог, Водолей и Риби

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми, подходящи за спорт

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив